LIVE stream - Vánoční koncert online Mdb Brno

Adresa:

LIVE stream

Termín: 22.12.2020 26.12.2020
Vstupné:

zdarma

Žánr: koncertyVánoce vánoční koncert live stream online


světové vánoční písně a koledy

Účinkují: Lucie Bergerová, Radka Coufalová, Kristýna Daňhelová, Hana Holišová, Viktória Matušovová, Martina Severová, Magda Vitková, Aleš Slanina, Dušan Vitázek, Lukáš Vlček a pěvecký sbor ARS BRUNENSIS.

Orchestr MdB diriguje Dan Kalousek.

Online koncert na kanále Youtube.

Pro všechny diváky a příznivce Městského divadla Brno po celém světě, kteří aktuálně nemohou usednout v našem hledišti, jsme se rozhodli připravit jedinečný vánoční dárek. Bude jím speciální Vánoční koncert, který se odehraje na jevišti Hudební scény a bude k vidění online na YouTube kanálu MdB TV.

Program koncertu bude tvořit „zlatý fond“ vánočních písní a koled v aranžích Güntera Gürsche, Christiana Kolovitse a Igora Vavrdy – Tichá noc, Bílé Vánoce, I’ll Be Home For Christmas, We Wish You A Merry Christmas… Orchestr našeho divadla se zajisté blýskne v instrumentálce Winter Wonderland, mezi vybranými písněmi se objeví jak Lennonova This Is Christmas, tak Cohenovo Hallelujah. Náš muzikálový repertoár připomene Zvláštní znamení z muzikálu Markéta Lazarová, světové muzikálové skladatele pak Pie Jesu z Requiem Andrewa Lloyda Webbera a nebude samozřejmě chybět ikonická píseň českých Vánoc – Narodil se Kristus Pán.

Interprety písní bude pěvecká elita našeho ansámblu – Lucie Bergerová, Radka Coufalová, Kristýna Daňhelová, Hana Holišová, Viktória Matušovová, Martina Severová, Magda Vitková, Aleš Slanina, Dušan Vitázek a Lukáš Vlček, kteří budou účinkovat za doprovodu orchestru Městského divadla Brno pod řízením Dana Kalouska a sboru Ars Brunensis. Svými vánočními přáními koncert proloží kromě ředitele divadla Stanislava Moši klíčové herecké osobnosti našeho souboru – Zdena Herfortová, Alena Antalová, Zdeněk Junák, Michal Isteník a další. Uměleckého záznamu a střihu koncertu se ujal Dalibor Černák, zvukové režie Jiří Topol Novotný a scénář a režie celé produkce je dílem Igora Ondříčka.

Vánoční koncert bude mít premiéru 22. 12. v 19:00, ale zůstane na YouTube k opakovanému zhlédnutí po celou dobu vánočních svátků.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce