Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Kousek Tebe. Nová píseň děkuje zdravotníkům, pečovatelům nebo šičkám roušek

V sobotu 5. prosince spatřila světlo světa písnička od Igora Dostála, která má společně se svým klipem jediný cíl - poděkovat lékařům, sestřičkám, medikům, pečovatelům a také dobrovolníkům, kteří jakýmkoliv způsobem pomáhají zvládnout nelehkou situaci v souvislosti s koronavirovou epidemií.

Na vzniku videa, které mělo premiéru v sobotu 5. prosince, se podílelo několik nemocnic – třeba fakultní v Brně a Praze Motole nebo Nemocnice Zlín. Autorem hudby je Igor Dostál, ruku k dílu přiložil i klavírista a člen kapely Olympic Pavel Březina.

„Video je zcela nekomerční, neobsahuje žádnou reklamu a není financováno žádnými sponzory. Všichni zúčastnění se podíleli zcela bez nároku na odměnu,“ doplnil autor písně Igor Dostál.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Kousek Tebe

Štítky píseň, Kousek tebe, poděkování, zdravotníci, lékaři, Pavel Březina, Fakultní nemocnice v Motole, Krajská nemocnice T. Bati, Olympic, Praha, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Kousek Tebe. Nová píseň děkuje zdravotníkům, pečovatelům nebo šičkám roušek  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.