Vánoce

12 věcí, které opravdu chceme dostat na Vánoce

Jistě, honosné dary a tučná hotovost jsou vždy vítány. Ale co bychom my studenti chtěli dostat pod stromeček, kdybychom si mohli přát cokoliv? Zde je (upřímný) seznam:

1. Spánek

Vánoce, pracovní povinnosti, nejisté studijní povinnosti… Hibernace alespoň na 24 hodin nepřetržitého spánku vám pomůže a znovu se budete cítit jako člověk.

2. Zmizení dluhů

Jednoduché - aby veškeré dluhy zázračné zmizely. A kdy jindy by se mohl stát zázrak než na Vánoce?

kazeta
life
Hračky, které jsme v dětství museli mít. Připomeňme si ty nejlepší!
6. 12. 2020
3 minuty vzpomínek

3. Neptat se na plány

Znáte to - vánoční rodinné akce a milion dotazů, co budete dělat po škole a kde jsou ty vnoučata. Takže stop. Jednoduše všem vysvětlete, že nemáte žádné plány pro život, kariéru ani na světový mír. Zvládnout zkouškové je momentálně váš limit.

4. Nový spolubydlící

Existuje totiž jen jeden spolubydlící, se kterým byste mohli vyjít bez komplikací. Ano, jste to pouze vy sami.

5. Stroj času

Kdo mohl vědět, že ty předměty, které jste vynechaly v prvním semestru, budou ve třeťáku tak důležité? Kdo by tušil, že ta nudná práce, kterou jste neuvážlivě opustili, protože nezaměstnanost téměř neexistovala, by pro vás teď byla záchranou?

Vánoce
life
EKO Vánoce! DIY dárky, zážitky a stromek in da květináč
14. 12. 2018
2 minuty vánočních tipů

6. Ten telefon, který jste ztratili na večírku

Není nic horšího, než ztratit opravdu drahý telefon. Zvlášť, pokud si z večera nic nepamatujete a ztrátu zjistíte až ráno. A zvlášť, pokud ho musíte nahradit tím prehistorickým kouskem z roku 2016. Takže příště buď nebrat s sebou, nebo střežit jako oko v hlavě (už ten nový a moderní, samozřejmě).

7. Peníze

Být trvale v mínusu je u vás už klasika. Chce to tedy malou finanční injekci, obzvlášť když už přemýšlíte, zda jsou opravdu potřeba dvě ledviny nebo s oblibou čtete články typu "Jak rychle zbohatnout". Jo, kačky by se hodily.

8. Jídlo

Cokoliv, co nejsou těstoviny, je vítáno. Stačí, aby to nemělo etiketu nejlevnějšího supermarketu a vás to rozbrečí. Vděkem a hladem.

9. Posunutí deadlinů

Popravdě - stejně tu práci budete dělat den předem, ale pár dní bez stresu by bylo fajn.

Vánoce
life
15 nejdivnějších vánočních tradic ve světě
22. 11. 2020
2 minuty vánočních zvyků

10. Stroj z Matrixu

Pamatujete na ten stroj, který Neo používal ke stažení vědomostí přímo do mozku? Tak si představte, kdybyste si tam mohli stáhnout celý skripta. Paráda!

11. Konec ranního vstávání

Protože to je nehumánní.

12. Peníze

Podruhé. Pro jistotu.

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější