eFotbal premiership golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Další změna pravidel v NBA. I nejlepším hráčům se dostane většího odpočinku

📁 Články, NBA, Topstory 🕔9.12.2020
Další změna pravidel v NBA. I nejlepším hráčům se dostane většího odpočinku

Please enter banners and links.

Nejsledovanější basketbalová soutěž světa v posledních letech dbá na to, aby do zápasů nastupovaly týmy v co nejsilnějších složeních pod hrozbou pokut. To se v novém ročníku změní, neboť vedení soutěže odsouhlasilo změnu pravidel. Za určitých podmínek mohou kluby v méně sledovaných zápasech nechat odpočívat své opory.

Doposud by účastníkům soutěže hrozila za tento tah vysoká pokuta, ale podle informací televize ESPN už bylo klubům sděleno, že mohou hráče šetřit v případě několika zápasů v rychlém sledu, které se nevysílají v celostátní televizi.

Výjimku dostanou také hráči, kteří jsou členy týmů, které v uplynulém ročníku došly daleko do play off nebo se zotavují z nákazy koronaviru. Důvodem je fakt, že vinou pandemie se letos o titul bojovalo až do půlky října a nová sezóna začíná již před Vánocemi.  Vedení soutěže však kluby varovalo, že pokud zneužijí zmírnění pravidel, bude jim hrozit pokuta minimálně 100 tisíc dolarů.

Sdílejte tento článek
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace