Do Vánoc už moc času nezbývá a vy stále přemýšlíte nad dárkem, který vašim blízkým vykouzlí úsměv na rtech? Nadělte jim dárkové sety ALCINA plné pečujících a voňavých přípravků.

Pro maminku

Nejen pro maminku, ale pro každou dámu se zralou pletí bude ideálním dárkem set Proti vráskám, v němž najdete Pleťový krém proti vráskám, Oční balzám proti vráskám a Aktivní tonikum z oblíbené série It’s never too late.

Cena: 1 700 Kč

Pro teenagery

Dárkový set Pro mladé udělá radost každému, kdo potřebuje především zbavit svou pleť nečistot. Perfektní čištění a péči zároveň zajistí trio v podobě Čisticího gelu, Skin Manager Pleťového tonika a Denního a noční fluidu, které se rychle stanou nepostradatelnými pomocníky při každodenní rutině.

Cena: 810 Kč

Pro dlouhé vlasy

Set Úžasně dlouhé je jako stvořený pro všechny majitelky dlouhých vlasů, které své hřívě rády dopřávají kvalitní péči. Pěsticí šampon i Dvoufázový sprej pro dlouhé vlasy dodávají vlasům lesk, hebkost a pružnost a Suchý šampon je pak perfektní záchranou pro dny, kdy nestíháme mytí.

Cena: 1 050 Kč

Pro všechny, které se rády hýčkají

Set Zimní pohlazení kombinuje výjimečnou péči o vlasy řad Cashmere a Nutri Shine, které jsou jako stvořené právě pro chladnější období. Kašmírový šampon a balzám na vlasy spolu s Nutri Shine olejovým elixírem udělají radost nejen vydatnou péčí, ale i krásnou vůní. DPC: 870 Kč

Pro gentlemany

Dárky pro pány jsou často oříšek, ale se setem Péče pro gentlemany určitě neuděláte chybu. Obsahuje produkty přesně takové, jaké mají pánové rádi – multifunkční, praktické a jednoduché na použití. Stylingová pasta, pleťový gel Active Face Power a Hair & Body shampoo se tak určitě rychle stanou nezbytnými pomocníky pro každý den.

Cena: 900 Kč

K dostání v salonech spolupracujících se značkou ALCINA.