Gómez na odchodu z Atalanty? Na podobné řeči je příliš brzy, říká agent

15.12.2020, 15:04
Aktuality
Alejandro Gómez (© AFP)
Atalanta Bergamo prožila čtyři vynikající sezony, letos ale už zaznamenala několik zbytečných ztrát a ideální aktuálně není ani situace v kabině. Terčem pozornosti médií je kapitán Alejandro Gómez, s tím má problémy trenér Gian Piero Gasperini a spekuluje se o Argentincově odchodu z Itálie...

"Je teprve prosinec, na podobné řeči je příliš brzy," reaguje na vše agent Beppe Riso.

32letý Gómez letos začal v Bergamu svou sedmou sezonu a výraznou měrou se podepsal pod veškeré úspěchy Atalanty v uplynulých letech. Základem spekulací je nedávný duel Ligy mistrů proti Midtjyllandu, Argentinec v závěru prvního poločasu odmítl splnit taktické pokyny trenéra a Gasperini ho o poločase stáhl. Ze stejného důvodu pak fotbalista nenastoupil v neděli proti Fiorentině.

"Drazí fanoušci, píši vám zde, jelikož nemám jinou možnost, jak se bránit a komunikovat s vámi. Chci vám jenom sdělil, že v době svého odchodu se dozvíte pravdu o všem. Znáte mě dobře a víte, kdo jsem. Miluji vás, váš kapitán," podpořil Gómez spekulace prostřednictvím prohlášení na sociálních sítích.

Gómez má smlouvu ještě na rok a půl a ve hře je několik variant, podle některých zpráv fotbalista dokonce požaduje předčasné ukončení kontraktu.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Taky bez něho hráli líp a Fiorentinu si namazali na chleba jak prošlou lučinu.

Reagovat
smazaný uživatel

A prošlá lučina se maže líp než ta neprošlá?

Reagovat
Remt

To by si zasloužilo experiment

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je to nějaký rozesraný v tom Bergamu?

Že by ještě nedávno "no name" hráči začali mít hvězdné manýry?

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak. Stojí to tam na pevných základech a pravidlech a někdo se jimi asi chtěl přestat řídit. Tady to jen vypadá na klasický problém mezi trenérem a hráčem. Nechápu, co Gómezovi přelétlo přes nos.

Reagovat
smazaný uživatel

Hra postavená na rychlých útocích. Celkem úzký kádr, minimální letní přestávka, každé 3 dny zápas už od jara. I v zápase proti Fioře bylo vidět, že jsou unavení, ale hráči Fiory vůbec nevěděli, co hrát, a podle toho to dopadlo.

Reagovat
Freedo

Reagovat
FC Porto FC

Hm tak to je škoda. Zrovna nejlepší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho bych si v Liverpoolu uměl představit okamžitě. Škoda že není o pár let mladší, ale i tak by to byla zajímavá posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je vážně až vtipný.

Italský ministr sportu Vincenzo Spadafora ujistil, že vláda pracuje na tom, aby co nejdříve mohla znovu pustit fanoušky na fotbalové stadiony. "Děláme pro to všechno, abychom stadiony mohli otevřít co nejdříve. Zároveň je ale třeba říct, že vzhledem k současným číslům ohledně epidemie, je ještě příliš brzy na nějaká konkrétní vyjádření," řekl.

Naproti tomu...

Pokud Italové nebudou o svátcích opatrní, může je z hlediska epidemie covidu-19 v roce 2021 čekat podobně tvrdý březen jako ten letošní, domnívá se Giuseppe Ippolito, vědecký šéf Spallanzaniho institutu pro infekční nemoci v Římě. „Z historie jsme se nepoučili,“ prohlásil. „V Itálii v průměru od začátku listopadu umírá 600 lidí denně, ale zdá se, že to nikoho nezajímá,“ uvedl infektolog. Itálie má v absolutních číslech nejvyšší počet úmrtí s covidem-19 v Evropě, celosvětově je podle statistik listu The New York Times v počtu zemřelých na 100 tisíc obyvatel na čtvrtém místě za Belgií, San Marinem a Peru.

Úsměvné.

Reagovat
Kaka14

minule si pisal ako Conte nezvlada niektorych hracov Interu a ma si brat priklad od Gasperiniho a on sa o 3 dni neskor rovno pohada s kapitanom a ziada o prestup

Reagovat
smazaný uživatel

Já nic takového neřekl, pouze jsem citoval Capella.

Celou situaci dokreslují Capellova slova ke Gasperinimu a jeho změně hry oproti minulé sezóně. "Gasperini je chytrý trenér, pochopil, že musí takticky něco změnit, že nemůže hrát jako v minulé sezóně. To je síla trenéra."

To jsou jeho slova, ne moje.

Nehledě na to, že pokud kapitán neuposlechne taktické pokyny, kouč ho stáhne a kapitán dál nejeví známky toho, aby respektoval trenérovo rozhodnutí, nehledě na to, jestli dobré nebo špatné, tak to je v první řadě chyba kapitána. Hráči tam jsou od toho, aby plnili, co jim trenér řekne. Někteří trenéři nechávají hráčům větší volnost, jiní jsou striktní v dodržování taktiky. První stejně vždy letí trenér. Z toho, co se píše, se tu Gómez jeví jako uplakánek. Závěry o tom dělat nebudu.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smetos

Plne stadiony vidim nejdriv v roce 22

Reagovat
Rock

Souhlasím, do té doby už by snad mohli mít lidi hlavy venku z prdelí

Reagovat
Freedo

Co je na tom vtipnýho? Jiná filosofie. Někdo by zase mohl říct, že my si ze smrti děláme až moc velkou hlavu a přitom je to jen přeskupení atomů.

Reagovat
Alberto Aquilani

Máme obrovské šťastie. Síce ani v Taliansku poriadne nevedia, čo sa medzi Gaspom a Gomezom stalo, a Papu to komentoval, že všetko vysvetlí neskôr (pravdepodobne po prestupe), ale máme tu miestneho insidera, ktorý nám prináša info priamo z vnútra klubu.

Vďaka ti, Marchisiov brácho

Reagovat
Zark

Reagovat
Prefontaine

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Lech

Reagovat
ED91

Reagovat
cink

conte ber ho je mu jen 32

Reagovat
snuff24

Právě...jen Conte na ty mlaďochi moc není

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Je Prosinec a je jeste prilis brzy resit ze bych ho rad videl od ledna v Interu - doplnil v duchu agent:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna sa vsetko urovna a chalan ukonci karieru v Bergamu

Reagovat
DrQQ

Proti Juve v druhom polčase zase kapitánil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele