Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Řešíte stavbu, rekonstrukci, vytápění, dotace? V ECČB poradí zdarma a nezávisle

PR článek

Správné informace mají cenu zlata. V ECČB si můžou dovolit dávat je zdarma, protože fungují jako jedno ze 77 středisek EKIS (Energetická konzultační a informační střediska), která finančně podporuje Ministerstvo průmyslu a obchodu. Znamená to, že se jedná o bezplatné a komerčně nezávislé poradenství pro jednotlivce, firmy i pro města a obce. V ECČB radí Jihočechům již více než dvacet let.

„Do ECČB si klient nepřichází pro konkrétní značku, službu či výrobek. Přichází na konzultaci, v rámci které společně s poradcem hledá vhodná řešení a odnáší si informace, na jejichž základě je schopen se dle vlastních preferencí fundovaně rozhodnout,“ uvádí Ivana Hlinková, ředitelka ECČB.

Nejčastěji poradci ECČB zodpovídají dotazy týkající se způsobu vytápění a výměny zdroje, rekonstrukcí a zateplování budov a v neposlední řadě i dotací. Velký zájem je o informace ohledně využití obnovitelných zdrojů energie, a to zejména sluneční energie a tepelných čerpadel. „Snahou je, aby klienti věděli, že úspora energie nerovná se snížení komfortu, právě naopak. Moderní technologie přinášejí úsporu energie i financí. Samozřejmě šetří i přírodu,“ říká Ivana Hlinková.

Energy Centre České Budějovice se nachází na náměstí Přemysla Otakara II. (č. 87/25) nalevo od lékárny Dr. Max. Otevírací dobu, kontakty a další informace naleznete na webu www.eccb.cz. Sledovat můžete i jejich facebookové stránky.

Trápí vás vysoké účty za vytápění? Potřebujete zjistit, kudy uniká teplo? Bojujete s plísní v bytě? Kromě osobních konzultací v prostorách poradenského střediska poskytuje ECČB klientům také měření úniků tepla termovizní kamerou na území Jihočeského kraje, v Českých Budějovicích a blízkém okolí (do 10 km) dokonce bezplatně. Poradci ECČB vás rádi navštíví, zjistí příčinu vašeho problému a navrhnou vhodné řešení. „Města a obce Jihočeského kraje mohou bezplatné nabídky poradenství na místě využít bez ohledu na dojezdovou vzdálenost,“ upozorňuje ředitelka ECČB a dodává, že poradenství může být nejen osobní, ale i telefonické a písemné.

ECČB nabízí i dodatečné služby, ty už se ale řídí platným ceníkem. Jedná se o energetické studie, analýzy a audity, průkazy energetické náročnosti budov, přednášky, semináře, kurzy a exkurze.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky ECČB, dotace, rekonstrukce, pomoc, stavba, Energy Centre České Budějovice, topení, Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky, České Budějovice, Jihočeský kraj, Dr. Max Lékárna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řešíte stavbu, rekonstrukci, vytápění, dotace? V ECČB poradí zdarma a nezávisle  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.