Kubista dal proti Bohemians zřejmě nejhezčí gól v kariéře

09.12.2020, 15:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
Aldeano

Když začínal kariéru, tak jsem si myslel, že to dotáhne dál. Tehdy vypadal dobře. Kde u něj "přátelé řehtaček" vidíte zlom?

Reagovat
Firkraag

Tuším měl 2x operované koleno. Ne-li třikrát. Tak to bude asi takový zlom

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Vysajmi hadici

Nemyslím, že někdy působil jako super talent, spíš jako poctivý atlet, dříč a brousek s nějakou nadstavbou, to se podle mě ale pořád nezměnilo. Co se mi na něm líbí, že do soubojů jde vždy, velmi tvrdě, ale fér, není to žádná fňukna, spíš takový zásadový voják, na rozdíl od sprosťáků typu Frýdka, kteří umějí rozdat, ideálně aby to nebolelo je, ale přijmout neumí. Akorát měl prostě výpadky kvůli zraněním a i smůlu na trenéry, neboť po Šilhavém (to byli Galacticos , kde z podstaty věci nebylo snadné se prosadit, i přesto hrával a Vojtovi bylo na konci éry Galacticos 22) to až do Kluckého nefungovalo v celém týmu a od Rady se zase netočí vítězná sestava a on měl výpadky, plus ho ještě poslali na hostování, kde byl podle mě už od začátku myšlenkově do počtu. Původně útočník se ale přes zálohu dostal u Rady až na stopera a ani tam nezklamal, takže za mě velmi dobrý hráč i teď, kterému je pořád jen 27 a zdá se, že se s ním i přes tu konkurenci počítá. Co mu chybí, je technická preciznost, zejména v přihrávkách.

Reagovat
Aldeano

To co na začátku píšeš, plus byl mladý. Spíše se už nikam neposunul. Tehdy jsem si myslel, že to nemusí být jeho strop.

Reagovat
ratusek

OT: Tak už dostal Vémola konečně soupeře nebo to zase bude tah na jednu branku? já toho borce neznám, tak nevím

Reagovat
db18

Nevím, ale doufám, že Vémolu semele...

Reagovat
ratusek

Já doufám že ne. Že Karlos vyhraje a v unoru bude s Peštou nebo s tím Silvou, který po něm touží. Ale radši bych Peštu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele