Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Módní kritička Blesku Ina T.: Šinkorová jako smuteční host tryzny, schizofrenní Tomešová a Černocká z fundusu!

/
  • Ina T. hodnotí outfity celebrit na charitativní akci.
    7. prosince 2020 ● 05:45

    Kvůli pandemii koronaviru přišli o finále společenské sezóny, zavřením divadel často o vlastní živobytí. Přesto se někteří z nich věnují dobročinným aktivitám, aby pomohli těm, které tato doba zasáhla nejvíc.

    Redukce společenských akcí na minimum je vedlejším, avšak logickým příznakem nouzového stavu prostupujícím do všech sfér našich životů. Celebrity přišly o možnost večírkové sebeprezentace a většina z nich se příkladně drží doma. Výjimku tvoří jen rozličné charitativně zaměřené akce, při nichž se každý nechá rád vyfotit a jež u některých vyvolává otázku ryzosti jejich filantropických úmyslů. Ať už je ale jejich osobní záměr jakýkoliv, výsledkem je pomoc potřebným a tu v téhle době víc než kvituji. Nehledě na snahu se blýsknout ve světle altruismu.

  • 1.

    Daniela Šinkorová: Smuteční průvod 4

     

    I seriálové Sestřičky se rozhodly pomoci a opravdovým sestrám v první linii napekly domácí jídlo podle svých receptů. Daniela Šinkorová pro předání svých výtvorů volila černočernou kombinaci, o níž se tolik lidí marně domnívá, že jí nejde nic zkazit. Jenže místo sofistikovaností protnutého monochromatického modelu působí Šinkorová jako smuteční host tryzny a jednotlivé kusy nevyzní ani kvalitou, ani osobitým střihem. Podřadným řetězcem čpící model nudí a svrchník, velká kabela a rovné kalhoty představují pro nositelku nikterak svědčící mainstream.

    Daniela Šinkorová
    Autor: Profimedia.cz

  • 2.

    Michaela Tomešová: V brázdě děsící kreativity 5

     

    Herečka seriálu Sestřičky vyniká v dovednosti navěsit na sebe neladící, a navíc protiřečící si kusy oblečení a působit jako klient armády spásy. Spojení zimního svrchníku a ryze letních maxi šatů má být kombinováním nekombinovatelného, ale kvůli absenci módního citu vychází naprázdno. Vlněný, velkým puntíkem zdobený kabát do půli lýtek je hravým kouskem, který potřebuje pro své vyznění prostor. Příliš dlouhé, slabé, kanárkově žluté šaty s volánem jsou svojí sezónností i délkou zcela mimo. Stejně jako pruhovaná letní bekovka, stvrzující outfit jako akt stylové schizofrenie.

    Míša Tomešová
    Autor: Profimedia.cz

  • 3.

    Nikol Kouklová: Vintage co nenadchne 4

     

    I letos stihla zorganizovat charitativní kalendář, na jehož křest vyrazila v 70. léta připomínajícím retro modelu. Volný, pončem inspirovaný svetr s širokými průramky spolu s vintage páskem stylově konvenují, ale jeho oranžová barva se s vínovými strečovými manšestráky nesnese. Ty navíc měly mít střih širokých zvonů, které jsou vůči postavě lichotivější, neb manšestr jako takový zbytečně přidává na objemu. Vizuálně rušivé je i použití dalšího odstínu na vykukujících rukávech basic trika, který zmatenost poněkud nostalgického outfitu posiluje.

    Nikol Kouklová s Karlem Heřmánkem ml.
    Autor: Profimedia.cz

  • 4.

    Kateřina Pechová: Jednoduchost ano, s malým ale... 2-

     

    Podpořit dobročinný kalendář dorazila i s módou ve stylových bitvách často prohrávající Pechová. Její sázka na pakt Black & white vyšla tak na půl. Objemný hrubě pletený svetr se stojáčkem svým stylingem dobře vyvažuje spodní část těla, kterou rozšiřuje nevhodný zkrácený střih kalhot. Světlé sportovní tenisky celku sedí, postrádám však osvěžující dotyk efektního doplňku nebo svrchníku, který celku dodá osobitost a ubere na nudící generičnosti.

    Kateřina Pechová
    Autor: Profimedia.cz

  • 5.

    Petra Černocká: Army inspirace nezafungovala 4

     

    I Černocká se zařadila mezi umělce, kteří podpořili dobročinnost. Na představení autorských děl, jejichž výtěžek jde na nadaci veteránů, dorazila v nápadném, dvojitou řadou knoflíků zdobeném blejzru inspirovaném vojenským kabátcem, s detailním červeným obšitím rukávů a stojáčku. Samotný military kabát může v jiném vyznění fungovat.  Ovšem ne v doprovodu extravagantních kalhot s výrazným překladem v klíně, baretem a koženou, army mošnu připomínající kabelkou. Celek je sice vojensky tematický, ale Černocká vypadá jako by vypadla z divadelního fundusu.

    Petra Černocká
    Autor: Profimedia.cz

  • 6.

    Jana Plodková: Stylová lehkost bytí 1-

     

    Charitativní kalendář podpořila svojí účastí i Jana Plodková, která se též aktivně zapojila i do šití ochranných roušek pro zdravotníky i bezdomovce. Over size kašmírový kabát s výraznými klopami do špičky je svým minimalismem dobrým nadčasovým kouskem a střídmým rovným střihem podtrhuje Plodkové už tak štíhlou postavu. Elegantní kalhoty cigaretového střihu příjemně kontrastují s casual potištěným trikem, které je žádaným osvěžujícím prvkem jinak puristického outfitu. Snad jen vlasy bych v týlu svázala do stylového uzlu.

    Jana Plodková
    Autor: Profimedia.cz

  • 7.

    VIDEO: Principál Karel Heřmánek: Jeho divadlo bojuje o přežití! 

    Video
    Video se připravuje ...

    Principál Karel Heřmánek: Jeho divadlo bojuje o přežití! Markéta Reinischová

    Fotogalerie
    62 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy