Strach o život Gottové! Výzva rodině bere za srdce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Strach o život Gottové! Výzva rodině bere za srdce

Dominika Gottová přiletěla do Prahy
Dominika Gottová přiletěla do Prahy (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER David Kundrát)

Ihned po návratu do Česka přijel na pražské letiště vítat Dominiku Gottovou (47). Poté vyšlo najevo, že Petr Veselý je z blízkého okolí Josefa Rychtáře (62), ale svým vystupováním spíš v této souvislosti připomínal Ivetina (✝48) nápadníka a ochránce Zdeňka Macuru (46). Protože i Petr chce Dominiku zachránit!

Momentálně se Petr usilovně snaží Dominice zabránit v návratu do Finska. „Podle mě je to špatné rozhodnutí. Patří do České republiky. Před rokem odtamtud doslova utíkala, protože tam měla problémy. To jsme viděli všichni. Přijela v žalostném stavu a já bych ji chtěl podpořit a rozmluvit jí její plány vrátit se do Finska. Podle mě by ji to tam dodělalo a skončila by tam špatně. Patří sem do České republiky. Má tady maminku, sestry, spoustu přátel, kterým na ní záleží. Chtěl bych ji v tom podpořit, aby tu zůstala," prozradil Petr Veselý podle deníku Šíp webu Expres.

Konec Ordinace! Fanoušci jsou v šoku. A jak vypadá sociální byt Dominiky Gottové

Video se připravuje ...

Petr se s Dominikou zná již přes rok. Když pracovala v restauraci, chodil ji tam navštěvovat, nyní je s ní v aktivním kontaktu a chce ji rozmluvit plány, kterých by později podle něj mohla litovat. Nápadník Dominiky dokonce vyzval rodinu Karla Gotta (†80), aby jí pomohli a pouze nepřihlíželi, jak se Mistrova nejstarší dcera trápí. „Pan Karel Gott má čtyři dcery! Čtyři! A neměly by koukat na to, jak tady Dominika bojuje o holý život a je doslova na ulici! Myslím si, že si to nezaslouží. Není to důstojný. A vyzývám lidi, který jsou jí blízký, nebo rodinné příslušníky, aby ji z toho dostali, aby jí pomohli! Opravdu to pro Dominiku nemusí skončit dobře," vyzývá Petr Gottovu rodinu.

Kdyby byla Dominika stále odhodlaná do Finska přeci jen odjet, přišel Petr s tím nejsilnějším argumentem. "Slib tátovi zněl jasně. Řekla tatínku, vrátím se do Čech, budu žít v České republice. To bylo přání pana Gotta. Pokud udělá opak, půjde proti přání pana Gotta a to jí dneska řeknu!" zdůraznil ostře Veselý podle Šípu deníku Expres.

Rok z vězení a Řepkovi hrozí další soud! A Gottová šokuje: Otci se po telefonátech se mnou přitížilo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
svatadala
7. 1. 2021 • 16:45

Bože, do kdy o ní budeme číst? Vystřelte jí na měsíc, nebo dejte Rychtářovi, třeba jí sem tam nařeže aby věděla zač je toho loket, furt její pomluvy a drby. Je to trapná hnuska, ať táhne na sever za Timem a neotravuje zde vzduch, stačí covid.

mejlika
11. 12. 2020 • 21:37

Bože beladono, ty jsi zase trapná až na půdu Ta tvoje slohovka ... to je teda věc, proboha, bereš ty prášky na hlavu správně???? Zřejmě je nebereš vůbec ... vrať se raději dobrovolně do těch Bohnic, ať tě zřízenci nemusí pořád hledat

-bello-
11. 12. 2020 • 14:53

Dominika sestry de facto nemá. Jediný co má je matka
.S tou se může přes skype vídat, občas přiletět.Životy jim běží každý zvláśť už dobře 30 let . Její máti si z dítěte s Gottem udělala trafiku ( ta druhá matka od 2.levobočky taky).A chudák dítě Dominika u své mámy měla mnoho strejdů, ale nikdy nic pevného..Ani tátu Gotta.Ten honil vodu všude jinde, jen ne u její mámy na Žižkově.
A ti, kteří útočí na Dominiku přes city k její matce tohle asi neví a ambivalenci citů Dominiky k matce nechápou. A já si fakt ani nemyslím, že i číhat, jestli a jak často Dominika chodí na hrob je fér! Gott ji svou závětí vyloučil z rodiny, Gottové Ivaně se o hrob stará pohřební správa, kdy ona sama taky Dominiku vyloučila a chodit tam s bulvárem za zády asi je pak těžko s tátou " rozjímat." Co chce s otcem Gottem povídat, může i v soukromí, na veřejnost ať se vykašle.
-Nemanželský děti bych já Gottovi prominula, podílely se na nich i ty blbky ženský , úplně mu vyčítat, že levobočky tajil taky moc nejde a že se soudil o alimenty - OK , když holt nevěděl kam co zasel .. , ale u mě to slavný Mistr projel asi nejvíc, když podlehl a narval vše Ivaně, potažmo tchýni!
Místo toho měl říct - milá Ivanko neomdlívej, udělám to spravedlivě! Dominika i ta druhá jsou taky moje, ze zákona dědí jen děti. Ty dvě tedy budou dědit stejně, jako naše Šarlota a Nelly. I tak budeš mít s holkama cca 420 milionů a bude v tom i moje trade mark a agentura a fondy, co ti rok co rok přisypou do kasy.
Budete mít sirotčí / nech holky studovat do šestadvaceti, i když na to nemají /, budeš mít vdovecký, budeš mít úlevu na dani a pohřeb mi stát zaplatí. Co vám bude chybět?
Nic ! ! !
Možná já - ale časem i to poleví.
- A takový nějaký Petr příživa- záchrance by neotravoval kecama bulvár a nedělal to Dominice ještě horší-

Klidně do mně !

pinkfloyd23455
10. 12. 2020 • 10:59

tady jsou stovky kvalitnich lidi včetně bezdomovcu a ja nevim koho kterym by bylo treba pomoct a ne se srat furt do nějake gottove jtera prošustrovala na co přisla a pořad jen knuči!!běžte s ni už do hajzlu!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.