Jste zde


Katherine Woodward Thomas: Otevři se lásce
RenataP

otevři se lásce, katherine woodwardová

 

 

Otevřete se svému já, které moc dobře ví, kam směřuje. Které jste ochutnali jako nadšené děti s očima rozšířenýma úžasem! Kniha přečtená na jeden zátah dodá obecný rozhled o tom, co nás limituje a sem tam vám ťukne na to, kde vy máte bolestivou strunku. Už v této chvíli vám toho může mnoho dojít….

Kniha pojatá jako kurz, program na 49 dnů, kdy každý den máte jednu kapitolu k rozjímání, k vnitřnímu rozhovoru a jednoduchým úkolům, které vás naučí novým návykům, je pak vzácnou možností, jak najít v sobě to vnitřní dítě, které ví, kam směřuje.

Můžete stejnou metodou najít i místa, která bolí natolik, že k jejich doléčení potřebujete odborníka. Na mne dílo Katherine Woodward Thomas působí jako wellness pro duši a srdce, které potřebuje doléčit, ujistit a popostrčit kupředu. Na hluboká a právě prožívaná traumata budete i tak potřebovat odbornou ruku. Ale s tím vším vám autorka pomůže, ukáže směr… a jestli na konci toho bude láska jako trám, silná a pevná – to je vlastně už jenom bonus. Jací jsme, na co si věříme z plného srdce, to k nám přichází.

O autorce:

Katherine Woodward Thomas je celosvětově uznávaná manželská a rodinná terapeutka. Svou praxi terapeuta a lektora dovedla na mistrovskou úroveň. V součastnosti trénuje a vzdělává terapeuty, kouče a experty zabývající se osobními vztahy po celém světě. Jejími tréninky a kurzy prošly statisíce lidí. Katherine je také autorkou bestselleru Rozcházení (český překlad, Jan Melvil, 2020), která byla nominována na cenu za knihu pro lepší život.

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing, SE, 2020, https://www.synergiepublishing.com/cs/shop/knihy/umeni-milovat/000504_otevri-se-lasce.php




Hodnocení článku:

Hodnocení: 
0
Zatím nehodnoceno

RenataP

Zaměření: Nevyplněno

Kontakt: Nevyplněno

Web: Nevyplněno

Telefon: Nevyplněno



Další články autora
více