Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sabina Laurinová (52) pro Super.cz zavzpomínala na dětská léta a jedny veselé Vánoce, kdy ji pod stromečkem čekalo zvláštní překvapení.

„V době, kdy jsem byla malá, byla strašná móda podpírátek na učebnice z umělé hmoty, všechny holky ho chtěly mít. Teď se znovu vracejí, jsou v papírnictvích,“ začala vyprávět hvězda seriálu Sestřičky Modrý kód.

„Pamatuju si, jak jsem vybalila pod stromečkem podpírátko a byla jsem hrozně šťastná. Pak jsem rozbalila další balíček, a tam bylo druhé podpírátko, to jsem byla ještě šťastnější. Jenže pak tam bylo ještě třetí podpírátko na učebnice, a to už jsem měla pocit, že se někdo zbláznil,“ přiznává herečka.

Naštěstí se nikdo nezbláznil, pouze došlo k malému nedorozumění, které se později vysvětlilo. „Pak mi maminka přiznala, že ta dvě podpírátka byla pro sousedovic děti. Oni měli něco pod stromečkem u nás a my zase u nich. Takže já jsem jim rozbalila jejich dárky,“ rozesmála se blondýnka.

Vysněné školní pomůcky si ale nenechala všechny pro sebe a za pomoci maminky balíčky znovu zabalila a odevzdala tam, kam patřily. „Dodneška se tomu s tou mojí kamarádkou sousedkou smějeme. Měla jsem prostě pocit, že se Ježíšek zbláznil,“ dodala s úsměvem Laurinová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám