16. prosince 2020 • 08:15

Národní tým kompletní. Lenc testem prošel, zapojí se do tréninku

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Radan Lenc měl negativní výsledek testu na covid-19 a může se zapojit do tréninku s českou hokejovou reprezentací před Channel One Cupem v Moskvě. Hodnoty v pondělí odebraného vzorku byly u útočníka Liberce hraniční a Lenc tak musel čekat na kontrolní výsledky. Kvůli tomu vynechal oba úterní tréninky.



V pořádku jsou výsledky také u obránce Davida Skleničky z Jokeritu Helsinky, který ještě v pondělí hrál zápas KHL v Kazani a k týmu se připojil v úterý odpoledne. ČTK o tom informoval tiskový mluvčí českého hokeje Zdeněk Zikmund.

Podobným způsobem jako pro Lence začala „bublina“ na minulém listopadovém turnaji Karjala v Helsinkách pro obránce Filipa Hronka z Hradce Králové a útočníka Pavla Nováka z prvoligových Litoměřic. Oba tehdy nakonec po dalším přezkoumání vzorků a předání zdravotní dokumentace absolvovali už druhý trénink prvního dne.

Úvodní duel v Moskvě čeká výběr trenéra Filipa Pešána ve čtvrtek od 12:30 SEČ proti Finsku, v sobotu ve 13:30 nastoupí proti Rusku a v neděli od 9:00 proti Švédsku.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud