Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Automobilist připravil luxusní dárek pro šéfy formule 1

Thursday, 03. 12. 2020 - 16:29, Public relations   

Automobilist připravil luxusní dárek pro šéfy formule 1

Osm dekád formule 1 zabaleno v luxusní dárkové kazetě a rozesláno na 25 nejprestižnějších adres ve světě motorsportu. To je Formula 1® Decades – Deluxe Collection|Vintage Box od české společnosti Automobilist, který obsahuje umělecké tisky připomínající nejlepší jezdce i vozy z historie slavného seriálu. Omezená edice 45 kusů ale míří i do prodeje, a tak ji mohou pod stromečkem nalézt ti praví motorističtí nadšenci či sběratelé.

Automobilist před Vánoci cílí na elitní společnost. Ještě před koncem sezóny obdrží jeden kus luxusního Formula 1® Decades – Deluxe Collection|Vintage Box principálové všech týmů z aktuálního ročníku, současný i budoucí generální ředitel formule 1 Chase Carey a Stefano Domenicali či prezident Mezinárodní automobilové federace FIA Jean Todt.

formula-1-decades-deluxe-collection-vintage-box-2.jpg

Dřevěná kazeta obsahuje osm plakátů, z nichž každý připomíná jednu dekádu historie F1. Automobilist, který je oficiálním dodavatelem seriálu, zvěčnil nejúspěšnější vůz dané éry a ve zlaté barvě vyvedl jména vítězných pilotů.

“Nejde pouze o další z originálních uměleckých děl, na která jsou odběratelé a fanoušci Automobilist již zvyklí. Vintage box je završením naší spolupráce na oslavách 70. narozenin seriálu formule 1. Je doslova uzavřenou a zabalenou vzpomínkou na všechny dekády závodění,” říká Pavel Turek, CEO Automobilist.

Na uměleckých tiscích tak defilují vozy Maserati, Lotus, Tyrrell, McLaren, Williams, Ferrari a Mercedes. Na osmý plakát pokrývající právě začínající desetiletí umístili grafici v čele s Janem Rambouskem formuli připravenou pro závody od roku 2022. Plakáty vznikly díky technologii 3D renderování a počítačové animace. Tvůrci si dali záležet i na obalech, v nichž jsou jednotlivé tisky v kazetě uloženy: papír zdobí jména všech dosavadních mistrů světa.

formula-1-decades-deluxe-collection-vintage-box-1.jpg

Pro nadšence do formule 1 a zájemce o unikátní vánoční dárek či sběratelský kousek je k mání pouze 45 kusů Formula 1® Decades – Deluxe Collection|Vintage Box. Každý z nich má sériové číslo věnované přímo svému novému majiteli. Cena činí 2500 amerických dolarů.

Dárkové kazety lze objednávat od 2. prosince 2020 přímo na webu Automobilist nebo prostřednictvím mailu sales@automobilist.com.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri