Inna Puhajková se rozešla s fotbalistou a nejznámější český sváděč ji už požádal o ruku

A není to Zdeněk Macura.

Možná vám to uniklo, ale největší kočka českých televizních obrazovek Inna Puhajková se rozešla s fotbalistou Petrem Tlustým, prázdné místo v pelíšku ex Jardy Jágra ale nemusí o Vánocích zůstat prázdné. O slovo se přihlásil nejznámější svůdník českého Instagramu Roman Švarc.

„Velmi rád bych se s tebou osobně seznámil, pakliže nemáš přítele. Jsi moc pěkná holka, líbíš se mi a rád bych tě pozval na rande, pochopitelně až budeš mít čas,“ napsal Roman příhodně jen krátce poté, co vyšel Innin rozchod najevo.

Roman zve Innu Puhajkovou na rande.

„Mezi mé záliby patří hraní PC her, rád si přečtu nějakou pěknou knížku, sleduji sportovní přenosy a rád chodím ven. Odepiš mi, prosím,“ přidal Roman něco málo o sobě a my si myslíme, že hlavně tím hraním PC her u Inny spolehlivě zaboduje.

Pokud byste snad Romana neznali, jde o foodblogera a lovce žen, který na Instagramu atakuje třítisícovou hranici sledujících.

Jedno z Romanových děl

V minulosti neúspěšně lovil hudebnici a influencerku Angelinu Shestak, která si ho nakonec zablokovala, ale za to velmi úspěšně maže rohlíky a chleby.

Do Romanovy sítě už se lapila spousta žen.

Bohužel ale Roman svou příležitost u Inny Puhajkové zřejmě prošvihl. Ta už totiž padla no náruče jiného.

Fotogalerie

Komentáře

Holkometr

Jak to vidí ostatní?
19818
13567