Mikulášská soutěž o tašky plné sušenek dr Gerard

Mikuláš a předvánoční období máme spojené se sladkostmi, stejně jako nejrůznější dobroty patří k období Vánoc. A právě vaše Vánoce mohou být plné dobrot i bez pečení. Stačí odpovědět na trojici jednoduchých otázek a křupavá výhra může být vaše. Hrajeme o 3 tašky plné sladkostí od dr Gerard.

Když už si sušenky načínáte, byl by hřích sníst je všechny o samotě. Pro chvíle pohody s rodinou, dětmi a přáteli se nejvíce hodí takové sladkosti, které můžete snadno sdílet – podobně jako ony společné okamžiky. A přesně této myšlenky se drží produkty společnosti dr Gerard. Přední evropský cukrárenský výrobce si zákazníky získal pro svá hravá zvířátka, křupavé trubičky a velká balení chutných sušenek všeho druhu. Současně je výrobcem oblíbených slaných krekrů Artur.

Společně s dr Gerardem nyní soutěžíme o trojici tašek plných sladkostí. Potěšte děti i svou rodinu křupavými dobrotami. Stačí odpovědět na trojici jednoduchých otázek a mít kapku štěstí.

Neváhejte odkaz poslat rodině či kamarádům a zvyšte tak šanci, že si na sušenkách pochutnáte právě vy.

Soutěž o 3x tašku plnou křupavých dobrot!

Na trojici šťastných výherců z České republiky a Slovenska čekají tašky plné dobrot dr Gerard. Stačí jen pozorně sledovat nápovědy a vybrat správně odpovědi na otázky níže. Nápovědy naleznete na Facebooku dr Gerard. Soutěž probíhá od pátku 4. 12. 2020 do půlnoci v pátek 11. 12. 2020.

Soutěž už zná své výherce. Jsou jimi soutěžící jirickova1985, 1polachmisa a mifkova.bara, kterým tímto gratulujeme!

Přečtěte si také