Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020 Autor Goldbeater

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc a víc prostředků. Studio tak zároveň spojí síly s několika velmi zvučnými jmény, jako jsou například Sam Mendes, Andy Serkis a Rowan Atkinson.

 

Režisér Joe Cornish (Útok na věžák) natočí detektivní fantasy sérii Lockwood & Co. o mladých lovcích duchů, kteří si v Londýně založí specializovanou firmu. Sam Mendes (1917, Skyfall) by měl prostřednictvím své společnosti Neal Street Productions chystat šestidílnou komediální minisérii The Red Zone, v níž se budeme moci podívat za oponu světa profesionálního fotbalu.

 

Velmi bláznivě zní komediální projekt s prostým názvem Man vs. Bee. Desetidílná krátkometrážní série by měla sledovat osudy muže, jenž je najat jako hlídač luxusního sídla, ale práci snů mu neustále komplikuje dotěrná včela. Hlavní role by se nemohl ujmout nikdo jiný než legendární herec Rowan Atkinson (Mr. Bean).

 

Andy Serkis (Venom 2: Carnage přichází) by měl produkovat osmidílný fantasy seriál Half Bad o šestnáctiletém chlapci, který zjistí, že je synem nejobávanější čarodějnice na světě. Mezi další plánované projekty patří hororová série Cuckoo Song, mysteriózní thriller The Seven Deaths of Evelyn Hardcastle a osmidílné drama Baby Reindeer od scenáristy Richarda Gadda (Sexuální výchova).

Reklama

Související novinky

Lord of the Rings - The Two Towers in Concert

Lord of the Rings - The Two Towers in Concert

03.08.2023 Reklama

Po obrovském diváckém zájmu o uvedení prvního dílu v prosinci 2022, uvádí JV Classics pokračování epické fantasy trilogie Pán prstenů: Dvě věže. Představení velkolepé projekce za doprovodu 230 členů… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Disney se snaží přivést diváky k Andorovi

Disney se snaží přivést diváky k Andorovi

16.11.2022

Přes nadšené reakce kritiků i diváků se nejnovějšímu seriálu ze světa Star Wars ne a ne podařit přilákat k obrazovkám nové diváky. Andor má na Disney+ tristně nízká čísla, a protože i samotné studio… (více)

Pokračování Planety opic má název i obsazení

Pokračování Planety opic má název i obsazení

29.09.2022

Pokračování Planety opic ponese oficiální název Kingdom of the Planet of the Apes, tedy Království Planety opic, přičemž studio 20th Century oznámilo, že začátek natáčení vypukne už za měsíc. V… (více)

Nová Planeta opic našla hlavní hvězdu

Nová Planeta opic našla hlavní hvězdu

24.08.2022

Bylo jasné, že kdokoli, kdo se v budoucnu pokusí nahradit Andyho Serkise (Pán prstenů: Společenstvo Prstenu, Válka o planetu opic) v roli opičáka Caesara, respektive jeho nástupce v novém pokračování… (více)

Andy Serkis zamíří na Farmu zvířat

Andy Serkis zamíří na Farmu zvířat

22.04.2022

Herec, režisér a producent Andy Serkis (Batman, Válka o planetu opic) po komiksovém blockbusteru Venom 2: Carnage přichází zřejmě našel svůj následující režijní projekt a nemá jít o nic jiného než… (více)

Druhý Venom se opět odsouvá

Druhý Venom se opět odsouvá

13.08.2021

Ač mělo mít očekávané pokračování komiksového Venoma v režii herce Andyho Serkise (Pán prstenů, Black Panther) s Tomem Hardym v hlavní roli původně premiéru už na podzim roku 2020, kvůli pandemii… (více)

Útok na věžák se oficiálně dočká dvojky

Útok na věžák se oficiálně dočká dvojky

19.05.2021

Před deseti lety přišel britský režisér a scenárista Joe Cornish s žánrovým mixem o gangu mladistvých delikventů, který musí čelit invazi brutálních monster z vesmíru v prostředí londýnského sídliště… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Pokračování Venoma má název

Pokračování Venoma má název

22.04.2020

Dvojka Venoma od režiséra Andyho Serkise má oficiální název, snímek ponese titul Venom: Let There Be Carnage, což je jasný odkaz na hlavního záporáka Carnage, jehož ztvární Woody Harrelson. Hlavní… (více)

Nový Batman nebude začátkem

Nový Batman nebude začátkem

10.04.2020

Režisér snímku The Batman Matt Reeves se nedávno rozpovídal na téma připravovaného komiksového rebootu a byť samozřejmě neprozradil žádné detaily ze svého příběhu, pár střípků z toho máme. V prvé… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Exorcista, kam se podíváš

Exorcista, kam se podíváš

včera

Běžný člověk by si skoro myslel, že hororové příběhy o vymítání ďábla jsou jedním z těch námětů, které stačí udělat pořádně jednou a dost (za všechny příklady Vymítač ďábla z roku 1973). Kolikrát… (více)

28 let poté nabírá obsazení

28 let poté nabírá obsazení

25.04.2024

Britský režisér Danny Boyle (Sunshine, Trainspotting) to s návratem ke svému dvaadvacet let starému hororovému survivalu 28 dní poté a jeho pokračování 28 týdnů poté opravdu myslí vážně. A co víc –… (více)

Reklama

Reklama