5 fotek pořízených těsně před smrtí

prosinec

5

2020

5 fotek pořízených těsně před smrtí

| 2020-12-05T23:55:44+00:00 5. prosinec 2020 | #zajímavosti#nope |

Skok z Niagarských vodopádů

Robert Overcracker, profesionální kaskadér, naplánoval kousek, kdy jel na vodním skútru přes Niagarské vodopády a poté měl skočit z horního stupně vodopádu na padáku. To vše, aby upozornil na problémy bezdomovců v roce 1995. Tato fotografie byla vyfocena přesně v okamžiku, kdy selhalo vystřelení padáku, což Roberta stálo život.

Zázrak v Andách

Poslední snímek uruguayského letu 571, chvíli předtím, než 13. 10. 1972 havaroval, od té chvíle se o této události mluví jako o Zázraku v Andách. 27 z 45 lidí na palubě přežilo počáteční havárii. Přeživší so prošli peklem, byli dokonce donuceni uchýlit se ke knibalismu. Jejjich útrapy trvaly 72 dní a přežilo 16 lidí.

Rusko

Asi nikoho neminula videa nebo fotky ruských dětí snažících se ošálit smrt na střechách budov. Tato fotografie ukazuje nadšence výškového parkouru Pavla Kashina při pokusu o backflip. Pochopitelně to nemělo šťastný konec.

Cesta na palubu

Posádka raketoplánu Challenger na cestě na palubu. Pokud vám jméno Challenger nic neříká, tak věztem že jeho let trval 73 sekund, výbuch zabil všech sedm členů posádky.

Život není animák

Čtrnáctiletý Australan Keith Sapsford měl nápad chytit se kola letadla na lince ze Sydney do Japonska. Po vzletu se kola pochiptelně začala zatahovat. John Gilpin, amatérský fotograf, právě testoval svůj nový objektiv na fotoaparátu a nevědomky tak zachytil Keithův pád, který pochopitelně nešlo přežít.

Vytvořeno s ❤ v systému XOXO - © 2024 Write.cz, s.r.o.