Nové televize GoSAT dostaly rozšířený software a pohodlnější uživatelské prostředí

Sledování TV

Původní česká značka GoSAT rozšiřuje svou řadu televizí. Nabízí čtyři novinky, které stávající řadu doplňují dalšími dostupnými funkcemi a velikostí úhlopříčky. Diváci na těchto vylepšených modelech ocení i odlehčenější design s důrazem na udržitelnost, výkonnější hardware a vyšší kvalitu obrazu. Samozřejmostí u těchto televizorů je i příjem signálu DVB-T2, na který české domácnosti stále ještě postupně přecházejí.

 


 

Řada nejnovějších televizorů GoSAT začíná nejlevnějším modelem s 32palcovou úhlopříčkou. Ten je určen pro diváky, kteří se při nákupu řídí hlavně nižší pořizovací cenou. Stejným rozměrem disponuje i model „chytré“ varianty SMART, do níž spadají ještě televizory s velikostí 43 a 50 palců. „Při vývoji nové řady jsme vsadili na eleganci, jednoduchost a spolehlivou funkčnost tak, aby mohl divák nerušeně sledovat svůj oblíbený pořad nebo film. Vizuálnímu zážitku napomáhají zeštíhlené osmimilimetrové rámečky displeje, při jejichž výrobě jsme použili méně plastu, díky čemuž jsou televizory lehčí,“ říká Petra Vavříčková, marketingová manažerka společnosti TIPA, pod kterou značka GoSAT spadá.

 

Pro náročnějšího diváka za příznivou cenu

U nových televizí GoSAT také zaujme seznam nabízených funkcí. Všechny modely získaly omlazený software, který usnadňuje a urychluje pohyb v uživatelském menu. U nejmenšího televizoru varianty SMART přibyla aplikace streamovací služby Amazon Prime Video. 50palcový model získal možnost spárování s audiozařízeními prostřednictvím Bluetooth.

 

Při sledování pořadů na nejmenších modelech nové řady si diváci mohou užít 16,7 milionu barev. Na větších modelech si pak vychutnají dokonce přes miliardu barevných odstínů. „Televizor SMART 50″ jsme opatřili novějším LCD panelem, který zajišťuje vyšší kvalitu obrazu. Podobně je na tom i varianta SMART 43″, kterou jsme nově navrhli ve 4K ultra HD rozlišení. Spojuje tak v sobě pokročilejší vybavení pro náročnějšího diváka s atraktivní cenou. U všech modelů dosahuje pozorovací úhel až 178 stupňů, takže diváci si sledování svého programu vychutnají skutečně naplno,“ vysvětluje Petra Vavříčková.

 

Podporují přehrávání vlastního obsahu

Všechny televize GoSAT nadchnou sledujícího svým stereozvukem s dekodérem Dolby Digital. Uživatele určitě potěší i zpráva, že každý model si plně rozumí s nejnovějším systémem příjmu signálu DVB-T2. „Na ten budou muset postupně přejít domácnosti ve všech krajích České republiky. Proto představují televizory GoSAT pohodlný způsob, jak tuto technickou změnu vyřešit jednoduše,“ popisuje Petra Vavříčková.

 

Kdo před programem televizních kanálů upřednostňuje raději vlastní obsah ke sledování, určitě přivítá USB konektor, pomocí něhož lze televize propojit s dalšími zařízeními. Každý model rovněž podporuje přehrávání zaběhlých formátů jako AVI, MKV anebo MP4. „Věříme, že televizory GoSAT potěší všechny zájemce, kteří za dostupnou cenu hledají dobrou výbavu a vysokou kvalitu českého výrobku. Na všechny naše televize se navíc vztahuje tříletá záruční doba,“ doplňuje Petra Vavříčková.

 
 

O značce GoSAT

Značka GoSAT byla založena v Opavě v roce 2008 a již od počátku se zaměřuje především na DVB techniku. K původním satelitním přijímačům později přibyly také set-top-boxy pro DVB-T příjem. V roce 2012, kdy satelitní platforma Skylink, nejvýznamnější TV operátor na českém a slovenském trhu, ohlásila přechod na nový kódovací systém Irdeto, získal přijímač GoSAT jako první certifikát Skylink Ready pro svůj přistroj GS7050HDi, který si později vybral také T-Mobile pro start svého projektu T-Mobile Televize.

 

O společnosti TIPA, spol. s r.o.

Původní český e-shop TIPA.EU začínal již před 29 lety jako malá opravna elektroniky v Opavě. Kromě servisních služeb se firma postupně zaměřila také na obchodní činnost. V současné době se specializuje především na prodej audia, videa, satelitní techniky, bílé techniky, zboží pro dům a zahradu, energetické zboží, jako jsou baterie či akumulátory, nářadí a další elektronické součástky. Společnost má kromě e-shopu 5 vlastních prodejen, 21 výdejních míst a zastoupení jak v České republice, tak na Slovensku. Profesionální služby a úroveň nabízeného sortimentu každoročně oceňují zákazníci v soutěži ShopRoku, kde se TIPA.EU pravidelně umísťuje na předních příčkách. Více informací naleznete na www.tipa.eu.

 

Anna Buhrová




Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

TOPlist