8. prosince 2020 • 20:10

SESTŘIHY: Liberec proti Brnu ukončil černou sérii, Boleslav slaví rekord

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

Směsice dohrávek hokejové extraligy zaplnila úterní večer. Na úvod třinečtí Oceláři doma v přestřelce přehráli 4:3 Pardubice a oplatili jim tak první porážku v sezoně. Liberečtí Bílí Tygři porazili na svém hřišti Kometu rozdílem 2:1 a ukončili tak bídnou sérii pěti porážek v řadě. Mladá Boleslav rozdrtila 6:1 Olomouc a připsala si rekordní sedmou výhru v řadě. Karlovy Vary zvítězily 2:1 v prodloužení ve Zlíně a oslavily již šestý triumf za sebou. Hradec Králové si doma smlsl na Českých Budějovicích, které zničil 6:1. Vítkovice pod novým trenérem Milošem Holaněm začaly porážkou 0:1 v prodloužení v Litvínově.



Přestřelku rozhodl pro Oceláře dvougólový Stránský

V úvodní třetině se skóre měnilo čtyřikrát, dvakrát na každé straně. Hosté využili přesilovou hru po pěkné kombinaci, kterou zakončoval do odkryté branky Paulovič.

Domácí otočili dvěma slepenými góly v 19. minutě. Chybnou rozehrávku Pardubic potrestal Zadina, který se tak prosadil proti svému mateřskému klubu. Za 34 sekund využil další ztrátu puku hostů ve vlastním pásmu Stránský. Divoký závěr korunoval Poulíček přesnou střelou z mezikruží.

Gólové hody pokračovaly i po přestávce. Kusý nejdříve nechal vyniknout Kořenářovu lapačku, v další útočné akci ale ideálně předložil puk Blümelovi, který skóroval do odkryté branky.

Už za 37 sekund vyrovnal Roman, který se trefil z levého kruhu ke vzdálenější tyči a připsal si první gól v české extralize. Ve 32. minutě další milimetrově přesnou ranou potvrdil střeleckou formu Stránský. Zvýšit mohl Zadina, nadvakrát ale zblízka nevyzrál na Kantora.

Přestřelku nabídl i první vzájemný zápas obou týmů, Pardubice tehdy ve třetí třetině vyrovnaly ze stavu 3:6, vyhrály 7:6 v prodloužení a osladily Královi premiéru na trenérské lavičce. Tentokrát se ale Východočeši dostávali v závěrečné části sporadicky i do zakončení.

Třinec obětavě bránil a jejich defenzíva slavila úspěch i ve sto sekund dlouhé hře hostí bez gólmana. Slezané si tak upevnili vedení v čele tabulky a odskočili druhé Plzni.

Ohlasy trenérů

Marek Zadina (Třinec): „Bylo to divoké utkání, výsledek se přeléval z jedné strany na druhou. Stálo nás to spoustu sil, protože Pardubice hrají hodně agresivně. U mantinelu v obranném pásmu jsou hodně důrazní, a taková hra bere energii. Kluci ale zabrali, zápas vydřeli a vybojovali tři body. Jsme za to moc rádi.“

Richard Král (Pardubice): „Měli jsme dobrý vstup do utkání, celou první třetinu jsme hráli slušně. Pak jsme udělali dvě školácké chyby, které by se nám neměly stávat. První dva góly jsme jim víceméně darovali, a to mělo vliv na další průběh zápasu. Sice jsme ještě rychle vyrovnali, ale ve druhé třetině byl Třinec lepší. Zase jsme udělali dvě zbytečné chyby, kdy jsme nechali volný střed hřiště a dostali jsme dva góly. Ve třetí třetině jsme už asi neměli síly, abychom to otočili. Třinec si to zkušeně pohlídal dozadu a víceméně nás k ničemu nepustil. A když už nás pustil, tak jsme ještě řešili situaci nahrávkou místo toho, abychom šli do koncovky. V závěru se musíme daleko více tlačit do střelby.“

SESTŘIH: Třinec - Pardubice 4:3. Přestřelku s Dynamem rozhodl Stránský dvěma góly
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 18:17. Zadina, 18:51. M. Stránský, 26:40. Roman, 31:12. M. Stránský

Hosté: 16:29. Paulovič, 19:16. Poulíček, 26:03. Blümel

Sestavy

Domácí: Kořenář (L. Daneček) – Gernát, M. Doudera, Galvinš, D. Musil, Jaroměřský, Kundrátek, M. Adámek – M. Stránský, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – Zadina, Marcinko, Hrňa – Roman, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Hrehorčák, Jašek, Dravecký (A).

Hosté: Kantor (Vladař) – J. Kolář (A), Nakládal (C), Mikuš, J. Zdráhal, Ďaloga, Holland, Vála – Svačina, Poulíček, Mandát (A) – Camara, R. Kousal, Tybor – Claireaux, Anděl, Paulovič – Kusý, Matýs, Blümel.

Rozhodčí

Svoboda, Kika – Pešek, Malý

Stadion

WERK ARENA, Třinec

Flek skolil Berany při trestném střílení v prodloužení

Oba celky se ve Zlíně v neděli 29. listopadu a Západočeši zápas vyhráli gólem vstřeleným dvě sekundy před koncem normální hrací doby. I dnes byli hosté aktivnější. Od úvodního buly zatlačili Zlín, jehož hráči však do první komerční přestávka i za cenu sedmi zakázaných uvolnění udrželi bezbrankový stav. Šance neproměnili Flek, Lauko a těsně vedle tyčky proskákalo nahození Šenkeříka.

A tak Berani z téměř první střely na branku šli do vedení. Ve 13. minutě našel Köhler na brankovišti Hermana, jenž nadvakrát dostal puk za Hamrlu. Hned vzápětí mohl na 2:0 zvýšit Sedláček, zcela osamocený před mladým karlovarským brankářem ale selhal. Na druhé straně mohl srovnat Kohout, ale i díky faulu Ference ideálně nezakončil.

Hosté dokázali vyrovnat až ve 24. minutě, kdy Flekovu akci dokončil Redlich. Vrátit vedení mohli Moravanům při přečíslení Kubiš se Šlahařem, první jmenovaný vzal situace na sebe, ale minul. Ideální šanci přidat druhá gól měli domácí v třech přesilových hrách, Hamrlu ale nepřekonali. Naopak mohli sami inkasovat, Kaše ale trefil tyč.

Třetí třetina už patřila jednoznačně hostům. Blízko gólu byl při přesilovce Černoch, ještě blíže poté Beránek, který trefil horní tyč. Do prázdné branky posléze mohl z bezprostřední blízkosti dorážet Kaše, ovšem hůl měl zablokovanou.

Zlínští se za celých dvacet minut nedostali pořádně do útočné třetiny, zapsali jen tři střely, i tak ale dovedli duel do prodloužení. Energetikům nestačilo ve třetí části ani osm minut v početní výhodě k tomu, aby překonali obranu domácích.

Nakonec ale Karlovy Vary přece jen vyhrály, druhý bod jim v prodloužení zajistil z trestného střílení Flek.

Ohlasy trenérů

Robert Svoboda (Zlín): „Byl to pro nás těžký zápas, minulý v Liberci nás stál moc sil a dnes bylo vidět. Soupeř měl daleko lepší pohyb a byl nebezpečnější celý zápas. Musíme hráče pochválit, že to ubojovali, bod bereme. Tonda Honejsek nehrál pro drobné zranění, věřím, že na víkendový dvojzápas bude připraven.“

Tomáš Mariška (Karlovy Vary): „Hodně ubojované a upracované vítězství. Stálo nás to mnoho sil a jsme rádi, že jsme dokázali vydřít vítězství. Jsem také rád, že se zápas povedl Patriku Hamrlovi, podržel nás a podal dobrý výkon. Utkání bylo vyrovnané, extra bod jsme si zasloužili. Byli jsme aktivnější, jen škoda, že jsme nerozhodli za tři body.“

SESTŘIH: Zlín - Karlovy Vary 1:2p. Flek získal pro svůj celek druhý bod z nájezdu
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 12:07. Herman

Hosté: 23:51. Redlich, 64:05. Flek

Sestavy

Domácí: Kašík (Huf) – Řezníček, Ferenc, Nosek (A), M. Novotný, Žižka (C), Gazda, Dluhoš – Köhler, Herman, Karafiát – J. Ondráček, Hejcman, Vopelka – Kubiš (A), P. Sedláček, Šlahař – Okál, Poletín, Václavek.

Hosté: Hamrla (Horák) – M. Rohan (A), Šenkeřík, Graňák, Weinhold, Pulpán (A), Zábranský, D. Mikyska – Lauko, D. Kaše, Flek – M. Zabloudil, T. Mikúš, O. Beránek – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Skuhravý (C), Vondráček.

Rozhodčí

Pešina, Veselý – Rampír, Špringl

Stadion

Bruslaři slaví rekordní sérii, zazářil kapitán Ševc

Jako první z brankářů musel do akce v zápase domácí. Krošelj si ale po minutě a půl hry poradil s nebezpečnou střelou Ondruška. Do vedení šla Boleslav, když se ve čtvrté minutě prosadil po dvojité dorážce člen elitní domácí formace Lunter.

Za minutu už to bylo 2:0 pro domácí, když se šikovnou tečí prosadil Ševc. Krátce po polovině prvního dějství byl blízko snížení Valský, ale puk otřel jenom o břevno. Na druhé straně naopak mířil přesně podruhé v zápase obránce Ševc a bylo to už 3:0.

Boleslavskou pohodu demonstroval ve 24. minutě Šťastný, který se pohodlně zbavil obránce a pak si vychutnal i brankáře Konráda, pro nějž to byl poslední moment zápasu, neboť ho v brance nahradil Lukáš.

Bruslaři po čtvrté brance viditelně ubrali a hráli spíše na krásu. Ke slovu a střelbě se tak častěji dostávali hosté, Krošelj však držel nulu i po čtyřiceti odehraných minutách.

Obraz hry se pak nezměnil ani ve třetí části hry. Domácí však dokázali přidat další gól, když se v přesilovce prosadil Zohorna. O třetí nulu v řadě proti Hanákům pak přišli domácí necelé čtyři minuty před koncem, kdy čestný úspěch hostů zaznamenal při hře čtyři na čtyři Valský. Sedm vteřin před koncem pak upravil na konečných 6:1 Pláněk. Mladá Boleslav skolením Olomouce vyhrála své rekordní sedmé vítězství v řadě.

Ohlasy trenérů

Pavel Patera (Mladá Boleslav): „Do zápasu jsme vstoupili dobře, dali jsme tři krásné góly. Ve druhé třetině jsme už trošku polevili, Olomouc nás zatlačila, ale rozhodující bylo, že nás podržel gólman, který tam měl několik těžkých zákroků. Za vítěznou sérii jsme samozřejmě rádi. Dalšího soupeře zatím neřešíme, dneska jsme vyhráli a to je teď důležité.“

Jan Tomajko (Olomouc): „Do zápasu jsme vstoupili špatně, Boleslav vyhrála první třetinu 3:0. Ve druhé jsme se trošku zlepšili, měli jsme i nějaké šance, ale Boleslav byla produktivní, my ne.“

SESTŘIH: Mladá Boleslav - Olomouc 6:1. Rekordní vítězná šňůra domácích. Tři body připsal Ševc
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 03:33. Lunter, 04:42. Ševc, 13:53. Ševc, 23:16. Šťastný, 52:31. R. Zohorna, 59:53. Pláněk

Hosté: 56:16. Valský

Sestavy

Domácí: Krošelj (J. Růžička) – Šidlík, Ševc (C), Allen, Pláněk (A), Bernad, Fillman, Moravec – Lunter, R. Zohorna, Šťastný – Jääskeläinen, A. Zbořil (A), J. Stránský – Flynn, Najman, P. Kousal – J. Strnad, Cienciala, Bičevskis.

Hosté: Konrád (24. Lukáš) – Valenta, Škůrek, Vyrůbalík (C), Dujsík, Ondrušek (A), T. Černý, Rašner – Burian, J. Knotek (A), Bambula – J. Káňa, Kolouch, Kucsera – Olesz, Nahodil, Valský – Tomajko, Kusko, Gřeš.

Rozhodčí

Jeřábek, Šindel – Ganger, Klouček

Stadion

ŠKOENERGO Aréna

Neúspěšný návrat kouče Holaně

Miloš Holaň, jenž při svém návratu do mateřského klubu po 14 letech nahradil odvolaného Mojmíra Trličíka, vsadil se svými asistenty Romanem Šimíčkem a Radkem Philippem prakticky na totožnou sestavu, v níž jeho svěřenci prohráli v neděli 2:3 na ledě Olomouce.

Hostujícího brankáře Svobodu poprvé více zahřál Lukeš, blíže k úvodnímu gólu byl však v sedmé minutě Lakatoš, který zazvonil na tyčku za Godlovými zády. Ve 12. minutě zahrozil Hruška, tentokrát už slovenský brankář náklonnost štěstěny nepotřeboval a situaci dokázal sám vyřešit.

Druhé dějství přineslo další Hruškovu šanci, jenže Godla měl opět navrch. Neujaly se ani dvě možnosti Jarůška, Vítkovičtí naproti tomu měli k dispozici dvě přesilovky, ale rovněž bez efektu.

Až teprve v čase 42:35 se poprvé vylučovalo na straně Ostravanů, jenže nejednalo se pouze o běžný dvouminutový trest. Kapitán Polák po svém faulu vysokou holí při signalizované početní výhodě pro domácí seknul do rozkroku Havelku a obdržel navrch trest na pět minut a do konce utkání.

Sedmiminutová přesilovka týmu Vervy nabídla nejzajímavější pasáž celé základní hrací doby i přesto, že Severočeši nedostali hosty pod soustavný tlak. Velkou možnost měl Irving, který zakončoval ostře nad brankářův levý beton, ale Svoboda ho vychytal lapačkou.

Ke slovu se ale dostali i Vítkovičtí. Dočekal byl totiž při jednom z kontrů faulován Látalem a sudí nařídili trestné střílení. K jeho exekuci se rozjel Marosz, bekhendem už zakončoval do odkryté branky, ale zdánlivě překonaný Godla skvěle zasáhl betonem. Na druhé straně byl ve výborné pozici Válek, jenže Svoboda byl opět proti změně stavu.

Přes několik šancí na obou stranách do konce základní doby žádný gól nepadl a zápas pokračoval prodloužením. To trvalo v kontrastu s předchozím průběhem duelu jen velmi krátce - už po 14 sekundách rozhodl o vítězi Zdráhal, jenž právě ve Vítkovicích vyrostl a dlouhodobě působil.

Ohlasy trenérů

Vladimír Országh (Litvínov): „My jsme samozřejmě rádi za výhru, i když jen dvoubodovou. Byl to bojovný zápas, v němž dominovaly obrany a bylo málo šancí na obou stranách. Měli jsme sedmiminutovou přesilovku, v níž jsme si ale vůbec nepomohli. Dokonce tam bylo proti nám i trestné střílení, v němž nás podržel brankář Godla. Dnes to bylo v první řadě o obranách a výborných výkonech brankářů, nás těší získané dva body.“

Miloš Holaň (Vítkovice): „Musím začít pozitivem - odehráli jsme dobré utkání. V první třetině jsme měli asi jen jedno přečíslení a soupeř nám toho moc nedovolil. Ve druhé třetině jsme byli trochu v křeči a odskakovaly nám puky, ale naštěstí skóre hrálo pro nás, když zůstalo 0:0. Třetí třetina byla pro nás paradoxně nejlepší i přesto, že jsme tam měli sedmiminutové oslabení. Hráči v čele s brankářem ho skvěle odbránili, za což jim moc děkuju. Měli jsme dokonce šanci dát gól z trestného střílení, nicméně ten zápas šel do prodloužení. V něm jsme sice rychle dostali gól, ale i přesto mám ze zápasu dobrý pocit.“

SESTŘIH: Litvínov - Vítkovice 1:0p. Zkrat Poláka, neproměněný nájezd, zápas rozhodla jedna branka
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 60:14. P. Zdráhal

Hosté:

Sestavy

Domácí: Godla (Honzík) – Irving, Ščotka, Štich (A), Cibulskis, Kudla, Demel, L. Doudera – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Látal, Gerhát, Válek – Zygmunt, Helt, M. Havelka.

Hosté: Mi. Svoboda (Dolejš) – Štencel, R. Polák (C), L. Kovář, Trška, Koch, R. Černý, Kubeš – Schleiss (A), Hruška (A), Lakatoš – Dej, Marosz, M. Kalus – Dočekal, Werbik, Mallet – Lednický, J. Mikyska, Fridrich.

Rozhodčí

Pilný, Pražák – Šimánek, Zíka

Stadion

Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov

Bílí Tygři zabrali! Rozhodl Bulíř

V úvodu druhé části se do úniku dostal Rachůnek, zakončení mu však překazilo Barinkovo sekání. Rozhodčí nařídili trestné střílení, k jehož exekuci se rozjel Lenc, na Vejmelku si ale nepřišel.

Poté se ke slovu dostala také Kometa, Zaťovič však v dobré šanci těsně minul Kváčovu branku. První přesilovku v zápase si zahráli Severočeši a dokázali ji proměnit. Filippiho střelu jemně tečoval za Vejmelkova záda Bulíř.

Brno mohlo odpovědět rovněž v početní výhodě, Kváču ale prakticky neohrozilo. Na druhé straně poté opět zvonila po střele Vlacha za Vejmelkou levá tyč. Následně se do brejku dostal Zachar, tváří v tvář brněnskému brankáři ale neuspěl. Minutu před koncem druhého dějství navíc aktivní Vlach trefil již potřetí v zápase tyč.

Kometa se ve třetí třetině musela tlačit dopředu, narážela však na dobře zformovanou libereckou obranu, kterou navíc jistil spolehlivý Kváča. Na druhé straně při šanci Knota udržel hosty ve hře výborným zákrokem Vejmelka.

Poté se přece jen Brnu povedlo na delší čas usadit v útočném pásmu a velkou šanci na snížení měl na hokejce Holík, Kváčovi ale pomohla pravá tyč. V 57. minutě už se ale hosté gólu dočkali. Kváča vyrazil Klepišovu střelu jen před sebe a pohotový Zaťovič snížil. Kometa ještě v samém závěru sáhla ke hře bez brankáře, domácí ale s vypětím všech sil své vítězství uhájili.

Ohlasy trenérů

Patrik Augusta (Liberec): „Odehráli jsme velice dobré utkání, ve kterém jsme měli většinu času navrch. Škoda, že jsme si nepomohli ještě jedním gólem navíc, abychom zápas dohrávali více v klidu. Hráči byli hodně obětaví, měli jsme velmi dobrý pohyb a zápas odbojovali.“

Jiří Horáček (Kometa): „Bylo to hodně náročné utkání. Z naší strany to byl dobrý týmový výkon, utkání jsme odbojovali. Ve třetí třetině jsme si vypracovali tlak a sahali jsme po vyrovnání. Bohužel se nám to nepodařilo ani v závěrečné power play.“

SESTŘIH: Liberec - Kometa Brno 2:1. Tygři po pěti prohraných zápasech zabodovali
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 10:14. Lenc, 28:20. Bulíř

Hosté: 56:40. Zaťovič

Sestavy

Domácí: Kváča (J. Pavelka) – Šmíd (A), Knot, Rosandić, Havlín, Derner, Kolmann – Birner (A), Filippi, Lenc – A. Musil, Bulíř, M. Zachar – T. Rachůnek, P. Jelínek (C), J. Vlach – Průžek, Hrabík, Pekař – Šír.

Hosté: Vejmelka (Klimeš) – J. Zbořil, Pyrochta (A), Freibergs, O. Němec (A), Gulaši, F. Král, Barinka – Zaťovič (C), P. Holík, Mueller – Vincour, Klepiš, Schneider – Plášek ml., Malý, L. Horký – Matěj Svoboda, Süss, Kunc.

Rozhodčí

Šír, Hejduk – Lučan, Kis.

Stadion

Home Credit Arena, Liberec

Demolici Motoru dokonal v poslední minutě Hronek

Jihočechům se střelecky nedaří a již ve 4. minutě to potvrdil Michnáč, jenž jel sám na Mazance, ale vůbec netrefil branku. Pro hosty to bylo symbolické, ale také smrtelné.

Hradec se od té chvíle zvedl, začal jasně dominovat, z čehož vytěžil dva góly. Oba byly podobné, střelci skórovali díky důrazu. V 9. minutě dorazil tvrdou ránu. Filipa Pavlíka Orsava. O dvě minuty později zase dokončil akci po Smoleňákově střele Růžička.

Hosté, v jejichž sestavě se poprvé objevil host z Havířova Adamský, se mírně vrátili do hry během dvou přesilovek. V nich si však vytvořili pouze jednu velkou možnost. Venkrbec po šikovné otočce před brankovištěm trefil tyč.

Druhá třetina byla podobná první. Na začátku měl opět šanci Michnáč, střílel bekhendem, ale Mazanec dobrý pokus vyrazil, což opět zafungovalo jako podnět pro hradecký tlak a velké šance: Pilař jel sám, Patera zasáhl, Lev v jasné pozici nesmyslně nahrával, Perreta vychytal brankář Motoru.

Přesto Hradečtí nakonec udeřili, zase v rychlém sledu, znovu dorážkami. Ve 35. minutě se Zámorského střela od modré odrazila ke Smoleňákovi, který byl na svém obvyklém místě před brankou a skóroval. O minutu později Pilař nadvakrát dostal za Paterova záda puk po pěkné Lvově nahrávce.

Jihočeši přesto dál zkoušeli štěstí, ale nedali například samostatný únik, Mazanec Gilberta vychytal. Snížili až ve 38. minutě, kdy Christov doslova dotlačil puk vyražený hradeckým gólmanem.

Tradice pokračovala také ve třetí třetině. Rovněž ji začal příležitostí hostující Michnáč. Ani v tomto případě neuspěl, střílel těsně vedle. Jinak si Hradec především hlídal náskok, chtěl udržet pohodlný odstup od soupeře. Dařilo se mu to celkem v poklidu, na druhou stranu nedokázal skóre navýšit. Přitom k tomu měl ideální situaci. Celkem minutu a jedenačtyřicet vteřin hrál přesilovku pět na tři, ale neuspěl. Pouze kapitán Smoleňák trefil tyč.

Hosté se poté pustili do risku. Šest minut před koncem odvolal kouč Prospal při početní výhodě brankáře, Motor hrál šest proti čtyřem. Po dalším vyloučení domácích dokonce šest proti třem. Mountfield se však ubránil a chvíli poté rozhodl gólem do prázdné branky Kevin Klíma. Skóre pak ještě dotvořil v poslední minutě zadák Hronek.

Ohlasy trenérů

Vladimír Růžička (Mountfield HK): „Myslím, že zápas byl poměrně vyrovnaný, Budějovice nehrají vůbec špatně. Byly tam pasáže, kdy nás docela přehrávaly. Ale naši hráči k tomu přistoupili zodpovědně, zápas se nám povedl. Bylo to potřeba, protože poslední dvě utkání jsme nehráli dobře. Nenechali jsme v sestavě kámen na kameni, hráči ode mě dostali poslední šanci. Máme tady sedm mladších kluků, budou s námi trénovat. Pokud to nebude podle mých představ, dostanou šanci. Tohle je zatím jen jedno utkání, to je málo, musíme výsledek potvrdit i v dalších.“

Václav Prospal (České Budějovice): „Když se někdo podívá na skóre, je to strašidelné. Kluci jsou profíci, snažíme se pracovat za jakéhokoli stavu, ale pakliže si nepomůžeme nějakým gólem, nejsme produktivní, protože pak naše chyby nezahladíme. Hokej se hraje na góly a skóre pak vypadá, jak vypadá.“

SESTŘIH: Mountfield HK - České Budějovice 6:1. Hradečtí rozstříleli Jihočechy šesti brankami
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 08:05. Orsava, 10:03. V. Růžička, 34:32. Smoleňák, 35:18. R. Pilař, 57:33. Kevin Klíma, 59:10. Hronek

Hosté: 37:36. Christov

Sestavy

Domácí: Mazanec (Š. Lukeš) – Hronek, Nedomlel, F. Pavlík, Šalda, Zámorský, Jank, Čáp – Kelly Klíma, Cingel, Orsava – Smoleňák, V. Růžička, J. Sklenář – Kevin Klíma, Koukal, Perret – Jergl, Lev, R. Pilař.

Hosté: Patera (Strmeň) – Plášil, Pýcha, Roth, Vydarený, Pavel, Lytvynov – Z. Doležal, R. Přikryl, Adamský – D. Voženílek, Gilbert, Michnáč – Slováček, Raška I, Suchánek – Jonák, Venkrbec, Christov.

Rozhodčí

Mrkva, Obadal – Kajínek, Hynek

Stadion

ČPP Aréna, Hradec Králové

Návštěva

0. diváků

Třinečtí hokejisté se radují z domácího vítězství
Třinečtí hokejisté se radují z domácího vítězství

Z V VP PP P Skóre B
1. Sparta 52 32 3 6 11 194:116 108
2. Třinec 52 31 4 5 12 187:130 106
3. M. Boleslav 52 26 6 7 13 167:126 97
4. Liberec 52 24 8 5 15 152:118 93
5. Plzeň 52 24 6 7 15 170:128 91
6. Mountfield 52 26 4 3 19 144:127 89
7. Pardubice 52 21 7 4 20 141:146 81
8. Vítkovice 52 20 4 6 22 130:142 74
9. Brno 52 19 5 6 22 144:152 73
10. K. Vary 52 17 8 6 21 145:176 73
11. Litvínov 52 17 8 5 22 133:146 72
12. Olomouc 52 14 6 5 27 105:156 59
13. Zlín 52 11 3 4 34 108:178 43
14. Č. Budějovice 52 6 4 7 35 128:207 33

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud