Vyberte si ženskou tvář a zjistíte o sobě něco zajímavého

Každý člověk je jedinečný. To se navíc projevuje nejen vzhledem, ale i charakterem. Velmi často pácháme takové činy, jejichž povahu si nedokážeme vysvětlit.

V tomto případě je do práce zapojeno podvědomí a řídí naše akce. Můžete se k němu dostat pomocí různých vizuálních testů.

Proč přesně jsou? Je to jen to, že vnitřní „já“ myslí výlučně v obrazech. Proto se na něj musíte odkazovat pouze s nimi.

Tento jednoduchý test vám řekne nejen o některých vlastnostech vašeho chování a světonázoru, ale také vám dá pochopit, kdy bude splněn drahocenný cíl.

Výběr obličeje

Zde je několik obrázků ženských tváří. Musíte se podívat na každou možnost a označit tu, která se vám líbí. Dlouhé přemýšlení se nedoporučuje. Také byste se neměli snažit předem analyzovat možné možnosti a dát na ně konečnou odpověď. Příklady jsou následující:

• brunetka s růžovou rtěnkou a ofinou přes jedno oko;
• brunetka s černou rtěnkou a ofinou na jednom oku;
• blondýnka;
• brunetka s červenou rtěnkou a ofinou v jednom oku;
• brunetka s černou rtěnkou.

To jsou neobvyklé variace. Nyní nastal čas zabývat se každým příkladem podrobněji a podrobněji.

1) Bruneta s růžovou rtěnkou a ofinou v jednom oku

Takový obrázek si vybírají dámy s lehkým temperamentem. Jsou velmi veselí a veselí. Tyto ženy nemají rádi obtíže a okamžitě začnou jednat, aby je vyřešily.

Vesmír je připraven reagovat na váš optimismus a splnit vaše milované přání. Musíte jen chvíli počkat.

2) Bruneta s černou rtěnkou a ofinou v jednom oku

Dámy s neuvěřitelnou intuicí. Je to ona, která jim umožňuje činit správná a vyvážená rozhodnutí. Působí sebevědomě a asertivně.

Sen se splní, pouze pokud vynaložíte úsilí k jeho uskutečnění. Neexistují žádné další možnosti.

Pokračování na další straně