Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Veletr EDUCA ONLINE ani zdaleka nekončí

PR článek

Veletrh EDUCA MYJOB Liberec 2020 by byl za normálních okolností již více než sedm týdnů minulostí. Letošní nepředvídatelný rok však do portfolia veletrhu přinesl novinku v podobě online verze veletrhu. Díky tomu tak můžete veletrh plný inspirace z oblasti práce a vzdělávání navštívit z pohodlí domova po celých těchto sedm týdnů a její program ještě nekončí.

Na veletrhu EDUCA ONLINE se každý může seznámit se zapojenými školami i firmami přesně tak, jako na běžné Educe. A navíc tentokrát může být toto seznámení díky moderním technologiím mnohem intenzivnější a hlubší – opakovaně si tak lze veškeré výstupy z online veletrhu prohlédnout, přečíst i poslechnout a získat z nich všechny potřebné informace. EDUCA ONLINE bude pro „návštěvníky“ dostupná až do konce ledna 2021. 

Na webových stránkách veletrhu i na Facebookové stránce EDUCA Liberec každý může navštívit všechny vystavovatele – organizátoři pro každého připravili medailonky všech, opakovaně lze shlédnout záznam Studia EDUCA a EDUCA UP, které byly živě vysílaná během veletržních dní 15. a 16. října a lze také nahlédnout do jednotlivých škol i firem prostřednictvím videoreportáží. Jednou z úplně nových platforem, jak se seznámit se školami či firmami je také EDUCA PODCAST. Ten bude pravidelně vycházet až do skončení veletrhu EDUCA ONLINE – dosud jsou dostupné tři epizody například se zástupci SŠ hospodářské a lesnické z Frýdlantu, Střední průmyslové školy stavební v Liberci nebo ředitelem Pivovaru Svijany Romanem Havlíkem.

Právě Pivovar Svijany patří mezi dlouholeté a velmi oblíbené vystavovatele na fyzickém veletrhu EDUCA. „Váš veletrh je pro představení našeho pivovaru jako zaměstnavatele opravdu perfektní a nejednou se nám zde podařilo najít nové zaměstnance. I proto vám chci za Pivovar Svijany poděkovat, že máte chuť, sílu a elán v této ‚divnodobě‘ něco dál dělat a připravili jste veletrh EDUCA ONLINE,“ shrnul ve své epizodě podcastu Roman Havlík přínos veletrhu pro svijanský pivovar.

Roman Havlík v podcastu EDUCA ONLINE


Veletrh EDUCA ONLINE se v této podobě a hlavně po dobu více než třech měsíců může konat díky podpoře partnerů veletrhu, kterými jsou Liberecký kraj, Úřad práce a EURES.

Více informací o veletrhu EDUCA ONLINE najdete na www.educaliberec.cz nebo na Facebooku EDUCA Liberec.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky educa, veletrh educa, online, veletrh, Liberec, Pivovar Svijany, Roman Havlík, EURES, Facebook, Úřad práce České republiky, Střední průmyslová škola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Veletr EDUCA ONLINE ani zdaleka nekončí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.