logo

Jak vypadá Ketolinea? A pomáhá vůbec?

Keto Doplňky stravy
ketolinea

V poslední době se diety a programy s proteiny, které fungují na principu stravy s vyšším obsahem proteinů a nižším obsahem sacharidů, staly velmi oblíbenými. Díky tomu nastane ketóza, při které se spalují tuky jako energie. A poté snadněji a rychleji hubnete.

Jedním z oblíbených programů je Ketolinea, který vyniká nízkou cenou a zajímavými příchutěmi. Už jste o něm slyšeli? Víte, jak funguje? Podívejte se na více informací.

☑️ Co je Ketolinea?

Ketolinea je dietní program pro rychlý a trvalý úbytek na váze. Ve výsledku je to proteinová dieta, která je založena na vyšším příjmu proteinů (bílkovin) a menším příjmu sacharidů. Více se o ní dozvíte na této stránce.

Organismus se díky tomu dostane do ketózy, při které se spalují tuky a ty jsou pak využívány jako energie. To má za následek rychlejší snižování hmotnosti.

Výhodou ketózy je, že nebudete mít hlad a že budete moci snadněji dosáhnout svého cíle - hubnutí. Právě Ketolinea vám v tom pomůže. Jejich koktejly obsahují nejen dostatek bílkovin a minimum sacharidů, ale rovněž vitamíny, minerály a další pro tělo důležité látky. Levně ji získáte v tomto e-shopu.

☑️ Jak to přesně probíhá?

Program je založen na dodržování 2 fází. V první fázi, kdy jíte převážně proteiny, Ketolineu a velice rychle zhubnete, dodržujete týden až dva týdny. Ve druhé fázi již postupně přidáváte sacharidy a dodržujete principy zdravého stravování, abyste si udrželi novou hmotnost a nepřišel jojo efekt.

keto linea jahoda

Jedno balení vystačí na 15 koktejlů. V různých příchutích ho zakoupíte v tomto e-shopu.

Během dodržování programu je nutné, abyste každý den vypili dostatek tekutin. Nejlepší je obyčejná voda nebo jiné neslazené tekutiny. Každý den vypijte alespoň 2 litry.

☑️ 1. fáze - fáze útoku na tuk

Tato fáze je velice důležitá, hubnete velice rychle, ale je nutné dodržovat specifickou stravu. Třikrát za den pijete nápoj Ketolinea a k tomu jíte povolená jídla, která jsou bohatá na bílkoviny a mají nízký obsah sacharidů. Tato fáze trvá 7 - 14 dní.

Během této fáze jíte hlavně povolené potraviny, pijete koktejly a vyhýbáte se nepovoleným jídlům. Nezapomeňte pravidelně jíst (pětkrát denně) a dostatečně pít (nejm. 2 litry neslazených tekutin).

Povolené potraviny:
Zelenina (čerstvá, dušená) - okurka, paprika, brokolice, květák, rajče, špenát, saláty, zelí, celer, lilek, cuketa, cibule, česnek, houby, bylinky
Nápoje - voda, minerální voda, neslazená káva, voda s citrónem
Maso (kuřecí, krůtí), ryby, šunka
Vejce (max. 2 denně)
Mléčné výrobky (3 - 4x týdně) - nízkotučné bílé jogurty, sýry (feta, balkánský, eidam), nízkotučné mléko
Mléko jen v nápoji Ketolinea (i sojové a mandlové)

Nepovolené potraviny:
Brambory, pečivo, rýže, těstoviny, knedlíky, sladkosti, sladké nápoje, moučníky, cukr, zmrzlina, vločky, jáhly, pohanka, ovoce atd.

Jídelníček pro první fázi

Ze začátku se doporučuje první dva až tři dny pít jen proteinové koktejly a jíst zeleninu. Poté postupně přidejte rovněž další jídla, vždy ale dbejte na to, že smíte jíst pouze povolené potraviny.

Vzorový jídelníček pro 1. fázi
Snídaně: 2 volská oka (sázená vejce) smažená bez tuku na teflonové pánvi, zeleninový salát
Svačina: nápoj Ketolinea
Oběd: grilovaná kuřecí prsa, zeleninový salát
Svačina: nápoj Ketolinea
Večeře: nápoj Keto linea

Snídaně: 2 míchaná vajíčka se sýrem cottage, cherry rajčata
Svačina: Keto linea
Oběd: kuřecí kousky s paprikou a cuketou
Svačina: Ketolinea
Večeře: Ketolinea

☑️ 2. fáze - váš nový životní styl

Tato fáze již není tak přísná a do jídelníčku můžete postupně přidávat další potraviny. Důležité je dodržovat zásady zdravé výživy, věnovat se pohybu a klidně si místo klasického jídla dopřát jednou nebo dvakrát denně koktejl Keto linea (levně ho koupíte v tomto e-shopu.

Do stravy zařaďte k potravinám z první fáze i ovoce, sladké druhy zeleniny, celozrnné pečivo, tmavou rýži, celozrnné těstoviny, quinou, mléčné výrobky, které nejsou ochucené atd.

Vzorový jídelníček pro 2. fázi

Snídaně: celozrnný chleba potřený žervé se šunkou nebo sýrem, paprika
Svačina: koktejl Keto linea
Oběd: těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou
Svačina: Ketolinea
Večeře: pečený losos se zeleninou

Snídaně: celozrnný chleba lehce potřený máslem se šunkou, rajče
Svačina: jogurt s vločkami a jahodami
Oběd: hovězí steak, pepřová omáčka, brambory
Svačina: Ketolinea
Večeře: kuřecí špíz na grilu

☑️ Jak připravit koktejl?

Příprava koktejlu Ketolinea není vůbec složitá. Stačí jen následovat tento postup:

  • Z balení odeberte 33 g prášku (třeba pomocí odměrky, kterou najdete v balení)
  • Prášek smíchejte v šejkru nebo ve sklenici s 200 - 300 ml tekutiny
  • Jako tekutinu můžete použít mléko, vodu, nemléčný nápoj
  • Chvíli třepejte šejkrem, dokud se všechno pořádně nepromíchá a nápoj nezhoustne
  • Poté nápoj pomalu vypijte

Speciální shaker

Aby byl nápoj vždy dobře promíchaný, použijte na jeho přípravu shaker. Šejkr Ketolinea má speciální klenutý design, díky němuž nápoj dokonale promícháte. K němu patří i pořádné těsnění, aby nedocházelo k vylití drinku. Je vyroben z certifikovaného plastu a smí se umývat v myčce. Nevýhodou je, že si ho musíte koupit zvlášť. Za dobrou cenu ho prodávají zde v shopu.

shaker šejkr ketolinea

Shaker má obsah 600 ml a koupíte ho v tomto e-shopu.

Hubnutí je často běh na dlouhou trať, které často doprovází omezování se v jídle a časté cvičení. První výsledky na sobě zpozorujete po několika týdnech. Tady to ale funguje jinak a rychleji. Pokud nemáte trpělivost a chcete jít na to jinak, keto stravování je jednou z možností.

Na obdobném principu funguje i KetoDiet, Ketomash, KetoMix nebo koktejl KetoShake.

Jaké je složení přípravku?

Přesné složení je následující:
mléčné bílkoviny (syrovátkový proteinový koncentrát 80%, micelární kasein), sójové bílkoviny, MCT prášek, inulin, kakao (příchuť - čokoláda), CLA prášek, prášek z lněných semínek, psyllium, aroma, sójový lecitin, multivitaminová směs (oxid hořečnatý, kyselina L-askorbová, nikotinamid, fumarát železnatý, DL-alfa-tokoferol acetát, oxid zinečnatý, pyridoxin HCl, riboflavin, thiamin HCl, retinol acetát, kyselina pteroylmonoglutámová, jodid draselný, cholekalciferol, kyanokobalamin), rybí olej v prášku, sukralóza, kyselina citronová (příchuť - jahoda), barvivo červená řepa (příchuť - jahoda)

Složení se může mírně lišit u každé příchuti.

Pro koho není tento přípravek vhodný?

Tento přípravek není vhodný pro osoby, které jsou mladší 18 let, těhotné a kojící ženy. Nejedná se o náhradu pestré a vyvážené stravy. Nutné je také Ketolineu uchovávat mimo dosah dětí. Pokud máte nějakou nemoc a nejste si jistí, konzultujte vhodnost programu se svým lékařem.

Ve složení se také nacházejí alergeny jako mléčná bílkovina (kasein), sója, ryby a rovněž laktóza. Pokud máte problémy s těmito látkami, měli byste se vyhnout i tomuto přípravku.

Jak ho skladovat?

Tento přípravek skladujte v suchu, mimo dosah přímého slunečního záření. Teplota by měla být 6 - 25 °C mimo mráz a vlhko. A samozřejmě mimo dosah dětí.

ketolinea máslové sušenky

Každá příchuť je velice zajímavá. Toto jsou máslové sušenky. Podívejte se na na další druhy zde do shopu.

☑️ Jaké jsou varianty Ketoliney?

Aktuálně si můžete vybrat mezi pěti variantami. Jedná se o 5 různých příchutí, díky kterým bude nápoj vždy unikátní. Jedná se o tyto příchutě:

  • Chocolate (čokoláda)
  • Butter Cookies (máslové sušenky)
  • Strawberry (jahoda)
  • Vanilla (vanilka)
  • Blueberry Cheesecake (borůvkový tvarohový koláč)

Jaké má kalorické hodnoty?

Ketolineu seženete v 5 příchutích, které mají velice podobné energetické hodnoty. My se podíváme, jak to vychází u varianty čokoláda.

Hodnotyna 100 g1 dávka (33 g)
Energie:1 705 kJ562,65 kJ
Bílkoviny:55 g18,15 g
Sacharidy:9 g2,97 g
Tuky:15 g4,95 g
Vláknina:9,8 g3,23 g

1 dávka vychází pouze na 134 kalorií (kcal), čímž vytvoříte velmi dietní koktejl.

☑️ Jaké má klady a zápory

Tak jako přípravek, tak i tento má svá pozitiva a negativa. Vybrali jsme následující:

  • Nápoj snadno připravíte
  • Můžete si vybrat z 5 příchutí
  • Přípravek je určen pro hubnutí
  • Funguje na principu ketózy
  • Uživatelé ho velmi chválí
  • Nacházejí se v něm vitamíny a minerální látky
  • Získáte k němu odměrku
  • Levně ho získáte v tomto e-shopu
  • Shaker není součástí balení
  • Některým připadá příliš sladký

☑️ Recenze a zkušenosti s Ketolineou

Recenze a zkušenosti uživatelů jsou výborné. Mnohým pomohly zhubnout, také jim nápoje chutnají a zasytí na dlouhou dobu. Někteří si ale stěžují, že jsou příliš sladké. Ale to záleží na chuti každého. Podívejte se na recenze zde na stránku.

ketolinea zkušenosti

Zdroj: namaximum.cz

Pokud jste už tento proteinový drink zkoušeli, napište své názory a zkušenost do diskuze.

Cena za drink je velice nízká, avšak občas můžete natrefit na nějaké akce nebo se sem tam objeví nějaká sleva. Stačí ho jen vyzkoušet.

☑️ Kde můžete Ketolineu koupit?

Tento unikátní výrobek koupíte levně v tomto obchodě. Nyní na něj mají akce, proto vás jeho cena potěší. Aktuálně je ještě skladem.



Nový komentář do diskuze: