Mikulášská tradice moderním způsobem. Ve Westfield Chodov se koledovalo bezkontaktně přímo z auta

Westfield Chodov našel způsob, jak svým zákazníkům zprostředkovat tradiční mikulášské koledování i přes aktuální omezení hromadných akcí. Peklo vyrostlo přímo na střeše centra a celá akce proběhla bezkontaktně v režimu drive-in. V rolích čertů, andělů a Mikuláše se objevili známi čeští herci a moderátoři v čele se sourozenci Gondíkovými, Patrikem Hezuckým nebo Vladimírem Kratinou.


Ještě minulý rok bylo mikulášské koledování jednou z prvních větších akcí v nabitém adventním kalendáři Westfield Chodov. Předvánoční období totiž v centru tradičně doprovází řada koncertů a kulturních vystoupení. Alternativu pro oblíbené in-store eventy Westfield Chodov nabídl v podobě průjezdné drive-in instalace.

"Letošní situace nás staví před nové výzvy nejen v otázce hygieny, bezpečnosti a provozu centra, ale i pojetí marketingové komunikace. Mikulášská drive-in show kreativně adaptuje naši tradiční předvánoční akci na míru aktuálním bezpečnostním nařízením," vysvětluje Petra Valentová, marketingová manažerka Westfield Chodov.

Pětiminutovou interaktivní show v improvizovaném pekle na střeše Westfield Chodov si v sobotu 5. prosince užilo 40 rodin, které určila soutěž na sociálních sítích centra.

"Nic jako dnešní průjezdné peklo jsem v životě ještě neviděl. V současné době, kdy spolu lidé nemůžou být v úzkém kontaktu, je to super nápad a řešení, jak tuhle tradici zachovat," hodnotí drive-in formát koledování Dalibor Gondík.

"Obecně jsem spíše odpůrce mikulášského koledování, nechci děti vystavovat zbytečnému strachu. Dnes ale byly děti v autě s rodiči, takže byly stále v bezpečí a pokud se někdo skutečně bál, schoval se za zavřené okýnko," vysvětluje další z pozitiv koledování z bezpečí auta Adéla Gondíková.

Kromě sourozenců Gondíkových koledníky a jejich rodiče překvapili také Patrik Hezucký v roli anděla, Mikulášové Vladimír Kratina a Ernesto Čekan a jako čert se představil i Martin Kraus.


Bližší informace vám poskytnou:

Adam Dudek

Account Executive

Ogilvy Czech

adam.dudek@ogilvy.com

Petra Valentová

Marketing Manager - WESTFIELD CHODOV

Unibail-Rodamco-Westfield

petra.valentova@urw.com

Klíčová slova ČR-zábava-koronavirus-děti-Mikuláš-Westfield Chodov

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.