Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Zeman Mynar NejedlyPrezident za hranou. Seznamy agentů může chtít jen blázen nebo zrádce vlasti

Je proto správné aktivovat čl. 66 Ústavy České republiky. Návrh na projednání návrhu v obou komorách může vznést kterýkoliv poslanec nebo senátor. Na jeho přijetí stačí pouze nadpoloviční většina přítomných poslanců a senátorů. Nikdo ale nesejme z parlamentu odpovědnost za ohrožení integrity státu jakýmkoliv ústavním delikventem. Parlament jednat musí. I v této věci složí účet u voleb. V případě jeho nečinnosti ovšem může být v září 2021 už pozdě.

Usnesení a jeho odůvodnění musí být v obou komorách parlamentu identické. V aktuálním případě by mohlo, například, jít o „hrozící nebo pokračující jednání prezidenta republiky, které by mohlo znamenat velezradu nebo hrubé porušení Ústavy nebo jiné součásti ústavního pořádku, jemuž by nebylo možné zamezit jiným způsobem – například zneužívání přístupu k utajovaným informacím a jejich předávání osobám, jejichž činnost směřuje proti ústavnímu zřízení České republiky“.

Naprosto stejným způsobem Miloš Zeman coby premiér už koncem devadesátých let zničil na doporučení svého kriminálním podsvětím a ruskou vlivovou agenturou motivovaného šéfporadce Miroslava Šloufa vedení všech protikorupčních útvarů policie i zpravodajských služeb. Policie se z této destrukce nevzpamatovala dodnes.

V současnosti, plně kontrolován Šloufem vybranými dědici a svými nikdy neprověřenými hlavními poradci Nejedlým a Mynářem, se pokouší rozvrátit a ovládnout Bezpečnostní informační službu. Jeho požadavek, aby mu zpravodajská služba předala jmenovité seznamy ruských zpravodajců na českém území, spolu s jejich českými kontakty a rozkrytím jejich operací, je otevřeně nezákonný a představuje přímé ohrožení bezpečnosti státu.

Kdyby to nebyla tragédie, destruující důvěryhodnost státu na mnoho let, určitě by šlo o povedenou, rozverně přihlouplou komedii na úrovni českého filmu „Pytlákova schovanka“. Představa prezidenta členské země Evropské unie a Severoatlantické aliance, jehož nejbližší poradce (Nejedlý) nemůže doložit, co po celá devadesátá léta dělal v Rusku, jeho mnohamilionové dluhy zaplatila ruská polostátní firma Lukoil a nosí (nebo ještě vloni nosil) fotografii ruského prezidenta Putina v černých brýlích na krytu svého mobilního telefonu, je opravdu jako vystřižená ze špatné komedie. Nemluvě o kancléři Mynářovi, který se po letech marných pokusů raději přestal snažit o získání bezpečnostní prověrky.

Jedinou možnou reakcí na tuto bezprecedentní krizi je zproštění Miloše Zemana jeho úřadu pro opakovaně prokazovanou a stupňující se nezpůsobilost vykonávat funkci prezidenta republiky - Ústavní článek 66

Celý článek>

P.S.

Další zkouška stále ještě demokratického parlamentu ČR. Mnoho pravicových poslanců a senátorů už kritizovalo Zemana veřejně v médiích, včetně předsedů stran. Logicky by občan očekával, že iniciativu na aktivaci čl. 66 zahájí jako první předseda ODS Petr Fiala. Bude jen překvapením, když svoji trvalou negaci a kritiku takřka všeho co učiní vláda nahradí konkrétním činem, který má plně ve své moci.

Ano, v příštím roce voliči nezapomenou – „Podle činů poznáte je“. Prezident Zeman je český Quisling, obklopen dalšími, který reprezentuje mravní úpadek, resp. mravní a morální debilitu Hradu.

Spálit veřejně červené trenýrky jako „státnický“ akt je otřesným důkazem. Jím jsme se stali celému světu pro smích. Pokud společnost nedokáže reagovat, morálně i mravně už nemůže padnou hlouběji.

 

Jan Šinágl, 2. 12. 2020

* * *

Rudé bratrstvo: Připravují Zeman, Klaus, Mynář a Nejedlý opakování roku 1948?

Pane ministře Petříčku konejte, nebo odstupte!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.10 (10 Votes)
Share

Komentáře   

-1 #1 Jan Šinagl 2020-12-02 12:45
Dokud nebudou činy, jsou veškeré řeči pro srandu králíkům a Zemanovi.

K.Mrzílek

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)