Plavecký bazén v Lounech zůstává vypuštěný. Město tak reaguje na zhoršující se epidemickou situaci
Bazén Louny. Foto: Oldřich Hájek
Louny

Louny - Po konzultaci ředitelky Lounské správy plaveckých areálu se členy městské rady padlo rozhodnutí bazén v plavecké hale zatím nenapouštět. Důvodem je nelepšící se epidemická situace, kdy je pro Ústecký kraj na stupni PES 4.

"Vyčkávali jsme s rozhodnutím o opětovném napuštění bazénu do tohoto týdne. Situace kolem covidu se spíš zhoršuje a není vyloučeno, že se bazény zase budou muset pro veřejnost brzy zavřít. Proto jsme rozhodli náš bazén zatím nenapouštět, uvidíme, jak se bude situace dál vyvíjet,“ sdělil lounský starosta Pavel Janda.

V provozu je sauna jak u koupaliště, tak i saunový svět v nové plavecké hale včetně služeb masáží. Na pokladně v plavecké hale je možné si současně zakoupit dárkový poukaz na permanentku na všechny služby.

Provozní doba sauny u městského koupaliště: každý den od 10 do 21.00 hodin.

Provozní doba saunového světa v plavecké hale: každý den od 10 do 21.00 hodin.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru