11. prosince 2020 • 18:30

Skvělý Will vychytal třetí nulu sezony! Jaškin se neprosadil a Dynamo padlo

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brankář Roman Will vychytal v Kontinentální hokejové lize všechny střelce Novosibirsku a položil základ vítězství Čeljabinsku 2:0. Český gólman si připsal třetí čisté konto v sezoně a první od poloviny října, vysloužil si ho 25 zákroky.



Brankami ve druhé třetině se o vítězství domácích zasloužili Sergej Kalinin a Alexandr Avcin. Ve druhém utkání za sebou se neprosadili čeští tahouni Tomáš Hyka s Lukášem Sedlákem, kteří tvoří spolu s Kalininem nejproduktivnější trojici mezi hráči Traktoru.

Patří jim druhé a třetí místo také v kanadském bodování českých hokejistů v soutěži, lepší je jen suverénní lídr tabulky střelců KHL Dmitrij Jaškin. Také autor 24 branek v sezoně ale tentokrát vyšel naprázdno a Dynamo Moskva po třech předchozích výhrách prohrálo 1:3 na ledě Magnitogorsku.

Metallurg vyhrál pošesté z posledních sedmi zápasů a drží se o dva body před Čeljabinskem na třetím místě Východní konference. Dynamo Moskva drží čtvrtou pozici na Východě.

Barys Nur-Sultan - Nižnij Novgorod 2:3, Čeljabinsk - Novosibirsk 2:0 (Will čisté konto), Magnitogorsk - Dynamo Moskva 3:1, Ufa - Jokerit Helsinky 0:3,

17:30 Čerepovec - Spartak Moskva, HK Soči - Nižněkamsk, Kazaň - Dinamo Minsk.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud