Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gal Gadot míří do světa mezinárodní špionáže


ikona
do_Od
007Gal GadotGreg RuckaJames BondKleopatraRed NoticešpióniWonder Woman 1984
Wonder Woman novým Bondem? Sem s tím! 

Izraelská herečka Gal Gadot to má rozjeté docela slušně. Vedle Wonder Woman jí nedávno přistála role Kleopatry a k tomu se ještě příští rok objeví nejen v nové detektivce od Agathy Christie, ale taky po boku Dwaynea Johnsona a Ryana Reynoldse v akčním thrilleru Red Notice od Netflixu. To všechno ji vystřelí mezi nejlépe placené herečky současnosti, to ale není všechno. Teď z ní totiž bude rovnou i nový Bond.

Pochopitelně ne doslova (producenti bondovek si pevně stojí na tom, že příštím 007 bude muž, klid), Gadot si však zahraje v chystaném špionážní thrilleru Heart of Stone, který by se měl bondovkám velmi podobat a produkční společnost Skydance teď doufá, že s ním rozjede zbrusu novou sérii. Snímek by měl natočit britský režisér Tom Harper, který má na kontě kromě jiného pár epizod Gangů z Birminghamu a taky letošní snímek The Aeronauts s Felicity Jones a Eddiem Redmaynem. To u scénáře je to o něco horší, ten totiž napsal Greg Rucka, jenž sice slaví úspěch na poli komiksů, jeho filmová verze Old Guard: Nesmrtelní ale stála silně za prd. Snad mu špióni půjdou o něco líp.

Zatím není jasné, jestli film půjde do kin, nebo rovnou na streamovací služby. Warneři s tím teď znova dost otřásli rozhodnutím poslat Wonder Woman 1984 na HBO Max, a pokud uspějí, další ji budou následovat. Holt, nová doba, nejvyšší čas si zvyknout.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace