Dvojnásobná maminka Aneta Krejčíková si na svém instagramu nehraje na dokonalou ženu, co je pět minut po porodu připravena opět vkročit na přehlídková mola se širokým úsměvem na tváři. Nedávno veřejně přiznala, že s poporodními kily hodlá zatočit pomocí čínské medicíny a akupunkturami, nyní ukázala svůj tajný fígl, jak je možné, že i po dvou porodech má na fotkách bříško pevné jako skála a pas jako vosa.

„Po druhým dítěti se to nevrátí zadarmo. Ani pevnej zadek, ani plochý břicho...“ přiznala na sociální síti tahle sexy dvojnásobná mamina, co před dvěma lety dala život synkovi jménem Ben (2) a v dubnu letošního roku dcerce Antonii (8 měsíců). Jak ale sama zdůraznila, nikterak jí tato skutečnosti vrásky nepřidělává. „Nějak se tím víc netrápim. Už jsem v procesu návratu zpět: jóga – posilování - nepřežírání se (večer),“ vypočítává svůj plán, jak se zase brzy dostat do kondice.

VIDEO: Aneta Krejčíková: Jsem máma na plný úvazek! Pandemie se mě nedotkla!

Video
Video se připravuje ...

Aneta Krejčíková: Jsem máma na plný úvazek! Pandemie se mě nedotkla! David Turek, Jan Jedlička

Základem je podle ní heslo „nic na sílu“. „Do tý doby mám náherný, úžasný stahovačky i s kšandičkama, takže ‚bridgetJonesky‘, co dokážou vypadat i hezky a já zapnu starý kalhoty,“ vtipkovala vyvinutá kráska v odkazu na známou britskou komedii Deník Bridget Jonesové, kde se hlavní hrdinka v podání Renée Zellwegerové (51) snaží svést svého pohledného šéfa… a k vysněné siluetě v upnutých šatech si pomůže právě stahovacím spodním prádlem. Ale ani to nedokáže zázraky, a tak to s těmi kalhotami Krejčíkové není tak žhavé. 

„Ne, kecám… ještě ne, ale jednou zase ano, a bude to možná malý krůček pro lidstvo, ale velký pro mě,“ dodala s nadsázkou. Při pohledu na její fotku v prádle, co možná není moc rajcovní, ale o to více praktické, nejednoho jejího fanouška jistě napadlo, že nějaké drastické hubnutí beztak nepotřebuje. A dokázala to ostatně i před časem, kdy pro renomovanou módní značku z vlastní iniciativy nafotila kolekci negližé, a vypadala u toho naprosto božsky…

VIDEO: Chci si rodit po svém! Přidáte se k našemu projektu?

Video
Video se připravuje ...

Chci si rodit po svém! Přidáte se k našemu projektu? Maminka/Karel Dlabač

Fotogalerie
60 fotografií