The Walking Dead (Živí mrtví)
92/100 - 1 118×

The Walking Dead(Živí mrtví)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

I jedenáctá řada bude pravděpodobně rozdělena na tři části

I jedenáctá řada bude pravděpodobně rozdělena na tři části

Seriál The Walking Dead by měl skončit v průběhu roku 2022, přičemž je pravděpodobné, že se konec kvůli své neobvyklé délce bude muset rozdělit na tři části.

13 2
10.12.2020

Když svět zasáhla koronavirová krize, tak ta se silně dotkla i produkce seriálu The Walking Dead. Nejenom, že jsme se šestnáctého dílu A Certain Doom dočkali půl roku po premiéře patnácté epizody The Tower, ale zároveň byla desátá řada obohacena o další epizody a došlo k oznámení konce seriálu. Nadcházející jedenáctá řada bude tudíž poslední řadou celého seriálu, přičemž i ta bude výjimečná – bude ji tvořit 24 epizod.

Od konce seriálu nás aktuálně dělí 30 epizod – šest epizod desáté řady bude odvysíláno na jaře roku 2021, ve stejný rok, ale až na podzim, bude odvysíláno prvních osm nebo dvanáct epizod jedenácté řady. Zbývajících šestnácti nebo dvanácti dílů se dočkáme v průběhu roku 2022, přičemž prozatím není jasné, kdy přesně k tomu dojde.

(Seriál by měl skončit na konci roku 2022. Foto: AMC)

Je pravděpodobné, že jedenáctá řada bude odvysílána v typických osmiepizodních částech, což by znamenalo rozdělení poslední série na tři části, s tím, že bychom se posledních osmi epizod dočkali na podzim roku 2022. Toto rozdělení na tři části se vyloženě nabízí, nicméně prozatím nejde o oficiální rozdělení, a tak ho berte s rezervou.

Ostatně se k tomuto rozdělení nedávno vyjádřil tvůrce Scott Gimple: „Jsem si celkem jistý, že ji rozdělíme na tři části, ale zatím to není stoprocentní. Nechci vám tedy tvrdit něco, co se nakonec může změnit. Tyto osmiepizodní bloky však znějí skvěle. Myslím, že ji takto rozdělíme, ale prozatím to nechci potvrzovat.“

Zdroj článku: Comic Book

Diskuze /3

ori

Mne to nevadí, aspoň nepríde koniec tak skoro.

webmaster
10.12.2020 | 17:41:55
Milano33

Logický krok.

10.12.2020 | 20:44:46
Lostland

Jo rozdeleni na 8 epizod dava smysl j zavedenemu konceptu, ale podle me se unahlili s oznamenim konce serialu, kdyz to vychazi az na konec roku 2022, do te doby se muze spoustu veci zmenit a treba jeste zmeni nazor. Mohli to udelat stejne jako kirkman, proste necekane dat to do uvodni znelky last episode :-)

10.12.2020 | 21:42:08
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City a další. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama