10 skvělých filmů, které Netflix právě přidal zcela neočekávaně

V přehledu novinek pro tento týden jste mohli zaregistrovat, že služba Netflix vsadila v následujících sedmi dnech spíše na originální tvorbu. Netflix ale překvapil a zcela nečekaně přidal do svého obsahu hned další desítku velmi zajímavých filmů. Vybrat si tak nově můžete z oceňovaných titulů, skvělých komedií i slavných snímků Stevena Spielberga.

Bez věcí nad věcí

Nejlepší přátelé Toni a Paul se na 100 dnů vzdají díky sázce všeho, co vlastní. Každý den dostanou jednu ze svých věcí zpět. Během této výzvy si možná uvědomí, že jediné, bez čeho nelze žít, je přátelství.

Eurotrip

Když Scott zjistí, že jeho starý internetový kámoš z Berlína je ve skutečnosti mladá a krásná žena, sbalí kufry a vyrazí s partou na výlet přes celou Evropu.

Hugo a jeho velký objev

Sirotek žijící na pařížském nádraží uniká přísnému přednostovi stanice, potkává legendárního filmaře a nachází klíč ke svému osudu.

Indiana Jones a Království křišťálové lebky

Indiana Jones se zaplete s Rusy, kteří chtějí v Amazonii vykopat bájné relikvie s nadpřirozenými vlastnostmi – křišťálové lebky z Akatoru.

Nakládačka

Nejlepší kámoši musí zapomenout na osobní trable a zamakat, aby vyhráli taneční souboj, ke kterému je vyzval namyšlený soupeř. V sázce je jejich pověst i pořádný balík.

Narušení

Susannu Kaysen pošlou s údajnou poruchou do léčebny, kde vstoupí do pokrouceného světa lidí trpících skutečnými duševními chorobami.

Oko dravce

Pohodový flákač se nepochopitelně zaplete s neblaze proslulou teroristickou buňkou a octne se na útěku před federály.

Rok jedna

Z vesnice ho vyhnali, protože snědl pověstné zakázané ovoce, a teď se neotesaný Neandrtálec i se svým kumpánem vydává na cestu biblickou dobou.

Superbad

Touha dvou nejlepších kamarádů koupit si alkohol na večírek, kde by mohli balit holky, jim připraví řadu ztřeštěných dobrodružství.

Válka světů

Planetu Zemi napadnou mimozemšťani a situace se rychle zhoršuje. Rozvedený táta, který pracuje v přístavu, se tak musí konečně začít starat o svoji rodinu.

Pokračuj na přehled ostatních novinek pro tento týden