Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Vémola porazil Mikuláška v prvním kole. Svůj zápas vyhrála Pudilová

Přední český MMA bojovník Karlos Vémola nepřipustil překvapení a porazil Václava Mikuláška v prvním kole. Vítěznou premiéru pod hlavičkou organizace Oktagon si v Brně připsala Lucie Pudilová. Na body porazila Corneliu Holmovou ze Švédska.

Karlos Vémola
zdroj: ČTK autor: Vít Černý

Vémola byl v kleci dominantní od začátku. Mikulášek po 122 sekundách zápas vzdal. "Musíte mi dávat opravdové fightery a nevymýšlet si postavičky, vymyšlené hvězdy. Ne někoho, kdo vydrží 120 vteřin a pak mi ukáže záda. Nedostal jsem žádnou ránu a za to si zasloužím titulový zápas," řekl Vémola, který by se měl představit i na další akci Oktagonu 30. prosince. "Dejte mi, koho chcete, v jakékoliv váze a já to vezmu," uvedl Vémola.

Mikulášek prohru přijal v poklidu. "Nebylo to podle představ. Nebudu se na nic vymlouvat, byl lepší. Mně je jedno, že jsem prohrál rychle. Řada lidí mě hejtuje, ale podívejte, kam jsem se za dva roky dostal. S Karlosem chce bojovat hodně lidí, ale podařilo se to mně," řekl Mikulášek.

"Teď jsem strašně šťastná. Na začátku jsem si říkala, jestli se na to nevykašlu, dnešní den byl hrozný, ale pak jsem začala bojovat," řekla Pudilová, která se jako jediná Češka dokázala prosadit do UFC. V elitní světové organizaci ale poslední čtyři zápasy prohrála, na jihu Moravy si tak připsala první výhru od února 2018.

V dalších zápasech na takzvané hlavní kartě porazil Slovák Samuel Krištovič polského soka Mateusze Strzelczyka a Tato Primera ze Španělska domácího Andreje Kalašníka. Zatímco Krištovič duel ukončil ve 2. kole, Primera vyhrál jednoznačně na body.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články