Rychle a zběsile: The Rock a Tyrese Gibson snad ukončili svůj spor

Rychle a zběsile: The Rock a Tyrese Gibson snad ukončili svůj spor | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Gibson si desítku nechce nechat ujít, tak to pro jistotu s Johnsonem raději urovnal.

Nebudeme si nic nalhávat. Tyrese Gibson nikdy mezi hollywoodské superhvězdy nepatřil a s největší pravděpodobností asi ani nikdy patřit nebude. Kariéru mu opakovaně zachraňuje frančíza Rychle a zběsile, bez které by dost možná živořil v béčkových bijácích typu Poldův švagr (komediální peklíčko) či Black and Blue (solidní akční thriller). Patrně každému musí být jasné, že představitel Romana Pearce bude chtít v Dieselově partičce zůstat tak dlouho, jak to bude jen možné. Nicméně v roce 2017 se Gibson rozkmotřil s další hvězdou rychlé a zběsilé série, Dwaynem Johnsonem, jelikož se mu nelíbilo, že se The Rock vrhnul na spinoff Hobbs & Shaw. Johnsonův úkrok měl mimo jiné zapříčinit i odklad regulérní devítky, což Gibsona namíchlo tak, že začal vyhrožovat odchodem ze série (haha!), pakliže bude Hobbs její součástí. Gibson nazval Johnsona sobcem, klaunem a polykačem steroidů.

Johnson si nenechal nic líbit a také si do Gibsona tu a tam rýpnul, leč on sám dobře věděl, že není třeba dělat z Gibsona blbce, neboť to nejlépe zvládne on sám. Měsíce plynuly, Johnson se Rychle a zběsile 9 neupsal, poněvadž se chtěl věnovat jiným projektům, tudíž Gibson zmlknul, devítku natočil, shrábnul výplatu a frančízu přirozeně neopustil. Nyní, v interview pro server Comedy Central, odhalil, že si nedávno s Johnsonem vše vyříkali během údajně zhruba čtyřhodinového rozhovoru a prý bylo vše urovnáno. Žádná zlá krev, žádná animosita.

Gibson taktéž uvedl, že rychlá a zběsilá sága údajně nikdy nebyla a nebude o individualitách, ale o týmu jako celku. Rodák z Kalifornie tento bonmot mile rád při každé příležitost zopakuje, přičemž si je moc dobře vědom, že spinoff, v němž by hrál prim Pearce, by zřejmě příliš diváků neoslovil.

Zdroj: ComedyCentral

Foto: Universal Pictures

Galerie: 7

Rychle a zběsile: The Rock a Tyrese Gibson snad ukončili svůj spor | Fandíme filmu Rychle a zběsile: The Rock a Tyrese Gibson snad ukončili svůj spor | Fandíme filmu Rychle a zběsile: The Rock a Tyrese Gibson snad ukončili svůj spor | Fandíme filmu Rychle a zběsile: The Rock a Tyrese Gibson snad ukončili svůj spor | Fandíme filmu Rychle a zběsile: The Rock a Tyrese Gibson snad ukončili svůj spor | Fandíme filmu Rychle a zběsile: The Rock a Tyrese Gibson snad ukončili svůj spor | Fandíme filmu Rychle a zběsile: The Rock a Tyrese Gibson snad ukončili svůj spor | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest