Štěrbová: ANO se distancuje od mého odvolání

Radní města Humpolec Zdeněk Mikulášek (za ANO) předložil návrh na odvolání Aleny Štěrbové z Finančního výboru města Humpolec. Štěrbová byla v minulostí náměstkyní hejtmana Vysočiny Františka Dohnala i náměstkyní ministryně školství Petry Buzkové. Dnes Štěrbová působí například ve správní radě Vysoké školy polytechnické Jihlava.

Místo Štěrbové navrhuje Mikulášek „odborníka za celou koalici“ Pavla Falta (více zde), vyjádření vedení města přímo zde . Mikulášek je zaměstnancem Rodinného pivovaru Bernard, jeho spolumajitel Stanislav Bernard je zastupitelem města za ODS.

O návrhu Mikuláška by se mělo jednat na prosincovém jednání zastupitelstva.

Alena Štěrbová

“ Návrh pana Zdeňka Mikuláška na mé odvolání z Finančního výboru Zastupitelstva města Humpolec mě velmi překvapil. Na rozdíl od jeho osoby (byť ani já nejsem člen hnutí ANO) se zástupci tohoto hnutí od roku 2014, kdy jsem kandidovala jako lídr na kandidátce hnutí ANO, stále komunikuji, řešíme problematiku na krajské, okresní i místní úrovni. Takže neřešíme pracovní povinnosti Zdeňka Mikuláška, ale celkový rozvoj města Humpolec, našeho města v zájmu jeho dalšího rozvoje pro dobrý život všech občanů i všech podnikatelů.Asi nejsem vhodným členem finančního výboru z hlediska Zdeňka Mikuláška, mám příliš mnoho zkušeností z pracovních pozic ve veřejném sektoru, nemám důvod proč některému z podnikatelů stranit či raději mlčet, když jsou předloženy na jednání zastupitelstva města nestandardní návrhy.Regionální, okresní i místní členové hnutí ANO se zásadně distancují od tohoto návrhu Zdeňka Mikuláška, bod č. 16 do jednání Zastupitelstva města Humpolec je pouze jeho návrhem. Takže, zastupitelé města Humpolec, se rozhodněte, koho chcete mít ve svých orgánech, výborech a komisích. Ty, co mlčí a pokyvují nebo ty, co se ptají a sdělí svůj názor a vyčkají demokratického hlasování.Na Vás je budoucnost a další rozvoj města Humpolec, to od Vás očekávají Vaši voliči,“ uvedla Alena Štěrbová v osobním prohlášení.

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Grafickou podobu zajistil WebRex s.r.o.
 
Výroba www stránek a eshopů