Děčín, Malá Veleň - Profesionální hasiči z děčínské stanice a dobrovolní hasiči z Benešova nad Ploučnicí vyjeli v neděli v 16:04 do Malé Veleně k dopravní nehodě osobního automobilu se zraněním. Na místo také vyrazili záchranáři a policisté. Po příjezdu na místo události je průzkumem zjištěno, že se automobil nachází pod strání a uvnitř je zraněná osoba.

Hasiči poskytli řidiči první předlékařskou pomoc a následně provedli jeho vyproštění z vozidla. Dále bylo provedeno protipožární opatření a zajištění místa nehody. Po příjezdu zdravotnické záchranné služby byl řidič předán do jejich péče. Silnice byla po celou dobu zásahu uzavřena a provoz odkláněla PČR. Mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník k nehodě uvedl, že řidič byl s lehčím zraněním přepraven, z důvodu mechanismu dopravní nehody, do traumacentra ústecké nemocnice. Automobil se při karambolu otočil přes střechu.

0612autojedlkadva

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru