Papírový dům čeká remake

Papírový dům čeká remake | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Nová verze nesmírně populárního španělského krimi k nám přijde z Asie.

Netflix v posledních letech značně rozšiřuje svou neanglickou produkci a obecně s ní slaví poměrně velký úspěch. Nejspíše žádný zahraniční projekt nicméně nedosáhl tak obrovské popularity jako Papírový dům (Money Heist/La Casa de Papel). Španělské akční krimi za pouhé tři roky od své premiéry přišlo hned se čtyřmi veskrze velice dobře přijatými sezónami, pyšní se skutečně rozsáhlou fanouškovskou základnou a také obrovskou sledovaností. Letošní čtvrté sezóně se během pouhých 4 týdnů například podařilo nasbírat přes 65 milionů zhlédnutí.

Rovnodennost: Netflix nabídne mrazivý thriller s alternativními realitami
 

Série, ve které se v ústředních rolích nachází roztodivná skupina zlodějů pojmenovaných podle světových velkoměst, je zkrátka tak trochu fenoménem. Před několika měsíci vyšlo najevo, že tvůrci připraví desetidílnou 5. řadu, která by měla příběh seriálu nadobro uzavřít. Neznamená to však, že by byla celá značka dána k ledu. Nově se totiž ukázalo, že Netflix chystá remake.

Nebude se přitom jednat o klasický americký restart, který jsme mohli vidět již mnohokrát. Nová inkarnace seriálu namísto toho přijde z Jižní Koreje. Autor původní série Álex Pina by na projekt měl stále dohlížet alespoň jako producent. Režie se ujme Kim Hong-sun, který stojí například za seriály jako jsou krimi thriller Voice nebo fantasy The Guest, a scénář si vzal na starost Ryu Yong-jae, který s Netflixem již pracoval na seriálu My Holo Love. Datum premiéry bohužel nebylo odhaleno.

Níže si můžete v traileru připomenout nejnovější čtvrtou řadu španělského originálu.

Foto: Netflix

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu