Dotazy pro Tomance: Chybí zápis o schválení vodného a stočného?

Poslední dny zastupitele Miroslava Tomance (Fórum Jihlava) ve funkci předsedy představenstva městské vodárenské společnosti Jihlavské vodovody a kanalizace byly ve znamení silného tlaku dozorční rady městské společnosti na objasnění hospodaření firmy.

Náměstek primátorky Martin Laštovička (KDU-ČSL) urgoval poskytnutí informací zvláštním dopisem ve kterém se nebránil ani společnému jednání s představenstvem, ale pochyboval, že představenstvo v čele s Miroslavem Tomancem bude na společném jednání moci předat veškeré požadované materiály.

Dotaz předsedy dozorční rady Martina Laštovičky (KDU-ČSL) pro Miroslava Tomance:

„Proč nebyl dohledán zápis z představenstva se schválením vodného a stočného? Na které schůzi představenstva toto bylo projednáno?“

Dozorční rada společnosti se také domáhá předložení výsledku hospodařeni za rok 2018 a 2019, který byl schválen představenstvem, a to včetně informace na kterém představenstvu byl schválen. Rovněž žádá o totožné dokumenty pro rok 2017, aby dozorčí rada mohla provést meziroční srovnání. Dále požadujeme i poskytnutí výsledků účetního auditu pro tyto roky. Tyto dokumenty údajně nebyly poskytnuty představenstvem společnosti dozorčí radě. O dalším dotazu pro Tomance čtěte více přímo zde.

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Grafickou podobu zajistil WebRex s.r.o.
 
Výroba www stránek a eshopů