Půvabná modelka Karolína Kurková, co se po přehlídkových molech (nejenom) Victoria’s Secret vždy proháněla s tím nejzářivějším úsměvem od ucha k uchu a dlouhými kadeřemi, se rozhodla svých vlasů zbavit – a podstatně je zkrátit. „Nový účes. Nové já. Co myslíte?“ nahodila na sociální síti kráska, která si vlasy nejenom nechala ostříhat ve slušivé mikádo, ale také narovnat. V kombinaci s rudou rtěnkou a jemným líčením vypadala tahle dvojnásobná maminka synů Noaha Leea (5) a Tobina Jacka (11) naprosto báječně.

Známá topmodelka totiž nepatří mezi ženy, které by Bůh obdařil hustou hřívou, podobně jako například někdejší moderátorku lechtivých pořadů Peříčko a Láskanie, Zuzanu Belohorcovou (44). Obě dámy tak samy moc dobře vědí, že kratší sestřih je pro ně podstatně lichotivější. A na každé ženě také nevypadají pokaždé napletené kadeře tak dokonale jako na Simoně Krainové (47) či Daře Rolins (47). I to je nejspíš důvod, proč se Kurková rozhodla svěřit raději do rukou kadeřníka a zvolila přirozenější vzhled.

VIDEO: Topmodelka Karolina Kurková jako rudá Sonja! Plány na život v Česku!

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Karolina Kurková jako rudá Sonja! Plány na život v Česku! Markéta Reinischová, David Turek

Že to byla šťastná volba, o tom svědčí více než 10 tisíc lajků, jichž se Kurková do osmačtyřiceti hodin dočkala, a celé řady obdivných komentářů. Nad novými vlásky se rozněžňovala třeba modelka Tereza Maxová (49), herečka Hana Vagnerová (37), moderátorka Sandra Pospíšilová (34) či herečka Dagmar Havlová (67). Ostatně i vy máte možnost posoudit v naší galerii, jaký účes na sympatické Kurkové preferujete – zda mikádo, lokny do půl pasu… anebo uhlazené účesy ve stylu dvacátých let minulého století, které s oblibou nosí na společenské akce.

VIDEO: Topmodelka Karolina Kurková mění profesi! Bude z ní...

Video
Video se připravuje ...

Top modelka Karolina Kurková mění profesi! Bude z ní... David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
45 fotografií