LaLiga - souhrn 12. kola

04.12.2020, 22:56, aktualizováno 07.12.2020, 22:54
Komentáře a souhrny
Álvaro Negredo (© AFP)
Atlético Madrid si poradilo s Valladolidem a posunulo se do čela tabulky před Real Sociedad, jenž pouze remizoval s Alavésem. Real Madrid pravidelně klopýtá, tentokráte ale uspěl a veze body ze Sevilly, naopak Barcelona odjela s prázdnou z Cádizu. Celta Vigo se po výměně trenéra probudila a vyhrála druhý zápas v řadě, po Granadě si poradila také s Athleticem, Getafe nestačilo na Levante...

SD Eibar - Valencia CF 0:0

07.12.2020 21:00

Góly: -

Marně se čekalo na gól v Eibaru, kam v pondělní dohrávce zavítala Valencia. Zatímco první poločas nebyl vůbec záživný, v tom druhém nebylo o zábavu nouze. Oba celky si vytvořily obrovské šance, žádná však neskončila gólem.

V 10. minutě sice rozvlnil síť Jošinori Muto, ale při zpracování si výrazně pomohl rukou a gól tedy nemohl platit. Dlouho se pak na hřišti vůbec nic nedělo a spíše než o kreativitě bylo utkání o velké bojovnosti.

Ve druhém poločase to bylo o poznání lepší. Pět minut po přestávce střílel z voleje nad Kike García a na druhé straně se obdobně opřel do balónu Uroš Račić. Jeho rána byla fantastická a brankář Dmitrović jí vyrazil do břevna. Po hodině hry zase Manu Vallejo propásl obrovskou možnost zakončit a místo toho ještě zbytečně přihrával, čímž celou akci pohřbil.

Oba celky se najednou začaly předhánět v tom, kdo více zaměstná brankáře soupeře. V 68. minutě donutil k zákroku Doménecha Expósito a Mangala na druhé straně barikády hlavičkoval vedle.

Nikdo se nehodlal spokojit s remízou a závěr zápasu podle toho vypadal. Prudký Gilův centr skončil i s přispěním brankáře Doménecha na tyčce a krátce na to opora Los Che vyrazila i střelu Sergiho Enriche. Nápor Eibaru pokračoval a při Valencii stálo obrovské štěstí. Sergi Enrich po hlavičce rozezvonil břevno. Valencia tyto šance jako zázrakem přežila a nakonec mohla ona uzmout tři body. V páté minutě nastavení se dostal do blízkosti Dmitroviće Kévin Gameiro, jenže svojí ránu nasměřoval přímo do opory Eibaru. Gól i přes obrovské příležitosti na obou stranách nepadl.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Real Sociedad 0:0

06.12.2020 21:00

Góly: -

LaLiga má po neúplných dvanácti kolech nového lídra a není jím Real Sociedad. Hosté v baskickém derby promarnili příležitost vrátit se do čela před Atlético, na půdě Alavésu se nedokázali i přes vyloučení Battaglii střelecky prosadit a pouze remizovali 0:0.

Baskické derby mohlo rozhodnout o návratu Realu Sociedad na první místo tabulky, nepřineslo však takovou podívanou, jak by se slušelo.

Nakonec nemuselo zůstat u bezbrankového výsledku, kdyby hosté proměnili obrovskou příležitost na začátku utkání. Alexander Isak zakončoval z malého vápna a Fernando Pacheco na brankové čáře balón vyrazil. Realu Sociedad citelně scházel Mikel Oyarzabal, který se v zápase Evropské ligy zranil a bez něho byla ofenzíva poloviční. První poločas krom šance Isaka nic jiného nepřinesl.

Stejně jako začal první poločas odstartoval i druhý - šancí Alexandera Isaka. Jeho ránu Pacheco zase vyrazil a pak před hráči hostí zívala prázdná branka, kterou však trefit nedokázali. Real Sociedad pak dostal ještě jednu možnost utkání rozhodnout, když byl po hodině hry vyloučen Battaglia.

Zhruba půlhodinovou přesilovku však využít nedokázal. Deset minut před koncem vytáhl Pacheco další skvělý zákrok po střele Williana Josého, kterému skvěle přiťukl balón Portugués. To byla největší šance zápasu a zároveň poslední. Baskické derby skončilo bez branek.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Elche CF 0:0

06.12.2020 18:30

Góly: -

Villarreal byl sice na domácí půdě proti Elche jasně lepším týmem, ale výhra se za pouhou aktivitu nerozdává. "Žlutá ponorka" urvala nakonec jen jeden bod, do sítě se netrefil ani jeden z obou týmů.

Villarreal vstupoval do domácího utkání na Estadio de la Cerámica v pozici jasného favorita, byť Elche už několikrát v letošní sezoně ukázalo, že rozhodně není žádné ořezávátko. Aktivnější byli právě domácí. Estupiñán z pozice téměř v pravém rohu šestnáctky hostů vystřelil přímo na branku Elche, ale brankář Badía jeho ránu pohledem kontroloval.

Badíu vyzkoušel taky Trigueros, který pálil ze střední vzdálenosti poměrně dobře, byť mu pár čísel chybělo. Morente napřáhl ke střele na druhé straně ze střední vzdálenosti, Asenjovu branku ale také on minul. Jinak se v první zrovna nebylo na co moc dívat, obraz hry se postupem času vyrovnával a Elche poměrně urputně bránilo.

Domácím bod rozhodně nestačil a trenér Emery potřeboval nutně zvýšit také celkovou aktivitu svého týmu. Proto poslal na hřiště hned zkraje druhé půle duo Kubo - Alcácer. Právě ten si o chvíli později nabíhal do vápna na skvělý centr Pareja a vracel jej před bránu, jenže tam se vrátil také obránce Elche Diego González a míč odkopl do bezpečí.

Stejný obránce se činil také poté, co Parejo vymyslel brilantní pas na zadní tyč, odkud míč před bránu vracel Torres. Když by González nezasáhl, nedočkavý Iborra by posílal balon do prázdné brány! V poslední šanci zápasu neuspěl Pau Torres, jehož hlavička po vybídce od Gerarda Morena skončila jen na břevně!

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Real Betis 0:2

06.12.2020 16:15

Góly: 76. Borja Iglesias, 90+1. Juan Miranda

Osasuna doma padla, všechny tři body si odváží lépe hrající Real Betis. Béticos vděčí za výhru rychlým brejkům a zejména dvojici střelců - Iglesiasovi s Mirandou.

Od prvních momentů se Real Betis snažil ukázat svou kvalitu a víc odvahy v zakončení. Po pouhých čtyřech minutách dostal ve vápně domácí Osasuny nabito Nabil Fekir, který razantní střelou pořádně protáhl brankáře Sergia Herreru. Ten ale situaci nakonec zvládl a míč vyrazil. Svižné tempo pokračovalo a o deset minut později bylo horko zase na opačné straně.

Ante Budimir dostal přihrávku do vápna, zpracoval si míč a propálil všechno před sebou, jenže sudí jeho radost zkazil a gól neuznal z důvodu ofsajdu. Jak bylo prvních pár minut akčních, tak zbytek první půle nestál za řeč. Ani jedna šance, minimum pokusů o zakončení.

I po změně stran jsme docela dlouho čekali, než se jeden z týmů odhodlal k první větší šanci. Jako první zahrozil opět Fekir, jenže i tentokrát mu scházelo k první brance několik centimetrů.

O mnoho lépe to v 77. minutě zvládl jeho spoluhráč Borja Iglesias. Ten si naběhl do vápna soupeře, počkal, až jeho kolegové dostanou rychlou akci taženou přes pravý kraj až k němu a do prázdné brány se už v pohodě trefil. A aby toho nebylo málo, tak se v první minutě nastavení po dalším pasu ze strany prosadil také klouzající Juan Miranda! Pro něj to byla premiérová trefa v ročníku.

Více informací k zápasu

Granada CF - SD Huesca 3:3

06.12.2020 14:00

Góly: 43. Luis Javier Suárez, 88. Jorge Molina, 90. Germán Sánchez - 21. Mikel Rico, 49. Borja García, 82. Shinji Okazaki

Přestřelka bez vítězného konce byla k vidění na Estadio Nuovo los Cármenes v Granadě. Domácí celek tahal za kratší konec a ještě dvě minuty před koncem prohrával 1:3. Slepené branky Moliny a Sáncheze však znamenaly vyrovnání a konečnou remízu 3:3.

Konečná remíza znamená, že Granada nevyhrála už pátý ligový zápas v řadě a v tabulce si zase o něco pohorší. Huesca sice získala sedmý bod, ale na vítězství v lize stále čeká.

Skóre se poprvé měnilo ve 21. minutě a to ve prospěch hostí. Mikel Rico se hlavou šikovně položil do centru z levé strany a brankář Rui Silva nestihl vůbec reagovat. Huesca se ujala vedení a i nadále si dovolovala. Po půlhodině hry si Rui Silva připsal úspěšný zákrok po střele z hranice pokutového území. Chvíli trvalo, než se Granada dostala ke své hře a až v závěru poločasu si začala vytvářet šance. Luis Javier Suárez Charris převzal v běhu přihrávku a přízemní střelou k tyči srovnal na 1:1. Situaci ještě zkoumal VAR, ale k žádnému prohřešku nedošlo.

První poločas nenabídl vůbec špatný fotbal a v nastoleném trendu se pokračovalo i po změně stran. Ve 49. minutě se Huesca opět ujala vedení, když si nikým nehlídaný Borja García naběhl na centr a rovnou z první překonal Ruie Silvu. Granada následně zase zvýšila obrátky a výsledkem bylo několik dobrých příležitostí, které však gólem neskončily. V 76. minutě se o to zásadní měrou postaral vynikajícím zákrokem Fernándo Llorente.

Osm minut před koncem se hosté výrazně přiblížili třem bodům, když už na 3:1 zvýšil Šinzi Okazaki. Japonský útočník využil vyběhnutí gólmana Ruie Silvy a takřka od půlící čáry napálil balón do branky. Nádherná branka dala hostujícím příznivcům naději na plný bodový zisk.

Ani za tohoto stavu se Granada nevzdala. V 88. minutě vykřesal naději po Machísově centru hlavičkující Jorge Molina a za další dvě minuty dokonce srovnal na 3:3 opět ze vzduchu Germán Sánchez! Huesca během dvou minut prohospodařils dvoubrankový náskok a přišla o vítězství.

Více informací k zápasu

Cádiz CF - FC Barcelona 2:1

05.12.2020 21:00

Góly: 8. Álvaro Giménez, 63. Álvaro Negredo - 57. Pedro Alcalá (vl.)

Není to tak dávno, co Cádiz zvítězil na půdě Realu Madrid a v sobotu získal další cenný skalp, když těsně přehrál Barcelonu 2:1. Domácí potrestali dvě obrovské hrubky v defenzivě Katalánců a i když si sami jeden gól vstřelili, dokázali vedení dotáhnout do zdárného konce.

Kdepak. Barcelonské trápení ještě nebere konce. Když už to vypadalo, že slavný klub v LaLize zabere, přišla porážka na půdě Cádizu. Nutno podotknout, že zasloužená. Katalánci vyrobili v defenzivě nepochopitelné chyby a domácí toho jednoduše využili.

Oproti zápasu Ligy mistrů udělal Ronald Koeman několik změn a především se do sestavy vrátil Lionel Messi. V prvním poločase měl dvě nebezpečné možnosti, jinak ale nebyl moc vidět. Cádiz předvedl obětavý výkon a skolil dalšího giganta.

Barcelona začala aktivně, jenomže jako první inkasovala. V 8. minutě přišel gól jako blesk z čistého nebe. Mingueza při bránění nepochopitelně hlavičkoval na svojí branku, Ter Stegen sice reagoval reflexivně, ovšem s dorážkou Álvara Giméneze z bezprostřední blízkosti nemohl nic dělat. Barcelona prohrávala, ale o pět minut později mohla srovnat stav. Na přihrávku na malé vápno Griezmann nedosáhl a Coutinho z druhé vlny netrefil odkrytou branku. Neujala se ani Braithwaitova střelou, kterou Ledesma skvěle vyrazil a ani Messiho nebezpečná standardní situace. Před koncem poločasu Messi ještě jednou kroutil balón na branku a Ledesma i v tomto případě spolehlivě zasáhl.

Výrazně lepší Katalánci v prvním poločase branku nevstřelili, stále však měli spoustu času na vyrovnání. Koeman chtěl ještě zvýšit aktivitu příchody Pedriho a Dembélého, ale Cádiz se dobře bránil. Nakonec tak trochu rozhodla fotbalová spravedlnost a v 57. minutě si po přihrávce Alby vstřelil vlastní gól Pedro Alcalá - 1:1. Barca tedy vstřelila podobně šťastný gól jako v prvním poločase Cádiz.

Nicméně stav 1:1 dlouho nevydržel. O šest minut později rozehrál autové vhazování Alba na Lengleta, ten nezpracoval a vniklou hrubku ztrestal Álvaro Negredo. Cádiz šel v 63. minutě znovu do vedení a Barcelona musela opět dotahovat. Čtvrthodinu před koncem byl blízko Dest, ale z vyložené šance poslal balón těsně vedle tyče. S ubývajícím časem se dal očekávat nápor Blaugranas, to ovšem neznamenalo, že by Cádiz také nebyl nebezpečný. V 86. minutě nejprve Pjanić ztroskotal na Ledesmovi a chvíli po něm na druhé straně netrefil branku Adekanye. Velká škoda pro domácí, protože už mohlo být hotovo.

Hlavní sudí Soto přidal do vínku ještě dlouhých pět minut nastaveného času, ale ani během nich se Barcelona na vyrovnání nezmohla. Cádiz sehrál závěr zodpovědně a po Realu Madrid porazil i Barcu.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Valladolid 2:0

05.12.2020 18:30

Góly: 56. Thomas Lemar, 72. Marcos Llorente

Atlético Madrid jde minimálně do neděle na první místo tabulky. V domácím duelu s Valladolidem sice prožilo bezzubý první poločas, ovšem po obrátce už dvakrát skórovalo a výhru si pohlídalo. Valladolid sehrál vyrovnanou partii, favorit ho však vyučil v efektivitě. Po změně stran se po přihrávkách Trippiera prosadili Thomas Lemar a Marcos Llorente

Atlético čeká v týdnu důležitý duel Ligy mistrů proti Salzburgu a i z tohoto důvodu zůstali jen na lavičce náhradníků João Félix nebo Marcos Llorente. Valladolid poháry nehraje a tak mohl nasadit to nejsilnější.

Hosté se slavnějšího jména rozhodně nezalekli a v prvním poločase s ním svedli naprosto vyrovnanou partii. Bohužel k vidění nebyla jediná stoprocentní šance. Asi nejzajímavější okamžik přišel ve 26. minutě, když Valladolid předvedl pěknou akci, ovšem Óscar Plaňo byl v koncovce nedůrazný a Oblak neměl problém zasáhnout.

To nejdůležitější přinesl až druhý poločas. Valladolid měl na začátku solidní šanci, ale pokus Maranhãa skončil jen rohovým kopem, ze kterého následně nic nevzniklo. Atlético nakonec předvedlo skvělou efektivitu a udeřilo ze své první šance. Trippier naservíroval na malé vápno skvělou přihrávku, na kterou sice nedosáhl Suárez, ale za ním všechno kontroloval Thomas Lemar. Atlético vedlo nad Valladolidem 1:0. Hned vzápětí přišli do hry Félix a Koke a v 72. minutě přišla druhá branka. Oblakův výkop hlavou prodloužil Trippier a Marcos Llorente pelášil sám na branku, přičemž chladnokrevně zakončil.

Stejný hráč měl na kopačce i třetí gól, ale po přihrávce Herrery střílel těsně vedle. Atlético bez problému kontrolovalo hru a dvoubrankové manko bylo pro Valladolid až příliš velké sousto. Svěřenci Diega Simeoneho se tak parádně naladili na klíčový duel Ligy mistrů v Salzburgu, kde je čeká boj o všechno.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Madrid 0:1

05.12.2020 16:15

Góly: 55. Yassine Bounou (vl.)

Na to, jak ofenzivní duel se mezi oběma slavnými celky čekal, se hráči moc nepředvedli. Minimálně po stránce gólů ne, protože zápas Sevilly s Realem rozhodla jediná vlastní branka. Po změně stran si ji vstřelil domácí gólman Bounou.

Real už v první minutě dostal šanci na brejk, když Sevilla ztratila míč na polovině soupeře. Dopředu se hnal Rodrygo, který poslal šikovnou přihrávku na Viníciuse Júniora, jenž z rohu vápna pálil těsně vedle pravé tyče. Sevilla napadala rozehrávku Realu stejně intenzivně, jako se o to snažil královský celek. Po dvaceti minutách mohl jeho vedení zvýšit záložník Toni Kroos, jenže jeho dělovka zamířila o vlas vedle tyče!

Pět minut před koncem první půle Vinícius na hranici vápna propustil Casemirovu přihrávku, která dopadla na nohu Karima Benzemy. Francouzský kanonýr ihned pálil z první, jenže brankář Bounou jeho šanci vyrazil na roh! Jinak ale první poločas nenabídl tolik ofenzivních šancí, v kolik divák doufal.

A po změně stran to jen tak lepší nebylo. Místo evidentně zraněného Munira se na plac v dresu domácí Sevilly dostal Torres a chvíli se nic nedělo, ale v 52. minutě se zničehonic Sevilla málem dostala do vedení.

Po rychlém protiútoku se centr do vápna dostal k Luuku de Jongovi, který nůžkami zastřihal přesně. Brankář Courtois si ale dal pozor a jeho pokus bezpečně chytil. I díky tomu se Real mohl dostat do vedení. Po rychlém sprintu obránce Mendyho se balon už už dostával k Viníciusovi. Těsně před ním se balon pokusil vyrazit Bounou, jenže si míč srazil do vlastní brány!

Patnáct minut před koncem utkání se málem povedlo srovnat Nemanju Gudeljovi, který z přímého volného kopu mířil jen do boční sítě! Tlak Sevilly vrcholil a ke konci utkání se Bílý balet prakticky nedostával k míči. Krátce před koncem se do akrobatického zakončení nůžkami dostal i Ocampos a tentokrát měl Courtois co dělat, aby jeho pokus vyrazil. Ale zvládl to a Real bral tři body.

Více informací k zápasu

Levante UD - Getafe CF 3:0

05.12.2020 14:00

Góly: 5. Roger, 17. Dani Gómez, 57. Jorge de Frutos

Levante na první pohled zcela jasně přehrálo Getafe a překvapivě ukořistilo tři body. Do sítě hostujícího brankáře Davida Sorii nasázelo tři branky a bralo tři body. Hosté mu to ale hodně usnadnili, protože dohrávali bez dvou vyloučených hráčů.

Levante začalo utkání v nejlepším možném módu. Sotva uplynuly čtyři minuty, už se domácí dostali do velké šance. Povedlo se jim získat míč na polovině hřiště, hosté měli obranu hodně vytaženou, takže Levante stačilo posunout míč na nabíhajícího Rogera Martího. Ten si balon převzal do sprintu a z hranice vápna povedenou ranou překonal brankáře Soriu!

A bylo hůř. O dvě minuty později se sudí vrátil k situaci před gólem, v níž obránce Getafe Chema zasáhl protihráče nohou do hrudi a udělil mu rovnou červenou kartu. Podobná taktika jako u první branky se Levante začala vyplácet, takže v sedmnácté minutě ji domácí zopakovali se stejným úspěchem. Clerc vyslal dlouhým nákopem do šance Daniho Gómeze, který se pohyboval na hraně ofsajdu. Míč si zpracoval a po delším běhu jej posunul do sítě!

Levante v těchto chvílích drtilo oslabeného soka. Po pětadvaceti minutách navíc sudí Medié odpískal ve prospěch domácích penaltu za ruku ve vápně. Nakonec ale svůj výrok po konzultaci s VARem změnil. Zlomené Getafe se zmohlo jen na pár protiútoků, ale nebezpečný z nich nebyl ani jeden.

Deset minut po změně stran se navíc domácí prosadili potřetí. Goméz vybojoval na útočné polovině míč pro Rogera Martího, který nahrál doprava na Jorgeho de Frutose. Ten zavěsil krásnou ranou pod břevno. A aby toho nebylo málo, tak Getafe v 77. minutě šlo do devíti. Dakonam totiž šlápl zbytečně na protihráče a po druhé žluté kartě se musel pakovat ze hřiště.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Celta Vigo 0:2

04.12.2020 21:00

Góly: 61. Hugo Mallo, 78. Iago Aspas

Celtě se povedlo překvapit favorita utkání a Baskům doma nenechala ani jeden bod. V první půli sice ještě branka nepadla, ale v závěru utkání se Celta prosadila hned dvakrát.

V páteční předehrávce 12. kola nebylo pochyb o tom, kdo je favoritem utkání. Tuhle roli plnila domácí ekipa, které se daří o poznání lépe než hostům z Viga a doma to platí dvojnásob. V 11. minutě to hráči Bilbaa málem potvrdili, protože na Williamsův krásný pas do vápna si na přední tyči nabíhal Iker Muniain. Jenže tečoval balon těsně vedle!

Celta naopak působila naprosto bezzubě a jedinou větší šanci první půle jí museli vytvořit domácí hráči. Po Nolitově nebezpečném centru do vápna zasahoval obránce Unai Núñez tak nešťastně, že míč tečoval málem do vlastní brány! Tu minul o několik čísel.

Po změně stran se aktivity opět chopilo domácí mužstvo. Álex Berenguer se dostal na levé straně k míči a ihned se pokusil o prudkou střelu z úhlu. Minul jen o kousek. A pak nastal šok.

Santi Mina přesně v 60. minutě vsítil branku! Jeho radost sice trvala jen několik vteřin kvůli odpískanému ofsajdu, ale o pouhou minutu později už Celta dala regulérní branku. Po nenápadné akci se míč dostal na pravou stranu, Suárez krásně našel Minu na zadní tyči a ten vrátil do ohně. Nejblíže stál připravený Hugo Mallo, který hlavou dostal míč do sítě - 1:0.

Domácí samozřejmě vrhli veškeré síly do útoku, jenže ten jim nepřinášel kýžený výsledek. Deset minut před koncem totiž Celta definitivně rozhodla. Brankář Simón špatně rozehrál, našel jen protihráče Méndeze a ten tečovaným centrem oslovil nabíhajícího Iaga Aspase - 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid1082021:226
2.Real Sociedad1274122:525
3.Villarreal CF1256115:1121
4.Real Madrid1162317:1220
5.Cádiz CF1253411:1318
6.Sevilla FC1051412:916
7.Granada CF1143414:2015
8.Real Betis1250714:2315
9.FC Barcelona1042420:1114
10.Elche CF103529:1014
11.SD Eibar123548:914
12.Deportivo Alavés1235411:1314
13.Valencia CF1234517:1713
14.Athletic Bilbao1141612:1213
15.Getafe CF113449:1313
16.Celta Vigo1234513:2013
17.Levante UD1125413:1511
18.CA Osasuna113268:1511
19.Real Valladolid1224611:1810
20.SD Huesca1208411:208

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (147)

Přidat komentář
santini

Zdá sa, že nová metla dobre metie. Druhý zápas po sebe víťazstvo, ale čo je dôležitejšie, hra má myšlienku, koncept, hráči makajú, sú koncentrovaní - skoro ako za čias Berizza. Uvidíme, čo bude ďalej, prebúdza sa vo mne ľahký optimizmus. Už neviem po kolkykrat absolutorium pre Iaga - bezkonkurenčne najlepší útočník La ligy

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mám pocit, že to teda je megaofenzivní a dost riskantní, konfrontace se silnějšími týmy bude hodně zajímavá.

Reagovat
santini

Uvidíme, ale rozhodne je lepší pocit prehrať po takomto výkone ako po tých odchodených sračkách, čo sme hrali posledného pol roka

Reagovat
Hristo Stoichkov

To rozhodně, je to strašně zajímavý styl, parádní na sledování. Uvidíme, jestli to bude funkční i při případný absenci či zavaření Tapii, který hraje šílený minuty a v tý záloze prakticky brání za všechny.

Reagovat
santini

Zatiaľ za mňa najlepší kauf za posledných minimálne 5 rokov ešte keď bude Santi premieňať aspoň 30% šancí, tak môžeme s prehľadom vyhrávať zápasy o 4-5 gólov

Reagovat
Elliasson

Athletic má vždy potenciál s týmem velký, ale zkrátka s tou Evropou je to boj. Škoda.

Reagovat
santini

Podľa mňa Athletic potenciál nemá.. vždy to bude priemerný tím

Reagovat
AjaxFans

Levante

Reagovat
Israha

No, a jde to. Když se všichni koncentrují a nedělají individuální chyby, stačí na výhru i ten jeden gól (víc tam stejně nikdo není schopný dát). Zidanova klasika, těmihle výkony vyhrává trofeje. Letos to jinak, než soustředěnou defenzivou a těžení maxima z minima vepředu nepůjde. Dnes po pár týdnech zase velmi slušný Vincek, naopak Rodrygo s Asensiem opět na facku. A po hodně dlouhé době vypadala obrana pevně i bez Ramose a Carvajala, to je taky co říct.

Reagovat
Israha

A Sevilla teda zatím dost trpí na slabou produktivitu Ocampose, tomu to tam oproti loňsku padá snad třetinově (kopie jeho posledních dvou sezon v Marseille, btw). A taky je sice hezký ten nostalgický návrat ztraceného syna Rakitiće, ale Banega to holt není.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rakitić je proti Banegovi citelný oslabení, v tom týmu není nikdo schopný něco vytvořit jak ze středu hřiště, tak ani ve finální fázi. Tam si to asi slibovali od Susa, ale to se dost zmýlili.

Reagovat
Israha

Suso na to má techniku, ale zdaleka ne herní inteligenci. Rozhodování ve finální fázi má snad nejhorší z celého toho týmu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Asi tak no, on je hodně lehce čitelný, což se nejvíc projevilo po slušným nástupu v AC.

Reagovat
Israha

Co si budem vykládat, tu povinnou opci na něj za 27 mega, to Monchi loni hodně posral.

Reagovat
Yanek

Ja bych rekl ze u fotbalu premyslet umi docela dost, je to jedna z jeho silnych stranek spolecne s techmikou. Chybi mu ale produktivita, rychlost a je prilis predvidatelny. Tipuju, ze brzo pujde ze Sevilly o level niz.

Reagovat
Israha

Sevillu jsem loni viděl 15x a letos zatím 5x, a musím říct, že jsem z něj získal pocit, že střílí, centruje či kličkuje převážně v momentech, kdy se nabízí jiné, lepší řešení. V AC jsem ho nesledoval, to posoudit nemůžu.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Ocampose se tady v minulé sezoně dělal pomalu bůh, ale nikdo jakoby si nevšímal, že minulá sezona byla výjimkou z pravidla. Bylo jasné, že tu formu neudrží delší dobu.

Reagovat
Israha

O výjimku nešlo. V sezoně, kdy OM hráli finále LM, měl ve všech soutěžích tuším 17 gólů (a to nekopal penalty) a několik áček. Opakovaně dokáže být produktivní, ale taky mu částečně chybí konzistence. A druhá věc je, že je platný i bez kanadských bodů. To, že k němu nepořídili žádného dalšího produktivního hráče, vnímám jako chybu managementu.

Reagovat
BaggioRoberto

Když hrál OM finále LM, tak byl Ocampos na houbách.

Reagovat
Israha

Já mluvím o celé sezoně, kdy jsem, pokud jsem byl doma, sledoval (jako každoročně) všechy zápasy OM, krom těch, co se kryly s Realem. Takže asi mám lepší vzorek pro hodnocení než ty. V tom finále hráli blbě všichni z Marseille, nebudem si nic nalhávat ohledně toho, že na Atlético kvalitativně měli.

Reagovat
BaggioRoberto

V poho, akorát to nebyla LM.

Reagovat
Israha

Viz níže, myslel jsem, že reaguješ na obsah textu, ne na tu chybu

Reagovat
Gazdo

On myslel EL pravdepodobne

Reagovat
Israha

A jo, já že má jít o diskusi ohledně výkonu v jednom zápase, a on mě borec jen opravuje . Dement, co to po sobě nečte, jsem.

Reagovat
CHONG

No jo no, něco podobného se asi dalo čekat, 0:1 po vlastňáku a jedeme vesele dál, celkem čekám, že Gladbach ve středu "sestřelíme" dost podobným způsobem Jinak pro Lopeho je Real fakt prokletý, nedařilo se mu v něm, nedaří se mu ani proti němu...

Reagovat
Euphael

Kdyby Barcelona nepostoupila do LM, tak ten klub konci...bude nasledovat tymy jako Leeds, Parma, Kaiserslautern....

Reagovat
Petrinho17

Ani jeden z tých tímov nebol na úrovni Barcelony. A určite nehrozí, že by Barcelona skončila až tak ako tieto kluby.

Reagovat
atlee

je v útlme a to je všetko. Aj keby zbankrotovala a bola preradená do suterénu španielskeho ligového systému, tak ju jen fanúšikovská základňa, ktorá sa nedá ani len porovnať s klubmi vyššie, vyženie späť hore extrémne rýchlo. Spomeniem len Juventus alebo Rangers.

Reagovat
Euphael

Ve sve dobe to byly kluby na urovni Barcelony. Ale mozna se ji postesti a dopadne jak Juventus nebo Rangers

Reagovat
vacin

Ty chceš srovnávat Leeds, Parmu a Kaiserslautern s Barcelonou??

Reagovat
Euphael

Kolik ti je? 14?

Reagovat
vacin

Ano jsem geniální dítě a už v jednom roku jsem se dokázal zaregistrovat na eurofotbalu.

Reagovat
Euphael

Okej sry, nechtěl jsem tě invektovat. Já jen, že asi neznáš fotbalové historické konotace.

Reagovat
Elliasson

Asi tak nějak.

Reagovat
misinho7

No tento rok ak to vazne nedaju Atleti ci Socky tak neviem kedy inokedy. Real a Barca su totalne na smiech a momentalne banda tragedov Barca nech radsej vypadne hned v osemfinale lebo zas chyti 8 a viac od Bayernu a mi radsej ani nepostupme

Btw Cadiz frajeri, v prvej polke sezony mat hned skalp Realu a Barci. Niekedy by boli radi ak by mali s niekym z tychto dvoch vobec remizu, nie to obidvoch porazit

Reagovat
misinho7

a my*

Reagovat
CHONG

Socky to celou sezónu nevydrží, ale Atleti by to dát mohli a upřímně řečeno, přeju jim to.

Reagovat
smazaný uživatel

Atlety jsem tipoval uz v dobe, kdy byl jeste Real prvni

Reagovat
Elliasson

Vždyť jste porazili silného soupeře. Stále bojujete o titul, pravda se ukáže příští týden.

Reagovat
LAM

Tragédie.

Ať mě někdo neříká, že hrajem v lize na 100% jako v km. Tam to nasazení je úplně jinde. Reálně bude obří problém dostat se do top4. O titulu už může přemejšlet jenom debil.

Reagovat
Gazdo

Uz zase zacinas?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

ako som hovoril par kol dozadu, aj top 4 bude uspech...

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená prohra. První silnější soupeř a už si nevíme rady...oh wait.

Reagovat
dextroza_m

to je zase blábol...

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě výhry z posledních 8 ligových zápasů. Z toho obě dvě doma. Z toho jedna proti Betisu, který je vždy děravý jak řešeto a jedna proti Osasuně. Obě dvě výhry, když se zápas vyvíjel dobře - dvakrát gól do 30. minuty, jednou červená karta soupeře. Vypadá to docela jasně.

Reagovat
dextroza_m

Slozili nas dve individualni chyby, bohuzel ta druha prisla v nejhorsi dobu... Nedostat tak trapny gol, vyhrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

No s obranou Lenglet-Mingueza a Lenglet-De Jong prostě nemůžeš počítat s tím, že nedostaneš gól, a to ani bez těch extrémních zkratů, co předvedli dnes. A zejména Lenglet už mě fakt nehorázně sere, mám dost dvoumetrových mátoh, co tam předváděl u toho autu za pohyby, to bylo jak z Laurela a Hardyho tvl. Už aby přišel Garcia, který je typově podobnější Puyolovi.

Reagovat
Visca el barca

Lenglet je náš suveréně nejhorší hráč.

Reagovat
dextroza_m

Ale Cadiz si v podstate nic nevytvoril, u Minguezi bych to jeste chapal, je dost mlady a stat se muze, ale Lenglet... Vykony maji vzestupnou tendenci, o tom nemuze nikdo pochybovat. V tydnu prejedem Juve. Visca!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby, kdyby.... Barca je zoufalá. Jediné slušné výkony měla, když hrála bez Messiho

Reagovat
2miguel1

dnes ball possession:

82% a vysledok 1:2

ak by sme mali ball possession 50-60% pravdepodobne by sme vybrali o viac ako dva goly.

toto su najprimitivnejsi, najhlupejsi ludia začnuc hračmi ci vedenim či trenerom. ČO DO PICI nenechaju hrat aj supera nech proste nemame az tak hrôzostrašne vela držania lopty? chcem vidiet štatistiku vysledkov ked hrame vonku a mame nad 80% drzania lopty. to budu podla mna vsetko prehry

Reagovat
Petrinho17

Bolo by dobré nechať súpera hrať, to je pravda. Otázka znie kto by išiel po zisku lopty do brejku. Lebo Coutinho, Griezmann, Messi, Busquets, Alba, to určite nebudú.

Reagovat
2miguel1

ved to nemusi byt brejk. ale nech neutocia do 11nastich hracov, to by sa pri drzani lopty okolo 50% nemohlo stat. ved to nieje mozne aby hrali takto sprepačenim jebnuto 4 roky posebe vonku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju si jak Guardiola hral tenkrat na sklonku barcelonske kariery na Gijonu a drzeni mice bylo taky nejakych 82 %.

Skoncilo to prohrou 1:0 a Guardiola zareagoval, ze je mu vysledek jedno - hlavne, ze se vyhralo vyrazne na drzeni mice.

Reagovat
Teoretik

Uvědomuješ si, že kdybychom nehráli tímto způsobem, tak Koeman vůbec nemá nárok tu být? On je tu jen proto, že má barcelonskou minulost a snaží se kontrolovat zápasy skrz držení míče. Každopádně o tom to vůbec není, jak je možný, že někdy s touto hrou dokážeš prolétnout sezónu úplně suverénně? Našemu týmu chybí šťáva a tu bychom neměli ani kdyby soupeř dostal více prostoru s balonem (což papírově slabší týmy prostě nedělaj). Jinak včera jsem viděl kus Bayern vs. Lipsko a i Lipsko by nás sfouklou jak svíčku, neuvěřitelní, jak jsou ti hráči nabuzení.

Reagovat
Petr20

Messi zase jediný, který dopředu něco vymýšlel, musí odejít do toho City, tam mu bude líp a né mrhat svou genialitou tady s těma tragédama...

Reagovat
Petrinho17

Messi seriózne odohral jeden z najhorších zápasov za Barcelonu. Neuveriteľne veľa jednoduchých strát lôpt predvádzal.

Reagovat
Psy_cho

Maradona by s takovým týmem v pohodě vyhrál ligu. Messi umí vyhrávat je v týmu, kde je dalších 10 hráčů jako on. Nikdy se Diegovi nepřiblíží.

Reagovat
Petr20

Maradonu jsem nezažil, takže nemůžu oporovat, ale v součané době neznám hráče, který sám vyhrává bez výrazné podpory spoluhráčů. Ale Messi dnes individuálně zas GOAT výkon, ikdyž jsme u něj zvyklí na mnohem víc, proto už chci ať je Messi v City, tam to bude o něčem úplně jiném.

Reagovat
Zlatko28

Pravda. Slabý výkon, ale pořád TOP. Vymyslel 3 góly, šance proměnit mohl, ale tohle kdyby předváděl kdokoli jiný, tak se dělají sestřihy.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej “v pohodě vyhrál ligu”. Ale jo, třeba by se jako tehdá poštěstilo. Tehdá, dneska sotva. Zbytek je tvoje fantazie...

Reagovat
Psy_cho

S podprůměrným týmem, který byl rok před tím na sestup a jinou posilu nekoupili, byl 4 roky top v Itálii a 2x titul. O tom to je. Messi si diktuje trenéry, spoluhráče, ale jak nemá k sobě 10 super hráčů, tak nikoho nestrhne a plouží se po hřišti jak v okresním přeboru.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc proměnných, abys tuhle lacinou demagogii ozdobil mašličkou s cedulkou “o tom to je”. A taky je to věc výkladu, když o tehdejší Neapoli napíšeš tohle, jako kdyby pozvedl tým z pralesa. Tak si za každou cenu nepomáhej dosadit Diega na rovinu, kterou, co do klubu, ovládl oproti němu Messi. Mundial udělal z Diega největšího z Argentinců, o tom se nemusíme bavit, ale nesmyslný statistiky, trofeje, hru, to asi předtím nevyšperkoval svým uměním Xavi, bo kdokoli před ním.

Skŕítek si všechno diktuje, asi tak jako onen povedenej odchod, žejo.

Reagovat
valloire

Neapol 83 - 10. (2 body od sestupu), 84 - 11. (1 bod od sestupu), 85 - 8. (5 bodů od 3. místa), 86 - 3., 87 - 1., 88 - 2., 89 - 2., 90, - 1., 91 - 8., 92 - 4., 93 - 11., 94 - 6., 95 - 7., ........

No, co myslíš že za tím je, Asi novej golman ne? Ta vaše podělaná Messiho sekta by si měla vyndat hlavu z prdele a trochu se dovzdělat. Pak se děsně divíte, že tu píšu většinou sarkasticky. A to tady je celý proto, že si někdo dovolí si myslet, že byl někdo lepší než Messi a má k tomu i nějaký fakta.

Reagovat
smazaný uživatel

A proti cemu myslis, že brojim? Proti nesmyslnymu absolutizovani, ze byl Diego zkratka lepsi, ze se mu nikdy nepriblizi, ze si snad cosi diktuje a podobny srance. Poslednich minimalne 10 let co se tyce statistik, trofeji, herniho standardu chce frajer porovnavat s tim co predvedl Diego na urovni klubu, a zaroven mit u toho tyhle kecy, ze vo tom to je. Hovno.

Reagovat
Psy_cho

Kdyby Barca místo Messiho angažovala mně, seděl bych na lávce a měl bych asi 2 tituly z LM taky. By to vyhráli i bez něj a se mnou. Kdyby chyběl Neapoli Maradona, tak sestoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že skončíme u “kdyby”.

Reagovat
Psy_cho

Jim to prostě nevysvětlíš. Je to marné, je to marné.

Reagovat
valloire

Vím, ale osvěta je osvěta.

Reagovat
Psy_cho

Házíš perly sviním.

Reagovat
roman1978

jen tak mimochodem. "bo" není zkratka od nebo, ale je to "protože".

Reagovat
Psy_cho

Nemohl si ho vynutit, jeho právníci pochopili, že smlouva je prostě smlouva. A jeho keci směrem k vedení jsou nepochopitelné, ať radši pozvedne tým, ať něco hrajou.

Reagovat
puji

Reagovat
JohnKoul

Maradona vyhrál v Evropě ligu dvakrát. 2x. A k tomu už jen 3 poháry, pohár UEFA a italský superpohát. Za 10 sezón. Messi se mu už nikdy nepřiblíží, předehnal ho s přehledem dávno.

Reagovat
valloire

ale s jakým týmem chlapče....

Reagovat
Psy_cho

Maradona je mistr světa, co chceš více. MISTR SVĚTA.

Reagovat
JohnKoul

Cokoliv klubovýho je víc než národnostní kraviny.

Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

těžko říct, proč stále všichni opakují, že Maradona měl kolem sebe v Neapoli samé nekopy, když to není pravda... a samozřejmě ještě za 7 sezon vyhrál ligu jenom 2x a k tomu jednou pohár UEFA (což není předchůdce Ligy mistrů, ale Evropské ligy)

Reagovat
valloire

Tak možná proto, že když si ten tým srovnáš s ostatníma, tak to tak je. Byl tam Ferrara v obraně, Alemao, Careca, možná Carnevale. Kromě Carecy, kterej byl extratřída, všichni ostatní průměr. Abych ti to přiblížil do dnešních reálií, je to jako by Messi měl k sobě Piqueho, Busquetse, Suareze a zbytek ala Sergi Roberto a hůř. No a teď se podíváme čemu čelil...

Juventus : Cabrini, Scirea, Bonini, Serena, Platini, Laudrup, Rossi, Boniek

AC : Baresi, Maldini, Costacurta, Donadoni, Gullit, Rijkaard, Van Basten, Ancelotti

Inter : Begromi, Passarella, Altobelli, Rummenigge, Matthaus, Brehme

Sampdoria : Briegel, Vierchowod, Cerezo, Dossena, Mancini, Vialli

AS Roma : Collovatti, Conti, Voller, Giannini, Manfredonia

Neapol měla kádr srovnatelnej s Veronou : Caniggia, Berthold, Iacchini, Di Gennaro, Elkjaer

A pohár UEFA nehráli jenom mistři.

Takže je to těžko říct, proč to všichni říkají...možná je ta chyba někde jinde, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

já netvrdím, že to nebyl mimořádný počin, na kterém měl lví podíl (btw. 3. nejlepší obrana podle inkasovaných gólů - aj to bránění jim teda docela šlo ).

Můj lehce provokativní příspěvek mířil na to, jak se z toho dělá něco co nemá vůbec obdoby, přitom třeba Leicester před 5 rokama bylo co potom?

pohár UEFA nehráli jenom mistři, takže ti ho nehráli ti nejlepší...

Takže, Maradona jednoznačně byl jeden z nejlepších! Akorát to hype kolem jeho klubové kariéry mě přijde trochu moc...

Reagovat
el Principito

Reagovat
valloire

Reagovat
Psy_cho

V poháru UEFA hrál 2. a 3. z ligy, tj. srovnatelné mužstvo jako mistr, mělo o jedno kolo více, byla to nesrovnatelně těžší soutěž než dnes, kdy to hraje 7 mužstvo a to už je rozdíl. My se pořád bavíme o tom, jak Maradona strhnul celé mužstvo, vztekal se, brečel, klidně i do protihráče zajel, Messi chodí po hřišti jako šafář, kolikrát stojí a čumí, jak protihráč valí okolo něj a on dozadu neudělá ani krok. A trenér se bojí ho zdupat. Nesahá Maradonovi ani po kotníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Extrovert sám sebe vždycky prodá lépe než introvert a tím pádem bude extrovert veřejností vždy oceňován více než introvert, i když má třeba nemá takové schopnosti. V ničem jiném to není.

Reagovat
valloire

https://www.youtube.com/watch?v=s0GkpeoKpKI&t=27s&ab_channel=MatigolVidz

on totiž uměl i docela bránit, dělá to Messi?

Reagovat
smazaný uživatel

tak video na ytb má aj Messi

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

a dokonce o 3 minuty delší!

Reagovat
Psy_cho

Tak ti pustím ještě 10x delší, jak okolo něj jde protihráč a on si ho nevšímá. On přeci od toho není. Tuhle rozebírali hru Haalanda, 70 metrů sprint zpět a ve vápně zachránil a za pár minut z vlastního vápna rozehrál, 70 metrů sprit a střlel na penaltě. Chápu, každý je jiný typově, mně na Messim vadí, že neumí strhnout celý tým. V průměrném týmu je sám průměrný hráč, driblér je úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

esi porovnáváš Messiho (za 14 sezon) nejhorší sezonu a Maradonovu pomalu nejlepší, tak to je pak těžké no ale evidentně máš s Leošem velký problém, tak to ani nemá asi smysl nejaká diskuze, sorry jako

Reagovat
Petr20

Prostě Maradona GOAT v jeho době, Messi GOAT v dnešní době. Za celou historii to jen tak nejde porovnávat, kdo byl lepší, ikdyž oba hráli dost podobným stylem. Goly, asistence, dribbling, kreativita, genialita. ale každý měl jiné podmínky a jiné individuální a týmové úspšchy. Maradona WC, Messi LM atd. Zbytečně se pak hádáte

Reagovat
valloire

Messi LM? Má 2 za Pepka, 1 na lavičce a 1 z výkvětem útočníků na světě...A posledních pár let vzpomínat nebudu ne?

Reagovat
Petr20

??? a Maradona má kolik LM? teď nechápu...

Reagovat
roman1978

víš vůbec co znamená GOAT?

Reagovat
valloire

Ten neví skoro nic, ale vesele diskutuje.

Reagovat
Petr20

Jaj jsem to myslel tak, že Maradona byl nejlepší v jeho době a Messi teď

Reagovat
Psy_cho

Kozel. S těma fousama se mu podobá.

Reagovat
Psy_cho

Přesně tak, konkurence nevídaná, Barca by v té době v italské lize hrála o sestup. V té době neměla ani jeden titul z PMEZ či LM.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vzhledem k tomu, jak je Koeman tvrdohlavý, tak už si pomalu může balit kufry. Navíc je na něm vidět, jak to psychicky nedává a působí strašně nervózním dojmem. Škoda, že nemá takový sebevědomí jako na tiskovkách...

Reagovat
pantondavo

Real to musi urvat. Atleti jsou

Reagovat
Salfovic

Snad se Barca zachrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to fuška, ale zvládnou to, neboj

Reagovat
Zlatko28

Než začnete prodávat Messiho, tak si uvědomte několik věcí. Barcelona bez něj hrála lépe, ale proti komu? Osasuna, Ferencvaros . Dneska byl nejlepší za Barcelonu, vymyslel několik šancí a asistoval na gól. Některé šance proměnit mohl, ale kdo viděl jak mu brání přímáky, tak to snad není možný dát gól z takové pozice. . On nemůže za to, že Mingueza si tam hodí vlastňák jak v těláku na ZŠ. A Lenglet má odhad na balón jak ...Fans Barcelony jsou ti nejhorší, najdou si obět a je jin jedno kdo. Valverde, Bartolomeu, Xavi v poslední sezóně, Busquets, Rakitic, Messi. Ještě, že Iniesta věděl kdy odejít, takový odpad by na něj ještě nadával.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. Ale Messimu to v této sezoně fakt nejde, dva góly ze hry za 13 zápasů, to je až neuvěřitelné. A přímáky dnes bylo skoro nemožné prostřelit, ale už delší dobu ani netrefuje bránu. Viděl jsem za ty roky co je v Barce skoro každý jeho zápas a nikdy neměl tak dlouhou dobu tak špatné zakončení. Ani náznakem.

Reagovat
Visca el barca

No hlavně mi přijde; že není napojenej na zbytek týmu. Kde je vesměs spousta hráčů co teprv v Barce začíná. Pro dobro jeho i nás by bylo, kdyby se cesty rozešly. My musíme přivézt nejlíp dva stopery a 9 a začít fakt od nuly.

Reagovat
smazaný uživatel

No já sem po tom předsezonním šoku a nsáledném "se queda" uvažoval nad dvěma možnostmi - buď, že se v poslední sezoně extrémně hecne a pojede na krev a maximum výkonu, aby ještě něco vytěžil pro Barcu a sebe a nebo, že bude nasraný a bude na to očividně srát. A nakonec je to něco mezi, herně je pořád strašně kvalitní, ale to špatné zakončování prostě musí být způsobené nedostatečnou motivací a nesoustředěností, protože není možné přes léto zapomenout sázet góly...

Reagovat
Kokesh

Na tu první možnost nemá povahu. On se v těchto situacích spíše stahuje...

Reagovat
One-Real

Zidane

Reagovat
valloire

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona bez Messiho drti soupere, s Messim prohrava. Doufam, ze podepise novou smlouvu

Reagovat
Petr20

Uvidíme jak bude Barcelona drtit top týmy v LM, jestli Messi odejde už v Lednu

Reagovat
smazaný uživatel

To mozna uvidime, kdezto s nim je drtit uz urcite nebude.

Reagovat
patas92

Koeman je žebrák, na tom se už asi můžeme shodnout, ale hráči mu to zrovna dvakrát neulehčujou. Dnešní góly, kdy při tom prvním si frajer hlavičkuje při rohu na vlastní bránu a kdy při druhém jeden neumí hodit aut, druhý hráč trefit balón a ten třetí ho odkopnout, poměrně trefně demonstrujou letošní počínání našich obránců

Reagovat
dextroza_m

Vole, Stegen mel zlomek sekundy na to, aby byl u mice vubec driv... Lenglet, to je kapitola.

Reagovat
valloire

Zkušený ví přesně, kolik má dát golů, aby drtivě zvítězil 1-0. Naopak prohra někde na vesnici u lesa v Kádyzu je známka nezkušenosti a nevyrovnanosti. Takový tým si nevěří a je odsouzen k neúspěchu.

Reagovat
dextroza_m

Jste s nimi rupli doma

Reagovat
Pharrell

Reagovat
DrQQ

To bol alebo je určite podvod! :-)

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

To není fotbal, to je obehrávání kolem vápna. Vítězná sestava se nemění a to ani kvůli Messimu. Koeman ji změnil a najednou to zase nefungovalo. Ta stará parta musí pryč, včetně Messiho. Kdykoli se Griezmann snažil o zrychlení, po dvou či třech dotecích se míč zase dostal k Messimu a ten jej zašlápl a svým pěším fotbalem pak ztratil. Pustit jej v zimě i zadarmo by aspoň dalo příležitost novým hráčům. Leo už to má za sebou, může psát paměti.

Reagovat
Petr20

Díval jsi se asi na špatný zápas, Messi byl náš nejlepší hráč opět. Ale jasně, že od něj očekáváme víc a musí odejít, asi do toho City, tam bude mít klid a bude hrát zase jako GOAT.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli byl Messi nejlepší hráč, tak to já jsem turecká princezna.

Reagovat
Generalní Gladiator

Jasně, v tomhle věku.

Reagovat
Petr20

Děláš jako by měl 40 má 33, to ještě v klidu může hrát minimálně 2-3 roky svým stylem na top úrovni.

Reagovat
Generalní Gladiator

Top úroveň anebo čnět nad všemi je rozdíl.

Reagovat
Manik...

Reagovat
valloire

ty brejle bych taky chtěl mít

Reagovat
Hristo Stoichkov

Akorát by ti z toho spadly nohy ze stolu.

Reagovat
el Principito

Reagovat
valloire

Reagovat
oli9

Messi pryč pro obě strany jediná možnost restartu

Reagovat
smazaný uživatel

Bolí mě to. Fyzicky to bolí. Říkal Puyol, když 1999/00 prohráli v Bilbau a Kluivert, Bogart a Raitziger hráli v letadle karty a Puyol plakal....

Reagovat
roman1978

Dembele

Reagovat
DieryVonry

12 zápasů Huescy a 8 remíz, ti jdou na rekord. Sestoupivší s nejvyším počtem zápasů, kde bodovali v historii LaLigy.. Vyhrávat umí každej, ale remízovat, to je jiná! Props pro pyrenejskou provincii Španělského království!

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrávat neumí každý, viz Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem druhý poločas Socek a tedy docela bída na to, jaký je kolem nich hype. Neschopnost proniknout zavřenou obranou Alavésu řešili desítkami nepřesných centrů na náhodu (většinou přímo do brankářových rukavic) a nic nevymysleli ani proti deseti, kromě jedné náhodné Willianovy bomby.

Reagovat
Radin

Chyběl nejlepší střelec, plus Monreal se Silvou. To asi musi být vidět

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bez Silvy jejich kreativita strašně trpí, jsou závislí na rychlým zakončení po úspěšným vysokým presinku, což se na některý zatažený soupeře těžko používá a čtvrtky v EL jsou pro tak fyzicky a rychlostně vybavený tým do ligy taky slušný mínus.

Reagovat
Visca el barca

Co ten Amazon?

Reagovat
smazaný uživatel

To je internetový obchod.

Reagovat
patas92

Dvakrát mi teď zaúčtoval jednu objednávku a netuším proč.

Reagovat
DrQQ

Príspevok pre Barcu! :-)

Reagovat
valloire

to se teď bude cules stávat častěji

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele