Moje sladké tajemství

Byla první, kdo si začal zahrávat se nevěrou

Herečka Dana Batulková (62) si před lety prošla peklem, když od ní odešel manžel David Prachař (61). Později se ale ukázalo, že vina za jejich rozchod nebyla tak úplně na jeho straně.

 

 

Zoufalá a opuštěná, tak se na veřejnosti tvářila Dana Batulková (62), když od ní kvůli mnohem mladší kolegyni Lindě Rybové (45) odešel manžel David Prachař (61). Herečka, kterou dnes diváci mohou vídat v oblíbeném seriálu Slunečná, dokonce tvrdila, že byl pro ni rozvod taková malá osobní tragédie.

Prachař vyměnil Batulkovou za mladší.

Postavila se na vlastní nohy

Brzy si ale také začala pochvalovat, že se díky této strašlivé skutečnosti dokázala postavit na vlastní nohy, a uživit děti Jakuba (37) a Marianu (26), které s Prachařem měla.

Zkrátka se velice rychle pasovala do role světice, která po rozvodu zůstala na všechno sama. Fanoušci ji pochopitelně litovali a nejspíš nad osudem těžce zkoušené herečky uronili i nějakou tu slzu. Ovšem jen do chvíle, než se na Danu provalilo jedno veliké tajemství.

Hledal útěchu u mladší ženy

Novináři totiž vypátrali, že si s nevěrou jako první začala sama Batulková. Půvabná herečka se totiž zamilovala do divadelního režiséra Janko Uhrina (64) a dokonce u něj nějaký čas žila.

To vytvořilo v její rodině takové dusno, že se o tehdy dospívajícího Jakuba a jeho mladší sestru Marianu musela postarat babička, loutkoherečka Jana Prachařová (82), manželka legendárního herce Ilji Prachaře (†81). To, že tehdy podváděný David Prachař začal hledat útěchu u Lindy Rybové, bylo pak jen logickým vyústěním velké rodinné krize.

Manželovi sbalila kufry

Když se Uhrin zamiloval do bývalé dětské hvězdy Pavlíny Mourkové (55), chtěla se Batulková vrátit zpátky k Prachařovi. Právě tehdy ale zjistila, že Davidovo srdce už patří jiné ženě. Rozzuřená Dana sbalila svému manželovi kufry a své sokyni Lindě Rybové prý dokonce v divadelní šatně nafackovala.

Z Prachaře se stal před veřejností nestydatý proutník a z Dany opuštěná a zhrzená manželka, která se zásadně nevyjadřovala k pikantní skutečnosti, že ona byla první, kdo se dopustil manželské nevěry.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden