Jak na vánoční náladu?

Není pochyb o tom, že podoba letošních Vánoc bude odlišná od těch, na které jsme zvyklí z předešlých let. Někteří z nás z bezpečnostních důvodů pravděpodobně omezí styky se svými blízkými i přes Vánoce a svátky budou trávit ve svých domovech s úzkou rodinou. To nezní tak špatně, ne? Domácí pohoda, pohádka, pyžamo a tuna cukroví, kterého letos budeme mít všichni opravdu hodně. Jenže..Jak si navodit tu správnou vánoční atmosféru, když se obchody pravděpodobně opět zavřou. Moc příležitostí na vánoční nákupy nás tedy nečekají. Trhů, kde můžete ochutnat horkou medovinu, nebo tradiční svařák, je letos také pomálu. Nemohli jsme se vydat ani na rozsvícení vánočního stromku, které neodmyslitelně patří k odstartování vánočních radovánek. Jak tedy zajistit, aby se z nás nestal Grinch?

Udělejte si vánoční výzdobu dřív

Letos máme všichni více času. Netrajdáme po obchodech, nevysedáváme na vánočních večírcích a vánoční punč můžeme popíjet leda tak v pohodlí našich domovů, kde nyní trávíme většinu volného času. Proč si tedy naše hnízdečko nevydekorovat už několik týdnů před Vánoci?

Pořiďte si stromek dřív

Jste zvyklí pořizovat si stromeček až několik dní před Vánoci? Často to může být způsobené tím, že nemáme čas, hledáme volnou chvilku, kdy bychom mohli dojet stromek koupit a kdy ho ozdobit. Zkuste se letos utrhnout dřív a udělat si Vánoce dřív. Věřte, že ta vůně jehličí, je k nezaplacení.

Koukejte na vánoční filmy

Je něco víc než vánoční filmy před Vánoci? V těchto dnech je poměrně lehké pociťovat špatnou náladu, smutek, nebo stres. Zkuste splíny zahnat pořádnými tradičními filmy s vánoční tematikou. Na Netflixu jich najdete nespočet. Kromě nesmrtelných klasik typu Láska nebeská nezapomeňte do svého Christmas movies listu zahrnout Christmas Made To Order, A cinderella Story, Princess Switch nebo Midnight at Magnolia.

Při úklidu si pusťe vánoční písničky

K Vánocům neodmyslitelně patří smejčení všeho možného a nemožného, všech skulinek, které jste celý rok úspěšně ignorovali a vymetání pavouků z nejzazších míst za skříněmi.

Podobné články