InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Se zbraní v ruce loupil na benzince! Policisté žádají veřejnost o spolupráci

  Loupežné přepadení v Prachaticích.

Loupežné přepadení v Prachaticích.

PRACHATICE – Po maskovaném muži pátrají prachatičtí kriminalisté. Hledaný se ve středu 9. prosince před 20. hodinou dopustil loupeže na čerpací stanici Pap Oil v Prachaticích. „Podezřelý donutil obsluhu se střelnou zbraní v ruce k vydání finanční hotovosti, kterou mu ze strachu o svůj život a zdraví vydala. Poškozené organizaci tak vznikla škoda v řádech několika tisíc korun. Na místo i z místa činu šel pachatel pěšky,“ popsala policejní mluvčí Martina Joklová.

 

Popis pachatele: Jednalo se o muže hovořícího česky, středního věku, výšky cca 165 cm, na sobě měl kalhoty, boty i rukavice v khaki barvě, nepromokavou šusťákovou bundu tmavé barvy s kapucí (tzv. klokanku), v horní třetině na zip oranžové barvy. Kapuci měl přehozenou přes hlavu. Na obličeji měl nasazenou gumovou nebo plastovou masku tělové barvy s otvory pro oči a přes ni měl ještě nandanou zdravotní jednorázovou roušku světle modré barvy. V ruce držel papírovou dárkovou tašku o rozměru 20x25 cm béžové barvy. „Prachatičtí kriminalisté žádají veřejnost o spolupráci. Pokud by někdo poznal muže na záznamu, oznamte neprodleně tuto skutečnost kriminalistům na tísňové lince 158," vyzvala Martina Joklová.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Je těžké udělat z čerpací stanice v nočních hodinách samoobslužnou? Zaplatím a tankuji, není to nic složitého a je po loupení

    Vloženo 15.12.2020 14:59:27

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace