Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ben Affleck ve filmu o slavném kouzelníkovi


ikona
do_Od
BatmanBen AffleckDan TrachtenbergFlashHoudiniLiga spravedlnostiPredátor
Ben Affleck a Dan Trachtenberg chystají film o nejslavnějším kouzelníkovi všech dob. 

Ben Affleck se příští rok vrátí jako Batman v Lize spravedlnosti Zacka Snydera a bůhví, co se bude dít pak. Pokračování Ligy? Samostatný Batman s Affleckem? Jsou to Warneři, takže možnosti jsou prakticky nekonečné a nedávný popis Affleckova Batmana předtím, než ho po něm převzal Matt Reeves zní až moc dobře na to, aby zůstal nevyužitý. Nicméně podobné spekulace si nechme na jindy, ještě předtím si totiž Affleck zahraje ve filmu s tak trochu jiným typem pláštěnky.

Herec se totiž upsal zatím nespecifikované roli v biografii Harryho Houdiniho od režiséra Dana Trachtenberga. Šikovný rejža má na krku Ulici Cloverfield 10, pak málem natočil Uncharted, od kterého posléze odešel, no a teď chystá film o slavném kouzelníkovi a iluzionistovi. Ten přitom bude vycházet z knihy The Secret Life of Houdini: The Making of America’s First Superhero a v zásadě nás čeká výživný film o tom, jak se z obyčejného muže stal mistr „kouzel“. Některé servery přitom uvádějí, že Affleck by měl ztvárnit samotného Houdiniho, jiné to ale zase vyvracejí s tím, že se herec upsal jen vedlejší roli něčího agenta. Na upřesnění si tak ještě budeme muset počkat.

A počkat si budeme muset i na film samotný, Trachtenberg totiž ještě předtím natočí nového Predátora a Affleck má rovněž jiné závazky, jako například hlavní roli v dalším snímku George Clooneyho The Tender Bar, reprízu Batmana ve Flashovi plus chce ještě sám točit film o vzniku Čínské čtvrti. A do toho tam ještě někde visí pokračování Zúčtování. Těžko říct, v jakém pořadí to všechno uvidíme, rozhodně se ale na většinu z těch věcí dost těším.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace