Koronavirus komplikoval natáčení pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Jak jsou na tom účastníci teď

Koronavirus komplikoval natáčení pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Jak jsou na tom účastníci teď
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sedmá série show Tvoje tvář má známý hlas byla letos poznamenána i koronavirovou pandemií. Neobešlo se to dokonce bez hospitalizace v nemocnici. Co se dělo a jsou už všichni účastníci v pořádku?

Koronavirus se nevyhnul ani Tváři

Jako první si pomyslného Černého Petra vytáhl Vladimír Polívka v 6. díle. Setkal se s nakaženou osobou a z preventivních důvodů musel do karantény. Nemohl se tak zhostit své moderátorské úlohy a musel za něj zaskočit bývalý moderátor Ondřej Sokol.

Někteří charismatického sympaťáka postrádali, jiným se ulevilo, neboť poukazovali na to, že už začíná všude být poněkud „přepolívkováno“.

Moderátorskou rošádu show ještě ustála. Stopku dostala ve chvíli, kdy se prokázal covid-19 u Báry Basikové. Ta měla prodělat onemocnění, nicméně o tom nevěděla. Že je pozitivní zjistila až z testu. Povinná karanténa však neminula ani zpěvačku a natáčení tak bylo pozastaveno.

Bára si před časem získala pozornost svými vyhraněnými vyjádřeními na téma koronavirus, která se nezdráhala publikovat na sociálních sítích. Názor na současná opatření, která považuje za přemrštěná, se u zpěvačky ani po prodělání nemoci nezměnil.

Největší smolař sedmé série: Erika Stárková

Největší smůlu z účinkujících letošní Tváře si nepochybně vybrala Erika Stárková. Ta zkolabovala přímo na natáčení 7. dílu. Tehdy však nikdo netušil, že za tím stojí koronavirus. Sympatická herečka musela být převezena do nemocnice, kde se teprve zjistilo, že má pozitivní test na covid-19.

Do karantény bezprostředně poté, co se ukázalo, co přesně stojí za její indispozicí, museli všichni, kteří s ní byli v kontaktu. Natáčení tentokrát nicméně v ohrožení nebylo, produkce dokázala vymyslet náhradní plán.

Absenci usměvavé blondýnky nicméně diváci samozřejmě pocítili. Její číslo nakonec ztvárnila porota ve složení Eva Burešová, Aleš Háma a Ondřej Sokol. Ti tak místo Eriky předvedli vystoupení rozložité zpěvačky Beth Ditto.

Během několika dní o sobě dala herečka vědět, že se již cítí dobře a na natáčení se vrátila. Show proto mohla pokračovat už v plném obsazení.