Velká změna Kobzanové: Z divošky domácí puťka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Velká změna Kobzanové: Z divošky domácí puťka?

Diana Kobzanová
Diana Kobzanová (profimedia.cz)

Modelka Diana Kobzanová (38) byla několik let považována za pořádnou rebelku a kam přišla, tam způsobila rozruch. Tato Diana, která pařila do rána a ráda ukazovala své tělo, je pryč a místo ní nastoupila máma na plný úvazek.

Večírkům odzvonilo! Poté, co se Diana Kobzanová rozhodla žít s hokejistou Michaelem Frolíkem v zahraničí, takzvaně zklidnila hormon a z neřízené střely se stala celkem klidná žena. Největší změna však přišla s narozením dcer. Z divošky se stala máma na plný úvazek a místo toho, aby se na Floridě neustále vystavovala v plavkách, raději se svými fanoušky sdílí běžné domácí práce nebo videa u vaření u plotny.

Hokejista Frolík promluvil o svatbě s modelkou Kobzanovou

Kdo by to před lety řekl, že se z „Kobzanky“ stane pomalu domácí puťka? Pravděpodobně nikdo! Vzhledem k tomu, že modelka porodila dvě dcery, nabízí se nyní otázka, zda se nebudou snažit „zadělat“ na kluka, aby holky v jejich rodině neměly takovou přesilu a Frolík měl pořádného parťáka. Momentálně to podle slov Diany na třetí dítě nevypadá.

Roztomilost největší: Dcera Kobzanové s tatínkem Frolíkem zpívala písničku v nagličtině

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xkalwk
15. 12. 2020 • 21:27

Pořád se na instagramu chlubí s tím, kolik je na Floridě stupňů. Mě by raději zajímalo, jestli má dostatek menstruačních vložek. Do padesátky se jí budou hodit a s dvěma dcerama další tuny náloží na více než 30 let od puberty do přechodu jakbysmet

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.