9. 12. 2020

HBO chystá reboot True Blood

HBO chystá reboot True Blood

Upíři na HBO opět ožijí. Šest let uplynulo od doby, kdy se na kabelovce rozloučil provokativní upíří seriál True Blood (Pravá krev). Nyní bylo oznámeno, že HBO vyvíjí reboot svého úspěšného dramatu.

Za projektem stojí tvůrce Riverdale Roberto Aguirre-Sacasa, který kromě produkce zvládne také napsat scénář pilotní epizody spolu s Jami O'Brien, tvůrkyní thrilleru NOS4A2.

Tvůrce původního seriálu Alan Ball by se zde měl vrátit alespoň na pozici výkonného producenta.

Původní seriál běžel v letech 2008–2014 a stal se na HBO jedním z nejvěštích hitů své doby a nejsledovanějším seriálem od dob The Sopranos.

Reboot True Blood se řadí do skupiny nově oznámených předělávek známých seriálů. Již dříve bylo oznámeno, že sesterská streamovací služba HBO Max chystá hororovou verzi Pretty Little Liars, a samozřejmě nesmíme zapomenout ani na reboot Gossip Girl, za kterým stojí také HBO Max.


Měli jste rádi původní seriál? Jak se vám zamlouvá myšlenka rebootu? Dívali byste se na nové osudy upírů z Bon Temps a okolí?

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře17zobraz všech 17 příspěvků
Alias

Alias

6 rokov nie je tak veľa. To by mohli obsadiť aj rovnakých hercov. Ja som si myslel, že to ako sa teraz...
před 3 roky
misa-k

misa-k

Tak to asi nebude mít úspěch.
před 3 roky
Yellow

Yellow

Důvod?
před 3 roky
Další články k tématu