Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V domku našli vyvražděnou rodinu, včetně dětí (†12 a †3): Z činu obvinili nezletilého chlapce!

Autor: yks - 
14. prosince 2020
11:41

Dva mrtvé dospělé a dvě děti našel příbuzný v neděli dopoledne v rodinném domě v Elkview ve státě Západní Virginia na jihu USA. Poslední člen rodiny, 16letý hoch, byl nalezen nedaleko. Úřady s ohledem na věk podezřelého uvedly dosud jen tolik, že z činu obvinili nezletilou osobu.

Na místě masakru v rodinném domě v ulici Cemetery Hill Drive byl podle místní policie nalezen mrtvý muž, žena a dva chlapci ve věku 12 let a 3 roky. Podle amerických médií byly oběti patrně zastřeleny. Šerif Mike Rutherford sdělil, že nemůže zveřejnit více informací ohledně podezřelého, protože je nezletilý. Jména obětí slíbil sdělit v průběhu pondělí.

Jak Rutherford uvedl, na policii se v neděli, zhruba o půl jedenácté místního času, (tj . zhruba v půl páté odpoledne SLČ, pozn. red.) obrátil příbuzný poté, co našel tři členy rodiny mrtvé a bylo zjevné, že jde o důsledky násilného jednání. Vydal se je zkontrolovat, protože se mu několik dní neozývali. Dům byl podle něj při jeho příchodu odemčený. 

Když na místo dorazila policie, objevila čtvrté tělo. Pátý člen rodiny, nezletilý mladík ve věku 16 let, byl nalezen v pořádku na jiném místě.

Policie má rovněž za to, že se pravděpodobně nejednalo o náhodný zločin.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání