Kurz vaření, masáž nebo večeře v Bistrotéce: 4+1 tip na dárek z Obchodňáku

Hezká knížka, nové ponožky nebo kosmetický balíček pod stromečkem jsou sice jistota, ale těch už jistě vaši blízcí v minulosti dostali víc než dost. Zkuste letos originální zážitek. Vyberte si ze zaručených tipů, které pořídíte přímo v centru Zlína – v Obchodním domě Zlín.

Kurz vaření v Bistrotéce Valachy

Široko daleko jediné místo, kde se pravidelně na Zlínsku konají kurzy vaření, najdete v Bistrotéce Valachy. Věnujte vašim blízkým některý z kurzů – třeba Italskou kuchyni, Kouzlo pěti druhů masa nebo populární Thajskou gastronomii. Skutečnou raritou jsou kurzy pečení originálních valašských frgálů s pekařkou z Velkých Karlovic nebo kurz pečení kvasového chleba, jímž je Bistrotéka Valachy vyhlášená. Kalendář akcí na začátek roku 2021 už je „venku“ a vy si můžete vybrat z poukazů a rovnou koupit.

Masáže ve Fyzio Garden: nyní akční cena

V Obchodním domě Zlín vznikla nová oáza klidu, kam si můžete zajít po celý rok na příjemnou masáž – v samém srdci Zlína, ale v zaručeně klidném a tichém koutě, kam nedoléhá běžný ruch. Dárek v podobě péče o tělo ve Fyzio Garden určitě uvítá každý. Zážitkem není jen samotná procedura ve špičkovém kvalitě, ale i možnost nechat v sobě následně doznít dojmy u šálku čaje na odpočinkovém lehátku s výhledem na město. POZOR! Nyní platí akční nabídka: poukaz na masáž v délce 80 minut nyní získáte za cenu 50minutové masáže (omezená kapacita – jen do vyprodání).

Sladké, slané i tekuté: unikátní jedlé vánoční dárky

Každý labužník rád najde pod stromečkem něco dobrého na zub. Bistrotéka Valachy přesně pro tuto příležitost připravila kolekci jedlých vánočních dárků, které dali dohromady kuchaři a cukráři nejen z tohoto podniku, ale i z Resortu Valachy Velké Karlovice. V kolekci najdete vánoční karamel, Valachy slivovici, škvarky v sádle, valašské cantuccini, sněhové pusinky, směs pro výrobu cookies a další pochoutky. Inspirovat se a rovnou objednat můžete zde.

Poukazy pro gurmány: na večeři, drink i nákupy

Náročného gurmána určitě potěší hodnotový poukaz na cokoli z nabídky Bistrotéky Valachy. Poukazy v hodnotě 500 nebo 1 000 Kč jsou k zakoupení u pokladny v obchodě Bistrotéky a mají platnost celý rok. Obdarovaný si sám vybere, jestli poukaz utratí za dobrou snídani, večeři, drinky v Baru 1931 nebo třeba nákup potravin a vín v obchodě.

Rarita: stylové jedlé dárky Dolce&Gabbana

Tohle je skutečná rarita pro náročné. Bistrotéka Valachy nabízí vedle řady jiných dárků i kuriozitu: výrobky vyhlášené sicilské cukrárny Fiasconaro oděné do zdobných plechovek z dílny Dolce & Gabbana. Koupit můžete sladký oříškový krém, panettone nebo celý set s panettone, krémem a dárkovým nožíkem. Více zde.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x