Big Sky (Stalo se v Montaně)
82/100 - 10×

Big Sky(Stalo se v Montaně)

Soukromí detektivové Cassie Dewellová a Cody Hoyt spojují síly s jeho odloučenou ženou a bývalou policistkou Jenny Hoytovou, aby společně pátrali po pohřešovaných sestrách, které unesl řidič náklaďáku na odlehlé dálnici v Montaně. Avšak když zjistí, že sestry nejsou jedinými dívkami, jež se v této oblasti ztratily, musejí závodit s časem, aby vraha zastavili dřív, než unese další ženu. Seriál je založen na románu The Highway od C. J. Boxe.

USA | 2020 | Ukončeno
vysílání
3 sezóny | ABC | 45 minut
žánr
Detektivní, Krimi, Thriller
hrají
Kylie Bunbury (Cassie Dewell), Katheryn Winnick (Jenny Hoyt), Dedee Pfeiffer (Denise Brisbane), Jensen Ackles (Beau Arlen), Reba McEntire (Sunny Barnes), Jamie-Lynn Sigler (Tonya Wallis), J. Anthony Pena (Mo Poppernak), Omar Metwally (Mark Lindor), Janina Gavankar (Ren Bhullar), Logan Marshall-Green (Travis), Brian Geraghty (Ronald Pergman), Anja Savcic (Scarlet Leyendecker), John Carroll Lynch (Wolfgang Legarski), Jesse James Keitel (Jerrie Kennedy), John Carroll Lynch (Rick Legarski)

Big Sky se daří, získává šest dodatečných epizod

Big Sky se daří, získává šest dodatečných epizod

Listopadová novinka Big Sky zaznamenává na své domovské stanici ABC značný úspěch, díky čemuž se vedení stanice rozhodlo seriálu zvýšit počet epizod z desíti na šestnáct.

2 1
9.12.2020

Předem je třeba říct, že Big Sky dostal v programu stanice celkem prokleté místo. Na úterním místě v 10 večer skončilo několik novinek včetně Emergence, The Kevin (Probably) Saves the World a seriálům jako Agents of S.H.I.E.L.D. či Quantico se na něm také moc nedařilo. Jediný úspěch tam v posledních letech zaznamenal seriál The Rookie. Big Sky ale zatím dokazuje, že si stanice tento seriál zvolila dobře a díky jeho úspěchu mu vedení zvýšilo počet epizod z desíti na šestnáct. V novém roce nás tak čeká dalších 11 dílů.

(Seriál se může radovat z dalších dílů a z velkého úspěchu. Foto: ABC)

A teď trochu ke statistikám odvysílaných epizod. Všechny tři odvysílané epizody si udržely rating 0,7, který je pátým nejlepším v rámci stanice ABC a v rámci novinek na Velké pětce je úplně nejlepší (vyjma herních pořadů I Can See Your Voice a Supermarket Sweep). Co se týče sledovanosti, tak první epizodu během úterní premiéry zhlédlo 4,15 milionů diváků. Během následujících tří dnů se čísla zvedla na 7,2 milionů diváků a rating 1,2. Další údaj byl zveřejněn po celém týdnu, kdy se čísla ještě více zvedla, a to na 8,7 milionů a když se k tomu ještě připočtou čísla z Hulu, kde se seriál streamuje, dostáváme se celkem až na 10,8 milionů diváků a rating 2,5. Tyto čísla dělají z premiéry tu nejúspěšnější na ABC za poslední dva roky, kdy měl premiéru The Rookie. Když čísla z Hulu nebudeme počítat, tak ona hodnota 8,7 milionů dělá z Big Sky ten nejsilnější dramatický seriál na Velké pětce od premiéry seriálu 9–1–1: Lone Star.

Z dalších dvou týdnů jsme se dočkali oznámení pouze o sledovanosti v úterní večer. Druhý díl zaznamenal nárůst na 4,46 milionů diváků a třetí o trochu klesl na 4,13 milionů. Průměr těchto tří dílů je 4,25 milionů, čímž se seriál stává čtvrtým aktuálně nejsledovanějším seriálem na ABC a druhou nejsledovanější novinkou na Velké pětce po seriálu B Positive (opět nepočítaje herní pořad I Can See Your Voice).

Zdroje: Deadline (1, 2, 3), TV Series Finale (1, 2)

Jak jste zatím se seriálem spokojení vy?

Diskuze /1

fabec

Super, takže 6 výplňových epizod bez posunutí děje…

9.1.2021 | 17:37:46
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Nepřehlédněte

Souhrn starých a nových postav, které se budou podílet na třetí sérii

Souhrn starých a nových postav, které se budou podílet na třetí sérii

Abyste měli lepší přehled v postavách, které budete vídat během vysílání třetí série s podnázvem Smrtelné stezky, máme tu pro vás článek, který shrnuje, na jaké nové a staré postavy se můžete těšit.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Galerie

Galerie

Narozeniny herců

Sledujte nás

Filtr seriálů








Reklama