Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Kultura

Seriál sKORO NA mizině se hlásí s novým dílem. Vznikl jako dárek fanouškům

Seriál sKORO NA mizině (2020). Režie: Vladimír Skórka. foto: SKORO NA MIZINĚ

Jak přežívají herci během Lockdownu? Populární online seriál od tvůrců Lajny se dočká pokračování. Bude k vidění od 20. prosince.
  18:00

„My už si ten lockdown bez natáčení sKORO NA mizině ani neumíme představit,“ vtipkuje režisér Vladimír Skórka. „Přemluvil nás až Petr Kolečko, který se nabídl, že by jeden díl zase napsal. Nyní tedy finišujeme čtvrtý díl, který napsal Martin Šimiček - autor první a druhé epizody - a když fanoušci podpoří i další díl, dočkají se právě Kolečkova pokračování,“ dodává.

Tvůrčí tým seriálu sKORO NA mizině se nově rozrostl o hudebníka Romana Holého (Monkey Business a J.A.R.), který pro pokračování složil hudbu.

„První tři díly seriálu sKORO NA mizině mě na jaře v karanténě naprosto dostaly! Jsem jeho obrovský fanoušek, takže když v létě dorazil na Šumavu kousek od mé chaty můj kamarád Ondra Brzobohatý spolu se svými přáteli, mezi nimiž byla i Nikol Klevcovová z tvůrčího týmu seriálu, poprosil jsem ho, že se s ní chci potkat, protože seriál miluju a kdyby dělali další díly, chci pro ně dělat hudbu, nebo jakkoliv pomoct,“ prozrazuje Roman Holý. 

A opravdu, nebyl to klasický opilecký slib, který vyšumí. Nikol mi v listopadu poslala scénář, propojila mě s režisérem Vladimírem Skórkou a už za pár dní bude venku další díl i s mojí hudbou. Nemůžu se dočkat,“ dodává. 

Autor: